Vége van a Lostnak, mint a botnak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BSG-nek tényleg kissé fura vége van, de aki figyelt az elsõ évadoknál az kb tudja, hogy muszáj volt úgy csinálni ahogy. Bár itt azért tudnék kötözködni, , fõleg a 4. évad elsõ fele egy nagy katyvasz.

A Lost meg... Én nem várok tõle semmit (ha túl sokat az a baj, ha túl keveset akkor eddig mit néztem?). Sok sorozatnál elkövettem azt a hibát, hogy világmegváltást vártam, aztán paff. Ezek után hacsak nem követnek el túl nagy marhaságokat én végig élvezni fogom 😊 A 6. évad bár nem volt a legerõsebb, de voltak ennél gyengébb évadok is, egyedül néhány szereplõ halála volt túl gyors.

TALÁN SPOILER
Engem meg az zavart, hogy miért angolul beszéltek?
TALÁN SPOILER VÉGE
Nme tudom eldönteni hogy a BSG-t, vagy a Lost-ot szeretem-e jobban, és hogy melyik sorozatnak volt furább, nem teljes kielégitést adó vége. Így vissza gondolva eggyiktõl sem várhattunk szájbarágós magyarázatot, pont emiatt voltak nagyon jók.
"A BSG nekem is kedvenc sorozat, de hogy jobb lenne mint a Lost, nem jelenteném ki ilyen egyértelmûen."

Annyiból jobb, h. jobban fent tudja tartani az érdeklõdésem, (jelenleg tartok a 4. évadnál, és igen, tudom, h. fura vége lesz) ellenben a Lost-nál van egy olyan érzésem, h. nem fog tetszeni a vége.
És hogy említsek egy nagyon blõd példát a Lost-nál: SPOILER Sun és Jin "ki(ny)írása". Amíg ott szenvedtek a búcsúzkodással, addig simán ki lehetett volna szabadítani Sun-t...SPOILER OFF
Azért érdekes, hogy pont a Voyager ugrik be elsõre, ami szerintem az összes közül a leggyengébb.
A BSG nekem is kedvenc sorozat, de hogy jobb lenne mint a Lost, nem jelenteném ki ilyen egyértelmûen.

hát én úgy voltam vele, hogy a kb. utolsó másfél szezont kínlódva néztem végig (bár volt pár jó rész közben). Szinte már csak a kíváncsiságom hajtott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

End concept pedig: hát, elég régóta terjengett már ez, kicsit más formában, de az évadokon keresztüli csûrés-csavarásra és a részletekre semmi választ nem adott. Megmagyarázta a 6os szezont, oszt csók.

Végül is egy olyan teória jött be, amit már 4-5 éve felvetettek a rajongók és a producerek meg cáfolták. A hatodik évad (végig szenvedtem az összeset) kifejezetten szánalmas erõlködés, a rengeteg kérdésre a legsutább választ kaptuk.
Az epizód elsõ órájának a nézettsége már publikus, 10-12 millió közöttire becsülik. Ez messze-messze a premier nézettségétõl, és nagy, de nagyon messze az igazán komoly búcsú nézettségtõl, ami 50-100 millió közötti (MASH 105 millió, Seinfeld 76,3 Jóbarátok 52,2, Magnum 50,7 még van itt pár, de azok nem mentek magyar adásban).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Inkább ez a nevetséges kijelentés. A Voyager szörnyû, bugyuta karaktereivel jobb lenne mint a Lost? A Fringe kvázi megüti az X-akták gyengébb évadainak a szintjét, az Earl tényleg vicces volt, de összevetni egy sitcomot egy drámával nem túl ésszerû dolog, a Supernatural pedig egy nagyon jó sorozat, csak ne lenne az elsõ kettõ évada, és ne csak az évadzáróra pörögne fel valamennyire.
A Lost valóban az egyik kedvenc sorozatom, viszont vannak nála jóval profibb drámák is, amikkel valóban szerepelhetnének ebben az relációban:
Sopranos, Rescue Me, Breaking Bad, Friday Night Lights, BSG, hogy csak egy párat említsek.
Az hogy korszakalkotó, és hogy kijárta az utat a highconcept sorozatoknak, az tagadhatatlan.
DjDano
Antifanok még 1x: Nem kötelezõ itt ugatni! Én is mondok valamit a helyszínelõk egy unalmas és vontatott sablonos baromság, végig néztem pár részt de megölt az unalom. Van pár bûneset, az elkövetõ biztos magában a végére elkapják... Ennyi. A különbözõ romantikus sorikról és tucat szitkomokról meg beszélni se érdemes...

DjDano
Mi a fenének kell veszekedni 😄 Aki meg a 2. évad után befejezte a nézését az fogja a be a bagólesõjét!

skodatuning
A Lost mitõl korszakalkotó?
Attól,hogy a rajongók elképesztõ mennyiségû teóriát gyártottak arról,hogy mi az a sziget,vagy mi az a szobor, a hieroglifák jelentése és még sorolhatnám.Elképesztõ menyiségû kérdést vetettek fel az alkotók amin egy lost rajongó hosszú perceket töprenghetett.
Ettõl olyan korszakalkotó.

\"Nothing happens unless first a dream…”

Narxis
Nekem se tetszett ez a sorozat, de ettõl persze még lehetett jó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dexter a legjobb és ezt én mondom Nonix.
Griphons
Címre reagálnék: hála istennek! A sorozat második évada után a teljes elmeborulás volt a fõ vonulat...
Line: mondjak neked jobb sorozatokat?
pl a Star Trek mindegyik szériája
Mondjak aktuálisakat?
Fringe, Supernatural, My name is Earl
És vannak a méltatlanul félbeszakított szuperjó sorozatok, amiket már nem fognak folytatni, mint pl a Firefly
Prison Break? Elsõ évad után csak vergõdés
24? scifibe illõ következetlenségekkel és értelmetlen történetszállal
A Lost mint minden idõk legjobb sorozata? Ez egy elképesztõen nevetséges kijelentés

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

z99999
az a baj, hogy ti meg nem birjátok felfogni hogy vannak akik évadok megnézése után hagyták abba mert elegük lett. lehet hogy a lost némely szempontból egyedinek, újnak számit, ettõl függetlenül sokak szt túlcifrázták. ezt is meg kell érteni.

Pszt.

hdo
Ízlés kérdése, arról meg köztudottan nem lehet vitatkozni! 😊
Letöltöttem az elsõ évadot, és hat részt néztem meg Lost-ból, aztán teljesen hidegen hagyott hogy folytatódik.

Prison Break-et az elsõ évad után azt mondtam hogy köszönöm szépen nem nézem tovább, eddig jó volt, de már elegem van abból hogy egy részen belül ötvenszer szopnak, csûrik-csavarják a sztorit, míg már azt sem tudod hogy mi merre hány méter. Hiába mondták hogy a második évad teljesen más, nálam egy sorozat kétszer vágja el magát ... elõször és utoljára.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Szolnokboy1
Az a baj, hogy ebben a formában nem lehet összehasonlítani két sorozatot, hogy melyik jobb, melyik rosszabb. A Róma egy kurva jó sorozat volt, de abszolút nem lehet egy lapon említeni a Losttal, teljesen más mûfaj a kettõ. Ráadásul az kábeles volt.

Speciel én nem tudnék az utóbbi évtizedbõl a Lostnál jobb szerializált, kertévén futó sorozatot mondani. Talán a 24 jöhetne szóba, de abban is voltak hullámvölgyek, illetve a Veronica Mars. Más nem lehet. Heroes? Prison Break? Hagyjuk már! Az újak (FlashForward, V) csalódások, tehát úgy fest egy darabig még bitorolhatja a trónt a Lost.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ne viccelj!

cylonflatus
Róma?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Az a baj. hogy sokan a Lost-ot az elsõ pár rész alapján meg egy két elkapott jelenet alapján ítélik meg és leszólják, hogy gagyi meg stb. Én pl. évekig nem néztem meg mert nem érdekelt és aztán rábeszéltek, hogy adjak egy esélyt neki. Ezek után én is állíthatom, hogy. igaz más mûfaj mnt pl. egy vészhelyzet vagy egy X-akták, de akkor is nálas is a világ legjobb sorozata. Annyi csavar és váratlan fordulat egyetlen más szériában sem volt. És 6 évig vágig tudták tartani az izgalmakat. De ezt csak végig érdemes nézni, bele-bele lesni semmi értleme. Na ennyi.

Ezt az elfogultságot! Biztos van jó dolog is a Lost-ban és nyílván akik rendszeresen nézték azok érzelmileg kötõdnek, de mi lenne ami korszakalkotó? Vészhelyzet, Helyszinelõk, X Akták, ezek valamit alapvetõen megváltoztattak, de a Lostnál mi mondható el?
Sztem meg gagyi volt na 😄
m minnifield
és ezzel a kör bezárult, mert ugye van egy olyan verziója a cikk címének, hogy "vége lett mint a twin peaks-nek"
<#nevetes1>

Ízlések és pofonok, szerintem is ez a legjobb.

BFP4F: Yossarian23

Kelta
Ez nagyon ízlés dolga..de nálam is utsó helyek egyikén van a Lost..nagyon nem jött be.....egyszerûen untam a hülyeségeket benne....de persze ez szubjektív 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Tudnál? Mondj is légyszives! Kiváncsi vagyok!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Fresh Duke
"minden idõk legjobb sorozata" - Ez azért kissé túlzás, szerintem. Egy tucat jobb sorozatot tudnék mondani.

A heavy cost. I pay it gladly.

Bele se kezdtem 😊 Inkább a Fireflyt csinálták volna meg ilyen hosszúra 😊
Azért ne feledkezzünk meg a 90es évek kult sorozatáról ami mellé és teljesen egyenértéküvé lépett most oda a Lost,aminek a cime: Twin Peaks volt.
Gondolom nálunk remény sincs a BR megjelenésre... 😞
A Szinkron nem hiányzik viszont felirat nélkül nincs értelme nekem kintrõl megrendelni.

zaki
imádom, nagyon fog hiányozni... majd ha kijön õsz elején a teljes sorozat BR-en, majd érdemes lesz megnézni az egészet egyben 😊
24 is hiányozni fog, az is korszakalkotó.

csuszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õk haltak meg. többek között😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Nyelvtanilag az is helyes

Mintha a DjDano magyar lenne😊
DjDano
Az "apadgatott" szót cseréljétek már le apadozottra mert mocskosul magyartalan...

DjDano
Szerintem messze a legkiemelkedõbb sorozat volt már a kezdetek óta! De egyszer mindennek vége szakad... :/

mark oh
mik ezek a képek<#guluszem1>

Choke off

← ElőzőOldal 2 / 2