PC-re is jön a God of War írójának véres játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP-n a GoD tragikusan szar játék. Ilyen konzolkaki nem kell PC-re...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
detto, kíváncsi vagyok rá. sõt mi több, várom is! <#vigyor3>#vigyor3>
practitioner of the forbidden arts of death
Mindig is imádtam ezeket a 2D-s oldalra scrollozo gammákat.
Kedvencem mai napig a Final Fight játéktermi változata. Emuval szoktam is tolni elég sokat. Szinte megunhatatlan.
Erre is kíváncsi leszek.
Kedvencem mai napig a Final Fight játéktermi változata. Emuval szoktam is tolni elég sokat. Szinte megunhatatlan.
Erre is kíváncsi leszek.
"PC-re is jön a God of War..." geciii <#wow2>#wow2> "írójának véres játéka" RAGE
Amúgy Chris Avellone volt a történetíró, õ is benne van ebben a bizonyos top 20-ban.
Voodoo volt benne, halhatatlanná tette egy boszorkány, Ravel Puzzlewell. Csak ugyebár amnéziában szenvedett a fõhõs, és semmire nem emlékezett, csak azt vette észre, hogy nem tud meghalni.
De annak a története, hát az államat szedegettem a földrõl minden egyes történeti szálnál.
Az úgy össze volt rakva történetügyileg, hogy én azóta sem találkoztam megközelítõleg sem olyan briliáns sztorival játékban.
És a poén, hogy a játék bukott, amikor kiadták😞 Csak késõbb lett kult-játék.
De annak a története, hát az államat szedegettem a földrõl minden egyes történeti szálnál.
Az úgy össze volt rakva történetügyileg, hogy én azóta sem találkoztam megközelítõleg sem olyan briliáns sztorival játékban.
És a poén, hogy a játék bukott, amikor kiadták😞 Csak késõbb lett kult-játék.
Istenem, mekkora volt. Ki kellett törni a saját nyakam, hogy elhigyjék, halott vagyok:-) De valami voodo volt benne, nem? Mert bennem csak ez a nyaktörés maradt meg, de ez nagyon.
Amúgy nálam a történet a Planescape Torment-nél kezdõdik😊
Inkább a God of War jött volna...