A versenytársak aggódnak a djuice miatt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Westel-el szerzõdött ügyfeleket anno ki kérdezte meg, hogy akar e T-mobilos lenni? A Pannon már jó ideje a Telenor tulajdonában volt, ez csak egy névváltás. Semmi nem változik igazából.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Komolyan, én a pannonal írtam alá valamit, nem akart sem djuice os lenni sem telenoros és senki sem kérdezett meg.. T-Mobile lesz ebbõl 😄
De gááázok.....
...uramisten 😄
...uramisten 😄
A Djuice reklámok konkrétan kurva gázok!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Átláthatatlan a tarifájuk. Konkrétan a díjcsomagban foglalt adatmennyiség elhasználása után a díjcsomagnak megfelelõen számlázzák adatforgalmat. De ezt a díjat nem lehet fellelni, vagy jól eldugták. Életkorom miatt amúgy sem fizethetnék náluk elõ, de ha rejtegetik a "kellemetlen" részleteket, akkor lehet itt multibrandesítés meg felvenni extra 6 embert az értékesítési csapatba...
Sose volt szimpi a djuice mint márka, erõltetett fiatalos lazáskodás.
Sose volt szimpi a djuice mint márka, erõltetett fiatalos lazáskodás.
Aktívan úgy, hogy folyamatosan szinten van tartva a téma és "ellenkampányokat" szerveznek. Én sem hiszek a Djuice jövõjében. A kampány be fog vonzani pár embert, mert új és érdekes dolog, de szerintem hosszútávon nem lesz kifizetõdõ ez a fajta "termékkapcsolósdi". Pont azt a réteget karolja fel, aki még nem dolgozik, vagy csak kezdõ fizuból él. A pannon, vagyis a Telenor meg örül, mert lehet azt hiszi, hogy aki Djuice-s volt fiatalon, az márkahûségbõl a Telenornál fog elõfizetést venni, ha kifut a Dj. kedvezményekbõl. Ez egy Nyugat-európai országban mûködhet szerintem, de itthon... A készülék kínálat siralmas, pedig azzal még több szerencsétlent lehet bevonni a buliba.
Mindenesetre üdvözlöm az ötletet, de pénzt nem tennék bele.
Mindenesetre üdvözlöm az ötletet, de pénzt nem tennék bele.
"a versenytársak aktív aggodalommal követik"
Hogy kell aktívan aggódni?
Hogy kell aktívan aggódni?
Ez azért érdekes. Akkor aki eddig Pannonos volt, és volt egy djuice számlacsomagja, az pár nappal ezelõtt megtudta, hogy már nem pannonos többé, hanem Telenor-os, most pedig megtudja, hogy már nem is Telenoros, mint ahogy eddig azt hitte, hanem Djuice-os. Na ehhez gratulálok. És ki kérdezte meg, hogy akar-e Djuice-os lenni. Merthogy Pannonból-Telenor lett, ez valamilyen szinten érthetõ, mivel ugye beolvadt, de hogy mindebbõl valakik kiváltak, és errõ engem mint ügyfelet nem kérdztek, hogy akarok-e kiválni velük együtt, ez több mint pofátlanság. Ebbõl még lesznek jogi viták szerintem.