13
-
BlasioX #13 Sheldon Cooper nagy hasznát venné. -
#12 Ez kamu. -
Blacktom #11 Menő az a pár csont a fülében. A progit meg jó lenne látni is, mondjuk chatbotban vagy valami. Egyébként szerintem nemsokára fognak is eredményeket elérni e téren, bizonyos emberek felfogóképességét hamar túllépve:) -
kel634 #10 Voá ez a legjobb program a világon!, na ezt ismerd fel :D -
#9 Nesze neked többfüles böngészés... egyel mellé írtam a hsz-t.
Ha erre jár egy admin törölje...
Köszönöm! -
#8 Én addig nem váltok 3D-re amíg ilyen segédeszközöket kell használni hozzá. Szóval maradok a 2D-nél. Az lesz a jó mikor leülsz a monitor elé és 3D-ben jelenik már meg minden (3D egér kell valakinek? :D ). Azt én totál letojom hogy csak szemből 3D vagy hátulról is, mert csak én nézem azt a monitort. Ha valaki bele akar kiváncsískodni akkor az bandzsuljon bele szépen :D
Mire a 3d elterjed addigra úgy is lesz 40k-ért 22"-os HD3D monitor és alaplapra integrált HD3D csip. Vagy esetleg már a HTC HD3D 2 mobilban is ilyen technologia lesz. -
#7 Há-há ezen jót röhögtem és Július cézár leserű csakis-án is. Neked úgyis mindegy, hogy babérkoszorú vagy KIssaPkA :-D -
#6 irónia=/=szarkazmus -
#5 az ironiat pedig az i betunel talalod a lexikonban -
#4 Csakis. -
Oláh Herkules #3 jeruzsálem? gondolom azért fejlesztették ki, hogy csak azoknak menjen a "náczyrászistá holokauszttagadó vagy, beperelünk" levél akiknek kell :D -
googlekereso #2 Erre csak egyet lehet írni: Na, persze. -
JeD #1 90 mondatos teszthalmaz? Nem tűnik túl meggyőzőnek...