A technika legyőzte Einstein kételyét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Én egy táska pénzen próbálnám ki a szuperpozíciót, egyszerre lenne a bankban meg nálam is, aztán megszüntetném az elõzõ állapotot C:

púúúúú

Talán ha a metró kerülne a szuperpozíció állapotába, akkor egyazon metróba töben szállhatnának. Sõt, el sem kéne azt indítani, csak megvárni, amíg a véletlen mozgás következtében egyszer csak megjelenik a célállomáson.
Bauernek mindent bevallana.
Amúgy egy medvén hány medveállatka lehet?
Dehogy nincs értelme, már alig várom hogy embereken is kipróbálják, a japánok még több utast tudnának bepréselni vele a metróba <#vigyor2>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Nem úgy mozog, mint egy részecske, hanem a módszerrel megfigyelhetõk egy nagyméretû, akár élõlény méretû tárgy kvantumos tulajdonságai.

Azaz Scrödinger macskája helyett megcsinálhatjuk Schrödinger medveállatkáját, más kérdés, hogy nem sok értelme lenne.

Az utolsó bekezdésnek mi köze a cikkhez?? Nem vagyok fizikus, de a kvantumfizika alapjait én is tanultam. Szóval miért jó, ha egy medveállatka úgy mozog mint egy részecske?? El tudja mondani, hogy éppen hol jár, és közben elárulja az impulzusát is nekünk?
Guszta ez az uborka! 😊 vagy mi..

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

← ElőzőOldal 2 / 2