Split/Second: Velocity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Igenis nagy név! Nézd tovább a Maunika showt!
Végre megleltem a lelki társam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
shaddam (#30):
A Modern Warfire 2 -rõl is pontosan ugyan az a közvélemény, mint az általad említett konzolos játékokról. Konzolos lebutított tucatszar, csak a jobb fajtából. Ezek, meg a hírben lévõ játék, budgetnek bõven elmenni 2-3 ezer Ft-ért, néhány órás, vagy 1-2 napos játékidõ, stb. De nem teljes értékû, 2010-es játéknak. Belenéztem az uncharted 2-be, elõször hûdejól néz ki, meg milyen jelenetek. Aztán jönnek a harci jelenetek és röhögõgörcsöt kapok. Nevetséges, hogy ma még el tudnak adni ilyet!
KillZone 2 jobb talán egy kicsivel, beleférne 1x végigjátszásra, de továbbra sem mint egy kész teljes játék.
Jópárszor említettem pl. ott van az Armed Assault 2. Messze van a szimulátortól sok tekintetben, mégis óriási pálya, rengeteg fegyver, jármûvek, story mód van benne, gyönyörû grafika, coop mód és multiplayer módok elérhetõk, szabadon bõvíthetõ pályával, küldetésekkel, fegyverekkel, effektekkel (ACE mód oolyan durva dolgokat visz bele, hogy csak nézel). És akkor ezzel szemben kiadnak egy ilyen játékot ugyan olyan áron, amiben kell gáz, fék, balra-jobbra + 2 gombot használni, és végigmenni a pályákon ultragyenge fizikával, ûrhajószerûen kanyaródó meg driftelõ autókkal, stb... Ugyanez elmondható a Call of Duty -ra is, meg mindenre.
Nem várom el, hogy minden játék annyira realisztikus legyen, meg annyira összetett, mint az ArmA (amivel végülis coopban majd 1 évig lekötöttük magunkat, még rengeteg hibáival együtt is), de azért mindennek van határa is. 3 év múlva már csak olyan játékot fognak kiadni, amihez 1 gomb kell? Elõre-hátra(fék)-balra-jobbra és lövés...?
Crw: "Burnout-tal nekem se volt semmi bajom. 1-2 napig tök jól elvoltam vele..."
1-2 napig... Amivel nincs bajom azok minimum 1 hétnél kezdõdnek... ^^
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A véleményem az, hogy el lehet vele játszani, ha az embernek nincs jobb dolga, és nem vészes a játék.<#wave>#wave>
Aki írta a lenti cikket az egy elég debil gyerek lehet szerintem, s jobban tenné, ha inkább nem írna többet.<#ejnye1>#ejnye1>
A Burnout-tal nem játszottam, de kíváncsivá tettetek.<#idiota>#idiota>
A konzolosoknak meg annyit, hogy: <#action>#action>
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
God of war 3 tipikusan egy olyan játék ami leköt pár órára nem hónapokra, évekre. Fps-nél pc-n legalább kell célozni. Gondolom sokan indultak counter strike, source versenyeken is konzollal. Meg a manapság legjövedelmezõbb MMORPG-k sem igazán mennek konzolon😄 Még szerencse így is sok a vérpistike.
Egyébként a konzolos kolléga kezdte el a végletek irányába tolni a dolgokat, én csak a tükröt tartottam... Mellesleg nem azt mondtam, hogy konzolra nincs jó játék, csak PC-n (szerintem - ugye ezt hozzá kell tennem...) sokkal több van 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
egy tucat parasztvakító külcsínnel megáldott,de tucatszar,fantáziátlan fps-t,rpg,stb??
Most ezzel azt akarod mondani, hogy ezzel szemben konzolra csupa eredeti, egyedi, minõségi játék található? xD Ne, mert mindjárt sírok xD Szerintem a "tucatszar" és a "fantáziátlan" jelzõk inkább a konzol kapcsán helytállóak. Nagyságrendekkel több cím van PC-re, ami értelmes szórakozást nyújt, szemben a csihi-puhi, lebutított, fantáziátlan konzolos tucatszarokkal.
Egyébként nem az a baj, hogy árkád, attól még lehet élvezetes. Az a baj, hogy full primitív, gagyi, igénytelen, következmények nélküli, ennélfogva értelmetlen, és még egy majomnak sem jelent semmilyen kihívást. Neked jó szórakozást hozzá, de én hányok az ilyentõl.
Így jobb, ebben már van is igazság. Ezért mondok le félévente a xbox vételrõl, és inkább játszom továbbra is pc-n, pedig milyen jó lenne egyszer kiadni azt a 60k-t utána évekig semmit... de hát a konzolos játékok még nem nõttek fel a feladathoz, sem pedig a konzolos irányítás (kontrollerrel irányítani néhány játéktípust kb olyan mint, sajtreszelõvel recskázni: inkább fájdalmas mint élvezetes 😄 )
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Amúgy mi abban a rosszindulat, ha egy sekélyes, ostoba játékot lehúz a francba? Merthogy a Burnout Paradise az volt (még ha nem is volt bukás anyagi és kritikai értelemben), és ez a szarkupac még azt is alulmúlja 😊
mint a sekélyes,bár csili-vili egyentucat pc-s stuffok özöne
Ez épp a konzolos felhozatalra jellemzõ <#mf1>#mf1>
Azt meg végképp nem értem, hogy ilyen rém primitív játékokat, mint pl a God of War, miért hype-oljátok agyon, és miért állítjátok be úgy, mintha bármi jóból is kimaradna, aki nem játszik velük... Tiszta röhej, hogy milyen gagyi konzolekszkluzív címeket pufogtattok, mint a minõség netovábbja 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
most gondoljatok bele: én kb. minden mai játékról így vélekedek...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
practitioner of the forbidden arts of death