17
-
#17 Én is valahogy hiányolom azt h többet megtudjunk a Sith-ekről és a sötét oldalról. -
#16 Az ilyen kis pöcsöket miét nem basszák már ki a büdösbe? Ilyen topiknál ki a farxist érdekel a trollkodásot de basszottszájú faszomöccse? Már bocs, de ennél jobban nem tudlak jellemezni.
on:
Az első is tetszett nekem. Az hogy nem Sithes nem gond, én jedi párti vagyok. De rre a motorra lehetett volna olyan gémet írni, ahol csak véderrel vagyunk, mert pl nekem az első kashyyykos pálya nagyon tetszett (vagy lehettünk volna néha vaderrel).
Azért remélem gépigénye nem fog nőni. -
Kindred Blades #15 Mondjuk aki ennyiért vesz magának ilyen teljesítményű PC-t, annak is vannak problémái :)
De tény, ami tény, a lényeg ott van, méghozzá az Upgradable kérdésnél. -
#14 hülyegyerek
-
SBKMoses #13 a mac mint olcsó???:D nekem is az van, nem azért mondom, imádom, de olcsónak nem mondanám:)
az offolást lezárandó, én is egy színtiszta sith játékra vágyom -
#12 pc szaaaarr mac a jó az fantasztikus olcso és hihetetlen jo pc meg nem mert fos es!+!!!!! -
#11 énse tudom már am, mindneki mást mond -
#10 áhhháá -
KillerBlue #9 Akkor most jön a PC-s vagy nem? A PC Guru és a Gamestar azt írta, hogy a PC verzió még szóba sem került. Itt meg már hír is volt hogy egyszerre jön a konzolos és a PC-s. -
googlekereso #8 tommygear: Idézőjelben van te
Azért "igazi" mert az emlékeit is át ültetik és azt hiszi, hogy ő az igazi. -
#7 ha él az igaz starkiller miért lennénk őrült klónnal? -
googlekereso #6 Hát azt, hogy klón lesz a hős már régebb óta lehet tudni, azt, hogy őrült lesz-e azt nem tudtam, de szerintem jó játéknak ígérkezik. -
pixx #5 Nekem is ez volt a bajom a játékkal, ennek ellenére kitoltam vagy 7-szer legalább, mert élvezhető volt...bár ez a lázadós hülyeség nem kellett volna bele... -
toarpad #4 Voldemort a nagyúr :D -
gombabácsi #3 Vader nagyúr??? :D
Arról az amatőrről beszélünk akit ez a Starkiller gyerek a kisujjával lenyom? -
#2 Jó lesz remélem :) -
Jimmyke #1 Már megint jófiúskodunk? Olyan nehéz 100% Sith játékot csinálni? :D