21
  • hitman08
    Napi Avatar hír.
  • Rolee83
    Én a minap néztem meg itthon DVD-n és még most is lenyűgözött, magával ragadott az egész film, pedig 2x láttam moziban 3D-ben! Hs lesz rá lehetőség még megnézzük IMAX 3D-ben is!!
  • Rotcsa
    Jé, a Viktorunk odabiggyesztette a nevét a cikk mellé! :)
    Csak én nem vettem észre eddig, hogy újabban megint kiírják a szerzők nevét, vagy ez most amolyan mellveregetés volna a sok pozitív kommentre reagálásként?
    Nemrég még szidták szerencsétlent, mint a bokrot! :D
  • Balumann
    Én azokon a hozzászólásokon nevetek jókat, akik aztmondják, hogy "hát ez egyáltalán nem nagy szám, aki látott már 3D-s dokumentumfilmet azt nem fogja lenyűgözni" ...
    Én nem láttam még 3D -ben filmet, csak itthon néztem meg, de elképesztő amit ebben az Avatarban létrehoztak. Nemcsak a látvány, legfőképpen a mozgalmasabb, légi jelenetek, csatajelenetek amiken nagy szemekkel néztem. Hang és kép is fantasztikus. És ami a legfontosabb, hogy ez mellett élvezhető a sztory és minden más is, mégha azokban nem is emelkedik ki.
  • Kommunista
    Csak tudod az AVATAR akkor is erősen tartotta magát a 2-3(lehet, hogy volt 1., de akkor még nem figyeltem annyira ezt) helyen akkor amikor inkább az Alice-t játszották és az AVATAR vetítési száma volt lecsökkentve az IMAX-ben. Úgy, hogy szerintem nem fog hatalmasat esni...
  • kandeláber
    Miután az Alice-t kivették az IMAX-ből, és csak Avatart adtak kb. egy hétig, nem meglepő az eredmény. Most viszont kivették az Avatart az IMAX-ből és csak Prince of persiát adnak, úgyhogy a következő toplistán nagyot fog zuhanni. Ha később visszateszik az Avatart az IMAX-be, akkor megint fel fog jönni a listán, mert még mindig nagyon sokan szeretnék ott megnézni. Az egy hétben is majdnem telt házzal vetítették.
  • Watchmen
    Lesz persze csak idő kérdése.
  • endrev
    Én most láttam ötödjére. És még mindig tetszik. De bizonyára hülye vagyok. :)
  • bladesoft
    Egyedül a te hozzászólásod ostoba XD A többieknek megvan a saját véleményük.
    Avatar: add meg az emberknek amit látni akarnak és meglesz a sokmilliárd bevételed... ennyi.
    A Star Wars mitosz születésénél épp egy éves voltam igy kimaradtam belöle. De most asszem egy új mitosz születését láthatom én is. Föleg ha lesz belöle több rész is.Egy triólogia... a zsé megvan rá.
  • DjDano
    Ostoba hozzászólások garmadája alattan...
  • haxy27
    nekem tetszet az avatár. moziban nem láttam 3D ben sem csak BD ben néztem meg.
    ha meg ösze hasolitom az évi sok fosal amit ontanak rendszeressen, akkr meg pláne jó volt. Ez olyan mint a terminátor 1, 2. ami jó volt a 3, 4 meg nagy fos talicska, függetlenül attol hogy teknikailag ott volt a toppon. de nem minden a teknika. Attol hogy vannak jó látvány ellemek egy filmben nem lesz jó egy film.
  • bippo
    1. Nem volt az szarrá fikázva, csak értelmezni kellett volna tudni anno a cikket.
    Volt benne fika is meg elismerés is.
    2. végre a hisztéria szót használta, nem a hisztit.
    3. vicces, hogy pont az avataros voda reklámot dobta fel elsőre :)
    4. tényleg kicsit sok cikk/hír jön az avatarról (nekem is sok), de tényleg ritka az a film, ami ennyi idő után is érdekli az embereket, és ezt egy újságnak érdemes megemlíteni.
  • mynameisbence
    Mi az a boxoffice?
  • Chocho
    Ahhoz képest, hogy "bejön" neki, szarrá fikázta anno.
  • TeDDyRuSh
    Én spec egy friss boxoffice adatot elbírtam volna még...
  • straw
    Nem kell elolvasni ha nem érdekel...
  • mynameisbence
    Mindennapi avatárhírünket add meg nekünk ma
  • DeviloftheHell
    vedd figyelembe hogy valoszinüleg fizetett hirdetést olvashatunk :D
  • Tinman #3
    Nagyon nagy köze van a hype-nak ehhez... SOK embert tudok, magamat is beleértve, akik több száz(!) km-t képesek voltak leutazni az Avatarért és másod, harmadlagos volt a történet.

Egyszerűen a csapból is ez folyt, no meg a 3D láz.

Ettől függetlenül a sztori, karakterek, zene, maga a bolygó, egyszóval az egész film tetszett, a 3D nem annyira... mozgásban elég homályos volt, full hd Blu-ray cuccok után pedig kifejezetten csúnyácska volt a képminőség.
  • Aldo Moro
    Elhiszem én, hogy a cikkírónak bejön a film, de, hogy minden héten errő kell írni, pláne olvasni, az már elég ciki.
  • pepe792
    Végre egy korrekt cikk.