501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#61 Van UAZ os része is. -
#60 Nekem ez villant be, de egykutya. -
#59 Screamer 4x4 ? -
#58 Amit én keresek, és ennyit tudok róla:
-Orosz
-Terepjárós
-Baromi hosszú útvonalat kell benne teljesíteni, főleg ilyen havas területeken, kb mintha a dakar oroszországban lenne
-Minimum 2 éves, de akár 5 is lehet:)
-Szerintem angol nyelven nem is jelent meg, de tuti hogy valami magyar oldalon olvastam róla
Ötlet? -
#57 nem, ettől fejletebb volt azért a grafika meg az full felülnézetes volt. -
sosi81 #56 golden axe? -
#55 Én is keresek egy játékot már régóta.
Elég régen játszottam (vagy 8 éve), és az elején úgy emlékszem lehetett választani a karakterek közül.
én mindig egy kalapácsossal voltam és azzal ütöttem a szörnyeket.
felülnézetes a játék és nagyon sok szörny jön rád egyszerre asszem. :D
-
#54 És igen! Ez az!
Köszi szépen, már szedem is :) -
meril #53 Én azt a játékot keresem, ahol, ha jól emlékszem, akkor dínóval kellett menni és ilyen téglalapokat tologatni, de csak abba az irányba bírtad eltolni, amerre a rajta lévő nyíl mutatott, majd egy "kapuhoz" eljutni. Sajna csak ennyi ugrik be róla, remélem, tudtok segíteni. Köszi!:) -
#52 És arra valaki emlékszik mikor egereket kellett irtani egy labirintusban? Felülnézetes volt, és a demo 8 pályás. Lehetett bombával füsttel, méreggel irtani az egereket. Az egerek nemét meg lehetett változtatni, akadályokat lerakni. Jobb oldalt megy egy oszloppal mérte a szaporulatot. Ha két ellentétes felnőtt egér találkozott, akkor azt jó hangosan a tudtunkra adták, majd megellett a nőstény.
Kb. ennyire emlékszem. (Bocs az ömlesztett stílusért.) -
#51 és igen az az, legalábbis én erre gondoltam -
#50 Szerintem te a Road Rash-ra gondolsz. Azthiszem még amigán játszottam vele :) -
#49 nem az mint a neve is sugallja, krosszmotoros volt és pontokat kelelt szerezni trükkökkel -
#48 Örök kedvenc :-) Ki tudja, hányszor nyertem meg
-
#47 Nem hiszem, abban gyorsulási motorok voltak, úgy emlékszem.
De azért köszi. -
#46 nemtom abban lehetett-e,de nekem a Motocross Madness széria jutott eszembe... -
#45 Nincs mit. :) -
#44 neeeeeeeeee :D bazki te egy isten vagy. írtam is u.tesomnak egy smst :D köszi -
#43 ah nosztalgia:) -
#42 Edit: Swarm Assault a címe. -
#41 Ez. XD -
#40 Swarm. Jó kis játék, és mára már freeware, ha jól tudom. :D
(Annó k.sokat játszottam én is a demojával.) -
#39 Hello, már régóta kinéztem magamnak ezt a játékot. Mi ez, és honnan szerezhetem be?
-
#38 olvasd végig ezeket hátha benne van, van egy érzésem ez majd a bannerban is benne lesz http://www.old-pc-games.com/ -
#37 okés köszi, jó lenne ha tudná :) -
#36 jah és semmi ilyen nem volt benne hogy nyersanyagot gyüjteni stb. csak meg volt a bázis és termesztetted a jószágokat, aztán el kellett foglalni az összes bázist, szétlötted az ellenfél bázisát akkor kilött ilyen kis sárga darabokat a bázis szine szürkére változott, és aki több sárga kihullo akármit összeszedett azé lett a bázis. -
#35 Hu de jó hogy lett ilyen topik.
Ha az enyémet valaki kitalálja annak kezet csókolok :D
A sztori az hogy anno unokatesomhoz jártam mindig játszani mert nem volt gépem... 10 éve is már ennek. és ő mindig megvette a pc gurut és amit adtak hozzá cd-t azon volt egyszer egy jo kis demo játék. A játékot csak úgy hívtuk hogy a bogaras :D az volt a lényege hogy voltak a pályán bázisok amiket el kellett foglalni. és bogarakkal kellett benne harcolni. első pályán még csak ilyen kis hangyákat tudtál termeszteni amik haraptak , aztán már olyat is aminek a hátán fegyver volt stb. azt hiszem 9 pálya volt a demo verzioba. de volt benne minden katica szitakötő darazsak... csak se én se unokatesóm nem elékszik többre. a demo verzio egy olyan képpel ért véget amin mutatják h később skorpiót is lehet gyártani :D -
#34 tudom miről beszélsz játszottam is vele, haverom megkérdezem hátha tudja, neki volt meg -
#33 Miért , csak segíteni akarok . -
#32 gege légyszi nem kellesz te ide :D -
#31 Ez sokkal jobb , még szenet is lapátolhatsz
-
RAMyMamy #30 és nem jól szúrtam be, fakk -
RAMyMamy #29 megvanmár, pariah az, ami elsőre eszembe jutott
videó
azért kösz:D -
#28 Én is keresek 1 gamet;
motorral kellet versenyezni, és lehetett az ellenfeleket láncal, gumibottal csapkondi, rugdosni, ütni stb..
Esetleg valaki emlékszik a nevére? -
#27 milyen fajta fegyverek voltak, vagy vmi ilyesmire emlékszel ? valós idejű, múltbéli, vmi futurisztikus, vagy vmi földönkívüli... -
#26 nekem csak a HL2,de az túl kézenfekvő lenne:| -
RAMyMamy #25 van egy nem túl régi játék, egy vonatos (tehát a vonaton kellett menni) pályára emlékszem, este volt benne, azt hiszem, hogy fps. meg még talán vmi erőterek voltak benne, de ez nem biztos
nem tudja valaki, mi lehet ez?
(pariah, unreal 2, psi-ops, timeshift jutott most hirtelen eszembe, de szerintem egyik sem az) -
#24 fizikát ötödiktől tanitanak, ő meg még csak harmadikos:| -
#23 na jóvan mindenki gondoljon vmi szépet vagy ami akar
FLÉM OFF ! -
#22 omg,jártál te életedben fizika órán amikor a rugót vettétek?