Hivatalos: Jön a PC-s Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alan wake, jó de annyira nem nagy szám, na meg úgy is jön pc-re amint befejezik ezt a mûsorozást, mint gyõzike a temetkezésbizniszt. halo gagyi, fos, gow gagyi, fos

Alan Wake nem jön be,Halo Reach-re még talán kíváncsi vagyok,GOW a második rész után (amit kb 2 hónap alatt toltam ki annyira untam--y agyatlan hent,az elsõ rész az újszerûsége miatt tetszett a második már semmi olyat nem mutatott amiért élveztem volna) nem érdekel. Mondom TARTALMAS exkluzív...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zola2000
Bár gondolom azért lesz ez pcre, mert pcre is ki akarják adni a natalt, és kellett egy jóféle natalos játék (a fable3hoz azért kelleni fog a natal, nem mindenhez lesz elég a gamepad)...

A

zola2000
Alan Wake, Halo Reach, GOW3?

A

Seth
Egyik rész sem kapcsolódik egymáshoz, úgyhogy kihagyható bármelyik elõzõ rész

PSN ID.: Beegabor

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kész röhej hogy mégis ki adják pc-re de ha jobban belegondolunk nem is olyan nagy hülyeség mert így aki nagyon szerette a Fable 1 pc-n és jön a 3 is most rá lesz kényszerítve egy box beszerzésére hogy megtudja mi volt a 2 részben.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ezzel szinte ki is nullázták az X360 jövõben megjelenõ minõségi exkluzív tartalmát...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Király, csak akkor én azt nem értem, hogy a második részt miért nyelték le?
Érthetetlen...😞
Khabbas
Végre! 😄 Nagyon jó hír!

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870