127
MMORPG
-
Hurkans #87 nekem odaadhatod ha nem kell:D
örülnék neki -
#86 senkinek nem kell? jóvanakkor el is felejtem h mit írtam be jelszónak :D -
#85 :( -
#84 nemkó -
#83 adok érte egy kórájhét hüttő-t(réz hüttő) -
#82 na kinek mennyit ér meg a user/passom -
#81 Ez a dota stílus bejövős lehet.
Key kéne itt is :) -
Midas #80 nem igazan vagom hogy itemeket hogy lehet a karakteremre agatni valaki elmagyarazna koszi; marmint nem mikor belepsz harcolni hanem mikor az acounton aligatod. -
#79 meg sokadjára sem...so kthxbye :) -
#78 hát engem annyira nem fogott meg így elsőre :/ -
Probatbicol #77 Az azért hülyeség, hogy ha menet közben kilépsz, akkor nem könyveli el vesztes csatának, csak ha bent maradsz végig és csak vote-tal adjátok fel. Így mindenki szökni fog a rosszul álló harcból... -
Hurkans #76 Hellosztok néztem videokat jónak tűnik de key az már nincs:S
Én most LoL-ozok már jó ideje de azzal meg az a baj új map nincs azt unalom van-.-
Ha valaki épp véletlen két kulcsot kapott/kapna egyet adhatna privibe vagy oldalt ahol van még mer nem találok sehol se:S
Köszönöm előre is -
#75 Legirritálóbb karakter az a nagy hajú kiscsaj.Rám dob valami ajándék csomagot ettől beszédülök utána meg egy skill és meghaltam.De Randy Rozz-al jó menni :) -
#74 Amugy irene claude-val tolom, nagyon durva dmg-et képes kiosztani és a healjének hála+néhány itemmel remekül tud tankolni is. :D
Eddig csak azokkal a pisztolyos rohadékokkal gyült meg a bajom, mindenki mást viszonylag könnyen leverek. -
#73 Eddig nekem 6win 1loose az arányom :D -
#72 én ehhez még nagyon n00b vagyok úgy el vertek engem eddig mint ha nem is csináltam volna semmit... -
#71 lol szereztem vmi kék tokent amit be lehetett váltani egy kék kesztyüre és set item :D -
#70 Pár gondolat a játékról: én spec. nagyon élvezem hozza a dota stilusu játékok hangulatát tps-ben keleti stilussal megfüszerezve. A meccsek is elég jók kb. 30perc egy meccs. Egyedül a lagg tudja nagyon elrontani a játékot, de mivel ez még cb igy belefér és amikor nincs lagg a meccsen akkor nagyon élvezhetö :)
A karaterek elég változatosak, de azért remélem késöbb lesznek ujabbak is.
Összességében mindenképp megér 1 probát. -
#69 Na ennyi idő után veszem észre hogy lemaradt egy "nak" :D -
#68 Jézusom több mint fél óráig tartott a meccs és a végén vesztettünk.És a legvégén a játék.Amúgy nem rossz csak elég nagy a lagg meg egy idő után már unalmas -
RaSzTaH #67 az a fail hogy én is elütöttem -
#66 jaj ne volt benne 2 elgépelés, tényleg nagyon nehéz értelmezni :D -
#65 eddig 2x nyert, és 52. :D -
RaSzTaH #64 msot magyarul?:D -
#63 Nekem eddig 2 göyztes meccs és rankong 52 :D -
#62 xD -
Probatbicol #61 Elég korán kapcsolódhattam be a meccsekbe, első meccset megnyertük, ranking: 16, mondom ok és ez mit jelent? Aztán mentem mégegyet, azt elbuktuk, ranking: 1476, ja mondom hoppá :) -
#60 ez nem kérdés... -
#59 irigy vagy :D -
#58 jó, de én nem nyomatom a videjókat tecsőre :D -
#57 fúhádé csak kórájhéttel menő :P -
Probatbicol #56 Na én is kipróbáltam, elég szórakoztatónak néz ki. A tutorialt megcsináltam és mentem egy meccset a novice pályán, szerencsére nyertünk :).
Egyelőre nem nagyon vágom a dolgokat, a skilleket találomra hajigáltam be, Nosferatuval és a pisztolyos csókával mentem. -
#55 hát még csak béta, remélem h jobb lez, most elég homály, meg élsimítás is hiányzik nagyon. na majd este megnézem fúhádéban :D -
#54 ugy néz most még csak ez a fullos :(
de még lehet, h javitanak rajta, amugy meg menet közben nem olyan csunya ez :) -
#53 jó az :D dota-ból engem ugyis mindíg vote kickelnek 5 perc után :D -
#52 javitok ez totál dota/hon/lol itt is creep-ek vannak és tornyokat kell lerombolni :) -
#51 toljál egy fullos képet plz :D -
#50 options menüben még nem jártam, de annyira nem ronda ez :) -
#49 LOL, ez kb. egy az egyben egy nézd a hátam dota, csak nem a szokásos mapon ahol mennek a creep-ek elöre, hanem pontokat kell elfoglalni, elég érdekes koncepcio. Bár még mindig a traininget csinálom :D -
#48 ugye ez nem full graf?