17
  • getro2
    Na ezt nem gondoltam volna...
  • FefeeX
    "kmplayert úgy be lehet lőni, amilyen kép lejácón vagy pléjsztésünön sose lesz"
    valóban, a 4 gigás mkv-dből a kmplayer jobb képet hoz majd ki, mint a BR lejátszó az 50 gigás anyagból... Még jó, hogy ennyire értesz hozzá, nem tudom, te találtad ki, vagy segítettek benne...
    Minden esetre ezek szerint NEM LÁTTÁL MÉG Blu-ray lejátszót és Blu-ray filmet... Asszem dobnál egy hátast...
  • who am I 7
    én meg lehúzok megjelenés után rögtön mkv-ba, kmp player belő, és már megy is a tv-n 1080p-be..nem xarakodok holmi idióta konzolokkal, vagy lejácókkal...főleg, h kmplayert úgy be lehet lőni, amilyen kép lejácón vagy pléjsztésünön sose lesz, nem tré :D
  • narumon
    Nekem xbox360-am van és külön bd lejátszóm. Hülye-e vagyok?
  • Macccy
    "Playstation-gyerek" fikáz XBOX, mert lövése nincs, környezetéből indul ki, szerinte az a warez (mintha a PS-t nem akarnák folyamatosan feltörni). Ugyanakkor "XBOX-gyerek" visszafikázza a PS-gyereket és annak felmenőit. Aki az ilyet elkezdi, nem tudom intelligens ember számba venni (jelen Szefmester). Felesleges szájtépés és a témához sem volt sok köze.

Aki pedig Blu-Ray lejátszót szeretne 100$ alatt, az talál, akár ebay-en is. Bár ez kicsit fura nekem, akinek fontos a BD lejátszó, annak feltételezem van FullHD tv-je ... hmm hmm ... miért is probléma megvenni az új nyalóka technológiát a nyalóka áron?
  • shaddam
    Nálam előny hogy nincs warez ps3-ra.Elegem lett a pc-s warezpistikékből kik ugyanúgy játszhatnak online mint én aki fizetett.
  • pixx
    Szerintem meg nézd be mit linkeltél, mert van 99 dollárért BR lejátszó, de van ott még elég erősen 100 közelében is...lehet te is idióta vagy?
  • Sir Ny
    100 dollárból semmilyen, ismétlem, SEMMILYEN BD lejátszót nem kapsz, nem hogy jóval nagyobb tudásút.

http://www.google.com/products?q=bd+player

"Tehát kijelenthetjük, hogy az emberek idióták!"
    Nem lehet, hogy nem rajtad kívül mindenki idióta, hanem egészen véletlenül te vagy az?
  • Sir Ny
  • DjDano
    Minden más? Mégis mi? Az hogy szarabb minőségűek a játékok rá?

Egyébként meg amennyivel drágább a PS3 az Xbox360-nál, abból SIMÁN kijön egy jóval nagyobb tudású Blu-ray lejátszó! Tehát kijelenthetjük, hogy az emberek idióták!
  • farxis
    ez egy szar a legjobb gép a mac mert arra van például
  • Szefmester
    Hát igen.. akinek a warez a fontos az x360at vesz akinek meg minden más az ps3at
  • Oláh Herkules
    Érdekes... én pont a BD miatt NEM veszek ps3-mat, mert warez nélkül felejtős, mellé meg a 40k-s íróval főleg nem.
  • edios
    1. exkluzív felhozatal
    2. ?
  • TothLaci
    Pont ma vettem PS3 konzolt. És úgy kezdtem, hogy BD lejátszót veszek. Végül ennél kötöttem ki.
  • ata4100
    Az elsőt karácsonyra kaptuk. A másodikat apám azért vette még anno, mert olcsóbb volt mint egy blu ray lejátszó. Ezzel a cikkel teljesen egyetértek.
  • Szefmester
    Nálam első ami miatt vennék, BR, ÁR, Felhozatal, Net, exkluzív..