501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#21 g25-nem keményedik -
#20 Jólvan akkor művelt vagy, menj be párszor a médiába, és próbálkozz, és verd át magad, engem nemfox, én tapasztalom...
És ezvolt az uccsó hsz-em, mert off, meg felesleges koptatnom a billt neked...
bye -
#19 Bakker pont ezzel adtál nekem igazat, tudod e a rúgónak van egy olyan tulajdonsága, hogy minél jobban össze akarod nyomni annál több erő kell hozzá, tehát ha benyomod 1 centit semmi gáz, de ha be akarod még 2 centit, akkor több erő kell hozzá. Tehát nyomásra keményedik. -
#18 Én loadcell-t vettem hozzá, hogy nyomásérzékenylegyen, necsak potis!
Szétszedésnél láttam, hogy a piros "telókban" csak egy db rugó figyel, azonkívül semmi nembefolyásolja a 3 pedál közül egyiket sem, csak a rugók!
Nyilván más erősségüek, de csak ennyi!
Sajnos ez van! -
#17 gratulálok -
#16 most már utána is olvastam "Elődeihez képest a pedál változott a legtöbbet. Ez nem csak a kuplung megjelenésében nyilvánul meg, hanem a szerkezet működésében is. A pedálok benyomása nagyobb, a valóshoz közelebb álló erőt igényel, és külön-külön is jelentős ellenállásbeli különbség van köztük. A fék a legkeményebb, a gáz pedig a legpuhább. A fék és kuplung ugyanakkora úton jár, a gáz kicsit rövidebben. Aki korábbi Logitech pedálokhoz szokott, annak mezítláb meggyűlhet a baja a különösen kemény fékkel, és talán a fémet is hidegnek érzi majd."
prohadrver tesztből -
#15 -
#14 A G25 alapból nem keményedik. Tudom. Emberi árú cuccok közül gyárilag csak a fanatec pedálsora keményedik.
Ha keményedne, akkor nem raknának bele kutyalabdát, meg loadcell-es cuccot, és hasonlókat. -
#13 Nekem van egy Dfgt-m , home made h-shifter, és 3-ért egy használt Wingman kuplungnak. Ez így kb : 20ezer+ 5 + 3 = 28 ezer. Még mindig olcsóbb mint egy g25! -
#12 az vicces, pedig én Media Marktban is nem egyszer nyomkodtam és keményedett, haver előttem bontotta ki keményedett, akkor vmi nálatok van elrontva, vagy több verziója van a G25 nek -
#11 Pedig nekem is g25 van, és alapból nemkeményedik! -
#10 hogy a kék égbe ne, ezek voltak a nagy fejlesztések, a reálisan keményedő fék, a váltóutas váltó (vagy mi a neve), meg persze kuplung sincs mindenhol -
#9 G25-ben alapból nem is keményedik. Mit hekkerkedett vele haverod? -
#8 nem lehet rossz, de nekem annyira megtetszett a kuplungos móka meg a keményedő fék :D -
heady #7 Azon kívül is vannak kormányok. Én egy kb. 7-8 éves Logitech Formula Force GP-t használok, és tökéletesen megfelel az is. -
#6 kösz a tanácsot, de nem szándékozom, nincs még +40k m egy G25-re is mellé :D -
heady #5 Ha meg akarod venni, akkor vigyázz, mert kell hozáá a Race 07is, önmagában nem játszható. Én megszívtam vele, mert nem tudtam.
OFF
ha kell, az enyém eladó (Race 07+ GTR Evolution)
ON -
#4 az is jó gém :) -
#3 sajnos nem, de közi a segítséget, mert rákerestem youtube-n és megtaláltam relatedben mellette, am nagyon hasonló kinézetre is, mert szintén Sim-Bin fejleszti, csak ez a GTR-evolution. -
#2 RACE: On 2009-es game -
#1 Szóval a téma lényege bővebben, hogy ha keresel egy játékot pl. amivel régen játszottál, vagy láttál róla egy képet vagy videót, vagy csak olvastál róla. Akkor be írod/linkeled ide és hátha valaki ismeri a játékot és meg tudja neked mondani a címét. (Amennyiben létezik ilyen topik akkor a modik töröljék, de se a fórum kereső, se a goggle nem dobott ki semmi hasonlót.)
Na szóval feltenném az első kérdést.
Autóverseny szimulátor játék, nem túl régi, PC-s. Főleg WTCC-k vannak benne, de van benne F3000 is, pár Hot-Rod szerű kocsi is és persze a nagymenő autók, pl. Lamborghini. Nagyon realisztikus, havernál játszottam G25 kormánnyal, indulásnál ha 1-esben csak hirtelen felengedtem a kuplungot lefulladt az autó. Ha valaki felismeri a játékot az mondja meg a nevét. Nézegettem már én is utána guglival, nem a Race 07 az.