Land of chaos online (LOCO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak olyanokon kéne változtatni, h:
-komoly büntetés, ha valaki kilép, vagy ha már a fél csapat kilépett akkor legyen vége a játéknak...
-ne lehesen már futo meccsbe belépni(semmi értelme)
-skill immunity potion és a mindent leszedö debuff potion kiszedése a játékbol...
bár igazábol én föleg az utolso miatt, nem játszok a játékkal...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Beléptem egy már futó játékba, ahol egy jó ideig 8 játékos ellen ment 4, kicsit késõbb kiegyenlítõdött a helyzet. A probléma ott van, hogy az ellenség már annyira felerõsödött, hogy 2-3 skillel tudtak ölni. Eddig ez oké, de akkor kérdem én: hol itt a balansz, mikor azokat erõsítik agyonra, akik többen vannak? esélytelen volt a játék, kb. felesleges volt belépnem játszani. Ezzel a szintezési rendszerrel alaposan elrontották a játékot, pedig lehetne olyan mint az S4.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kilépések valóban gázosak, legjobb védekezés ellene, ha fogsz 2 havert és velük mész csapatba, ráadásul ha összedolgoztok akkor alkalmi csapatok ellen szinte verhetetlenek lesztek.
Indoklás nélkül csak arra tudok gondolni mint Hegi90 esetében, hogy nagyon elvertek és ettõl frusztrált vagy. Vagy még rosszabb eset, nem értetted mit kell csinálni.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A másik meg a recall...iszonyat idegesitö, h hiába darálok be 2embert is mindegyik 10hp-nál recall...meg lehetne ugy is csinálni, h a sebzés nem hat rá, de mondjuk egy cc kiszedi a recall-bol
amugy jó kis játék lenne ez, de ezek a dolgok nagyon fel tudnak idegesiteni :S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha van valakinek felesleges key-e, örömmel elfogadnám 😊))
the world is mine
LOCO
the world is mine
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Amugy irene claude-val(ha rosszul irtam bocs) tolom, iszonyat brutál hös, 2v1-böl simán kijövök fél hp-val 😄
Zomil néven megtalálsz 😊
the world is mine
Tegnap pve noobkodtam egy kicsit, practice módban végigcsináltam az egyik pályát, 55 perc alatt lettem kész, mondjuk nem is siettem sehova, legalább volt idõ próbálgatni a spelleket. Még élveztem is 😊. Elég jó ötletek vannak benne, pl. a stratégiai pontok elfoglalása után kapott légi támogatás.
the world is mine
the world is mine
örülnék neki<#whatever>#whatever>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Key kéne itt is 😊
the world is mine