14
  • Chriss745
    #14
    Sajna az általad ajánlott módszerekkel a következő a baj:

    1. Nyílt VPN hotspot-on letölteni? Hát ha azok tudják az 1mbit-et, már szerencséd van, valami komolyabbat mire letöltöd, lejár a személyid

    2. VPN-hez kell egy másik oldal is. Ki fogja neked bevállalni hogy a te nevedben torrentezik? Proxy-nál meg gondolom http proxy-ra gondolsz, attól még a te IP-d lesz használva, csak a tracker-ig mész a proxy-n keresztül. Ha socks-ra gondoltál ugyanaz a probléma mint VPN-nel.

    3. A te cégednél engedélyezett a torrent forgalom? Hol dolgozol, nincs felvétel??? :D

    4. 0-ból nulla nálam sajna

    5. Például?
  • Indira Ganji
    #13
    Nevetséges. Legalább 3 különböző módszert ismerek még amivel ki lehet játszani az ilyen gyökereket.

    1. Nyílt WLAN hotspotot használsz torrentre.

    2. VPN-t vagy proxy-t használsz és a torrentprogramra ráhúzod.

    3. Távoli asztallal a munkahelyi gépedet veted be.

    4. Ezek fenti bármelyikének tetszőleges kombinációja.

    5. Nem is torrentet hanem egy másik decentralizált megosztót használsz letöltésre.

    Ezek után pedig takarodjanak a büdös q*rva édesanyjukba az ilyen tetves, vágottp*csű diktátorok, akik ilyen szenny, ámbátor ócska próbálkozásnak is harmatgyenge törvényeket FOSNAK !
  • Anotino
    #12
    Ha mindenki titkosit, akkor is nagyon konnyu azonositani a celpontokat szerintem. Raallitanak par torrent klienst a nepszerubb publikus torrentekre es dolni fognak az irorszagi IP cimek.
  • bakagaijin
    #11
    Wiki szerint 2007 végén volt félmilliós broadband előfizetői tábora, ami a piac 44%-a... volt akkor. A szélessáv penetráció akkor volt 16% (18% a 3G-vel együtt), tehát volt bőven hova fejlődni. Tehát ez a szám akár lehet valós is. De az is igaz, hogy az előfizetők mozognak, 2007 utsó negyedévében (tehát 3 hónap alatt) 90'000-en váltottak mobilszolgáltatót, a számhordozhatóság bevezetése óta összesen 1 millióan (!). (Ez az összes mobilos kb negyede) Ebből nekem az jön le, hogy az írek nem kifejezetten éreznek elkötelezettséget, hogy "csak úgy" megmaradjanak egy szolgáltatónál.
  • GG
    #10
    Az ottani UPC se hülye(okos üzleti politika)...kihez fognak menni azok a felhasználók akik netezni akarnak?
    Ahhoz akinél olcsó a net de bármikor lekapcsolhatják vagy kicsit drágább de nem basztatja őket? Ez nem kérdéses :D
  • pixx
    #9
    Én ezért használok upc-t, bár a 750 ezres szám eddig is erős volt, de úgy tudom tavaly január óta drasztikusan esett az előfizetők száma. Ja és már nem is reklámoznak a tv-ben...
    Ja és a upc olcsóbb is, viszont az ügyfél szolgálat náluk is sz@r, 1 éve elment pár csatornám, kihívtam őket barátian azt mondták 2 hét mire kijönnek 12-3 óra között. 4-re ki is értek...

  • Ahoy
    #8
    Én amúgy nemértem... hogy lehet IP-t megfogni, ha valaki titkosított uTP kapcsolatot használ? Honnan tudják hogy mit töltöttem le?
  • Chriss745
    #7
    Ezt hogy érted? Ahol EIRCOM ad ADSL-t, ott más is adhat, ez uniós rendelet (hurok átengedés). Vagy nem ADSL-re gondolsz?
  • Chriss745
    #6
    IRA az észak-Írország (UK része), Írország egy másik állam...

    Amúgy akkora kamu az egész! Az Eircom eddig is 5-10 gigás csomagokat árult. 5-10 giga forgalomkorláttal ki tölt le??? Egy ismerősöm sincs, aki eircom-os lenne, szal az a 750.000-es ügyfélszám a 4 milliós országban kicsit erős. Jah, vezetékes telefon lehet, de nem broadband.

    Aki letölt, az eddig is és ezután is valami másik szolgáltatónál fog ADSL-t vagy kábelt rendelni, (mint pl én is), ahol nincs forgalom korlát.

    Az eircom annyira hülye (tényleg azok, nagyon sík hülyék dolgoznak náluk), hogy azt hiszik ez pozitív kampány, nem veszik észre, hogy ezzel csak elmenekülnek tőlük az ügyfelek. Azt nyomják a TV-ben is, hogy mennyi ügyfél tért vissza hozzájuk az elmúlt évben. Persze, ki látta?

    „Annak a statisztikának hiszek, melyet én hamisítottam” - Winston Churchill
  • Oláh Herkules
    #5
    IRA ééébresztő :D jó lenne egy két bumbumm ennek a cégnek a székházában :)
  • Sir Quno Jedi
    #4
    Krisztus urunk biztos nagggyon büszke lenne rájuk! Honnan is botozta ki a kiketis?!??! :D
  • Narxis
    #3
    Annyira soktól nem, bizonyos helyeken egyedüli szolgáltató...
  • googlekereso
    #2
    Én is búcsúztatni akartam, de most már csak a részvétemet kéne lerónom, hogyha nem tartanám egy roha**, tet***, gec*lá** cégnek amiért hagyta magát a (most csak cenzúrázott rész jönne, de elveszem a moderátoroktól az örömöt, hogy ők törölhessék a hozzászólást, mert én magam "sípolom" ki magamat)
  • syn7h37ic
    #1
    Eircom béke poraidra. Most írtad alá a halálos ítéletedet, mert ezentúl sok-sok ezer felhasználódtól fogsz búcsúzni a pénzükkel egyetemben.