Felismeri az iróniát egy új algoritmus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheldon Cooper nagy hasznát venné.
Tetsuo
Ez kamu.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Menõ az a pár csont a fülében. A progit meg jó lenne látni is, mondjuk chatbotban vagy valami. Egyébként szerintem nemsokára fognak is eredményeket elérni e téren, bizonyos emberek felfogóképességét hamar túllépve😊

Voá ez a legjobb program a világon!, na ezt ismerd fel 😄
Magiszter
Nesze neked többfüles böngészés... egyel mellé írtam a hsz-t.

Ha erre jár egy admin törölje...

Köszönöm!

Magiszter
Én addig nem váltok 3D-re amíg ilyen segédeszközöket kell használni hozzá. Szóval maradok a 2D-nél. Az lesz a jó mikor leülsz a monitor elé és 3D-ben jelenik már meg minden (3D egér kell valakinek? 😄 ). Azt én totál letojom hogy csak szembõl 3D vagy hátulról is, mert csak én nézem azt a monitort. Ha valaki bele akar kiváncsískodni akkor az bandzsuljon bele szépen 😄
Mire a 3d elterjed addigra úgy is lesz 40k-ért 22"-os HD3D monitor és alaplapra integrált HD3D csip. Vagy esetleg már a HTC HD3D 2 mobilban is ilyen technologia lesz.

supi007
Há-há ezen jót röhögtem és Július cézár leserû csakis-án is. Neked úgyis mindegy, hogy babérkoszorú vagy KIssaPkA :-D

\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"

Hegi90
irónia=/=szarkazmus

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Julius Caesar
Csakis.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

jeruzsálem? gondolom azért fejlesztették ki, hogy csak azoknak menjen a "náczyrászistá holokauszttagadó vagy, beperelünk" levél akiknek kell 😄

Erre csak egyet lehet írni: Na, persze. <#buck>
90 mondatos teszthalmaz? Nem tûnik túl meggyõzõnek...