A tizedik Foxconn-dolgozó lett öngyilkos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul amit õ mondott, ott az illetõ heti 48 órát dolgozik, nem pedig 40-et...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ahelyett, hogy magukat ölik meg, gyújtanák fel az egészet.
Akkor talán komolyabban is vennék az ügyüket.
Európában is sokat kellett érte a munkásoknak harcolni, hogy emberzsámba vegyék õket.
Ismerek olyan közalkalmazottat, aki heti 48 órát dolgozik (6 nap) és nem kap kézhez 55.000 forintot (Nem jár neki adójóváirás).
Ez jobb??? A számlákra nem elég.
hát persze, nem nyúlunk a profithoz hiszen a VÁLLALAT, és a pénz a legfontosabb, emberélet semmit sem ér, max a képzésre költött pénzt...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek: nekik azt jelenti a munkakörülmények javítása, hogy hálókkal mentik meg az öngyilkosságot elkövetõket?!?
Ez a kijelentés meg a termelés és az öngyilkosságok kontextusáról meg egyenesen bicskanyitogató.
Ilyenkor mondom én azt, hogy nekem nem hiányzik a kínai gazdasági növekedés ilyen áron.
Dchard
Talán Gou is szeppukut fog végrehajtani, ha túl nagyra nõ a termelés 😄
megérdemelné, hogy meglincseljék
csak a saját pénztárcája érdekli a dolgozók meg le vannak fosva
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______