39
  • Star Wars pro
    Mi van olyankor hogy ha feltelepítem a gamet aztán meg elindítom és Kinyomja h Fatal Error ? mi a próblém ?
  • es5eNCe
    Arcoskodni senki nem arcoskodott nem értem miről beszélsz! Egyedül Bosco-val vitatkoztam én példának okáért de rendesen és kulturált keretek között és más sem hencegett tudtommal. Ha feleslegesnek tartod az erről való vitatkozást stb. mi a szarnak írsz ide? Ennyi erővel te sem vagy különb és a záró mondatod rád is vonatkozik!

Igen tudja szerintem mindenki hogy van hangtompító meg zavaró is ettől függetlenül még értelmetlen nem számít kempelsz-e vagy sem.
  • Mat666
    6,8,10 hozzászólás itt szaroztak pl.
  • bosco05 #36
    Senki sem arcoskodott és fikázós hangnemben egyedül te írtál. Mi eddig beszélgettük a játékok közti különbségeteket, te meg megjössz, mint nagyokos igazságosztó. Erről ennyit, befejeztem a topic olvasását...
  • nyuny01 #35
  • Mat666
    Nevetve olvastam egy pár hozzászólást többek között akik nehézség szerint osztályozzák meg esetekben fikázák a codot vagy épp a cs.
    Aki jó az Jó az Összesben ha jó voltál cod1-2ben akkor a többi se jelenthet gondot főleg hogy azt nyomjátok hogy a többi rész mennyire gyenge meg nem kell célozni stb..
    Páran panaszkodtak a perkekre is nos igen van egypár haszontalan de ha pro vagy akkor tudod hogy melyiket használd hogy még hatékonyabb légy esetleg meg kockáztatom azt is hogy a játék stílusod és a játék modhoz igazítsd.

A gyakran emlegettet radar is vicces mert az csak a született campereket
    zavarja a fetrengésbe másokat nem de persze ha ismeritek a játékot akkor gondolom hallottatok hangtompítóról uhv jammeröl ,col-blood perkről és lássatok csodát már is nem lát a radar és lehet fetrengeni.

Azért érdekes hogy mennyien sírtak régebben hogy mennyire unják már a 2 Világháborús környezetet meg stílust meg hogy a játék készítők semmi újjal nem tudtnak előjönni stb.
    Most hogy változtattak újat próbálnak ki ami igaz hogy nem minden estben sül el jól de attól még is csak új és változatos és több lehetőséget ad.
    Vissza sírjátok a régi játékokat ebben az estben azt javaslom mindenkinek játsszon amivel akar vagy tud nem értem minek kell fikázni meg arcos kód ni hogy melyik a nehezebb mert nem csak értelmetlen de körülbelül olyan 13 éves gyerek színvonala.
  • ADAMEX9
    Nálad a pont!
    De menteném azzal, hogy a bulik 23:00-kor indulnak be!
  • bosco05 #32
    Senkinek semmi baja, de te is péntek 22:00 kor írsz be, gondolom nő alattad, sör az arcodban, kártya meg a kezedben
  • WilliamMcKinley
    Nektek is mennyi bajotok van :D Ajánlom figyelmetekbe: nők, sör, póker :D
  • bosco05 #30
    Ez csapatmunka, sokszor bemondják hol az ellen, sokszor viszont makkol, de tudja hova kell lőni. Nyilván egy fragmovieba orbitális makkokat is raknak, mert azt is jó nézegetni. Cod2-ben minden fegyver nagyon pontos, ezért is könnyebb mint cod1 :)
  • hitman08
    Csávókám sokszor csak a hatalmas füstöt lövi, a videó jó részében camp és orbitális mák miatt szerez csak killeket. Jó lenne normál sebességgel nézni, hogy mit hogyan csinál, ez így nem túl meggyőző. MP44 amúgy is szemtelenül pontos fegyver, még csak húzogatni se kell, ha jó kört akarsz.
  • bosco05 #28
    Nem nopredictes, hanem visszahúzza egérrel. Én cod1-be is lövök így mp44-el, pedig ott 3x úgy ránt :P
  • csif
    Kár, hogy Nopredict-es Mp44-e van... Amúgy minden ok vele...
  • boomsly
    Akkor engedd meg, hogy erre hadd kontrázzak. Azokban a játékokban, ahol nincs ennyi perk, bisz-basz és fegyver sokkal kiegyensúlyozottabb játékmenetet nyújt és így élményt is a "weekend-warrior"-oknak.
    Ilyen a DoD, CoD1.- 2. rész stb..
    Azonban az MW2 esetében nem látom világosan kinek is kedvezett a fejlesztőcsapat.
    Mert aki itt pro lett, az végig gyilkolja a pályát.
    Sokszor semmi értelme nincs a többfajta játékkihívásnak, mint a HQ vagy Domination. Mind sima killstreak-es deathmatch-é avanzsálódik a legtöbbször.
    A perk-ek többsége is baromság kategória. Ha scavang. használsz felszedheted az elhullott lőszert, de ennek pro változata, hogy amúgy is extra tárakkal indítasz! Nem lett volna egyszerűbb extra tár és csak utána feltöltés lehetősége vagy mondjuk mindenki azonos, normál mennyiségű lőszerrel indítana? A scrambler-ről nem is beszélve.
    Ebben az útvesztőben pont a játszogatós kategória tűnik el szvsz..
  • NovaTerra
    Azért azt vedd figyelembe, hogy a sok millió ember, aki megvette a legújabb CoD-ot nem játszik annyit, hogy pro gamer legyen, nem tömörül klánba, nem játszik naponta sok órát! Helyete csak élvezni akarja a játékot, úgy, hogy eldől a fotelba, fogja a kis kontrollerjét, dumálgat közben. Belőlük van a több, ők generálják a forgalmat, nekik kedvez inkább a fejlesztő csapat és a kiadó.
  • bosco05 #24
    Ha már fragmoviek, akkor egy Cod2 gyöngyszem, ami bizonyítja, hogy azért itt még tudni kell játszani (bár nem egy Cod1, meg nem is egy CS :) ):

• bosco05 #23
    Frag movienál ki szokták kapcsolni, hogy ne ékeskedjen a képen :P (jobb lent az életerő és a lőszer, balra a radar):

• es5eNCe
    De ha ez CoD 1 akkor mi mutatja a HP-t? Mert azt mondtad az első rész multijában van életerő a hagyományos értelemben, de a videókban nem láttam:)

Ha már videók akkor linkelek én is a legjobb CS 1.6 videó amit láttam

http://www.youtube.com/watch?v=t3zjbIOLerc
  • bosco05 #21
    Itt van két movie cod1-ből, csak érdekesség képpen. Sok embernek kimaradt, aki a Cod szériáról véleményt mond, pedig a legékesebb gyöngyszem :P

• es5eNCe
    Először is nem majom az aki úgy szól le egy másik játékot hogy van összehasonlítási alapja. És a tisztánlátás kedvéért nem utálom a CoD-ot mint játékot hanem gyengébbnek találom és kevésbé kidolgozottnak mint az általam említettet. Egy olyan játék amiből már lassan 10 éve VB-ket rendeznek minden csak nem szar!
  • es5eNCe
    Hát a lentebbi elemzések alapján azt kell mondani hogy igenis nagyobb tudás kell a CS-hez ez tény!
  • es5eNCe
    Pont azért jobb mert nincs minden fegyveren zoom hanem anélkül kell tudni célozni és ehhez bárki bármit mond több gyakorlás kell mint a másikhoz. Egyébként amin van zoom ott meg max 2-szeres ami bőven elég ahhoz hogy le tudjál lőni valakit, ha azzal nem tudod nagyobbal sem fog menni. Feküdni meg tök felesleges csak annak kell aki kempelni akar (mesterlövész fegyver ide vagy oda):)

• es5eNCe
    Nekem tetszett az a játék csak sokáig tart mire a kiképzéseket megcsinálod de ha türelmes az ember akkor élvezetes játék. Ja és persze elég nagy amcsi propaganda :)
  • es5eNCe
    Teljesen rendben van amit írtál látszik a kommented-ből h nem vagy elfogult és a hibáit is jól leírtad a játékoknak. Amiért nem tudok kötekedni az az hogy a CoD első részét nem próbáltam multiban tehát akár nehezebb is lehet mint a CS. Szerintem a ehhez hasonló játékokban nem kell semmilyen segítség csak akkor meg akik balfaszabbak és nehezen megy nekik nekiállnak csitelni vagy abbahagyják az egészet a sikertelenség miatt. A CS:S egyébként sokban más mint elődje és nekem sem megy problémamentesen az átállás (nem indul el az 1.6 Win7 alatt) főleg hogy szórnak a fegyverek mint az istennyila (kivéve AWP az még jobb mint korábban).
  • Zolivok
    Na igen a hidegháború, mindenki azthiszi nem is volt fegyveres igazi összecsapás az Orosz (kommun) és Amerikai (autokratikus) érdekek között. Csakhogy Koreai Háború volt a hidegháború első fegyveres összecsapása is például ahol harcoltak rendesen mert azért 26,000 orosz és félmillió amcsi jött nameg Kínai is bedobott pármilkát. Ami eléggé grandiózus háború már. Föleg ha aztnézzük mekkora terület ide oda átkerülések voltak mármitn hogy hol Dél hol Észak. Thaiföld szintén.Valamint Dél-Amerika sem volt csendes ekkor..
  • boomsly
    Az előzőt megvettük...ezt majd jól letöltjük!

Az átlag ember számára a Hidegháború Vietnammal kezdődik és Afganisztánnal ér véget.
    Se Korea, Thaiföld vagy Dél-Amerika nem szerepel egyik játék hivatalos "útitervében" sem.
  • bosco05 #13
    Az america's army jó lenne, de ahogy írtad annyi benne a bug, hogy fél óránál tovább nem bírtam és uninstall :P Reméljük javítják (bár a kettőben sem nagyon sikerült...)
  • bosco05 #12
    Cod2-ben is sok a segítség, ami a játékosok közti különbséget hivatott eltüntetni, de ezeket ott még közel sem túlozták el annyira mint a cod4-ben. A cod1-hez pl lényegesen több tudás kell mint cs-hez, jobban rántanak a fegyverek, több benne a lehetőség, lean, fekvés stb... A coduo a következő a sorban amivel még bőven tudni kell játszani, utána a cod2-höz már kevésbé kell tudás, de aki pro gamer az még tudja hozni magát az átlaghoz képest, aztán cod4-ben szinte eltörpülnek a különbségek a sok beépített hülyeség miatt és a butított war módnak köszönhetően célozni se nagyon kell tudni. Cod5-öt és Cod6-ot már nem is említem a publik funoláson kívül semmire nem való egyik sem. Cod1-ben is stereo hang volt, mégis tökéletesen lehet hallani ki merre jár, csak tudni kell feldolgozni a hallottakat. A CS is egy jó játék de cod1-nél sokkal egyszerűbb, persze ha valaki nem tud vele játszani azt nagyon beszopatják :) . Két jó dolog van a CS-be, amit átraknék cod1-be, mégpedig az, hogy a bomba 1 embernél legyen sd-n, ha elejti fel kelljen venni (Cod4 be át is vették ezt), a másik pedig, hogy a vékonyabb falakon átvisz a golyó, ami remek hangulatot varázsol a cs-nek, bár sokszor irdatlan vastagságú falakat lehet átlőni, ami elég mókás :) . Persze kinek a pap kinek a papné elven ki a cs-t szereti ki a cod-ot, de mint régi játékos (1996 óta multizom FPS-el :P), bátorkodtam felállítani ezt a cod1,2,4,5,6 vs CS nehézségi listát. Aki nem értené a szövegből (legtöbb tudást igénylő játék van az első helyen): 1. Cod1 2. CodUO 3. CS & CS:S (itt nagyon nem tennék különbséget, bár fanatikus CS-sek biztos tudnak mondani millió dolgot miért nehezebb az egyik mint a másik) 4. Cod2 és egy hatalmas ugrással (értsd jóval könnyebben játszható játékok) 5. Cod4 6. Cod5 7. Cod6 (utóbbi 3 multiban szerintem a hétköznapi ember mindennapi fun igényeit elégíti ki, pro szinten játszani nem érdemes, illetve nem is lehet...). Nyilván jönnek majd Cod4 fanatikusok meg CS fanatikusok, akik szerint hülye vagyok és az a nehezebb amit ők játszanak mer majd mennyek fel nézzem meg stb stb... Most szólok nem érdekel. Akinek nem tetszik a véleményem az ne foglalkozzon vele, vagy írjon kultúráltan. Ennyi voltam, remélem senki érzéseit nem sértettem :P
  • astrobal
    america's army. bár aki kipróbálja legyen türelemmel, mert bughalmaz még a 3-as, de szerintem jó. csak a mappek sokkal kisebbek mint más játékokban, ez az egyetlen hátránya talán. de szerintem jóra sikerült. ja és ingyenes.
  • H3nG
    sztem is cs a szarabb :D nem lehet zooomolni bazzeg sőőt mindenki csípőböl lő másik meg nem lehet lefeküdni o.O
    Cod2 be nincsennek perkek, az ellent nem mutatja a radar csak ha lő amit azért tettek bele hogy a sima stereo hang miatt be tud tájolni h honnan is.
    amatőröknek valo? :D te jo ég ...
    Amugy nincs cs-vel se semmi baj ki mit szokott meg :D
  • jaspercry
    nekem Cod4 Cod 5 cod 6 bejött,a multy meg nem rossz,rang szerintem meg tuti!
    Persze vannak hibák,mint minden játékban,de élvezni fogom az uj cod-ot is...
    Mundjuk én csak multizom ,persze manapság egyre kevesebbet,sajnos azok játékok nem terjedtek el a nagyérdemü közönség közt ,amiket én szerettem....
    (a kedvencem Crysis multy hatalmi harc volt stratégiában ,mozgásban mindent ütött) Farcry2 zseniális a pályaszerkeztője,a játék bomba jó persze még mindig a multy....de ez van.... birom mikor ide beírogat egy két majom ,hogy így szar meg úgy szar,és hoz egy másik játékpéldát ami ugy szar ahogy van.
    A Cod sorozat nem szar........
  • Hegi90
    a cséhez aztán nagyon nagy tudás kell, mi? :D
    annál nagyobb árkádszart sztem nem is tudtál volna mondani.
  • vlalla
    "robbanófejes íjat lőhetünk bele az ellenfeleinkbe" az vicces. Legalább visszacsapó?
  • es5eNCe
    Rakás szar az összes CoD multija. Én amióta kiadták a CS-t azzal nyomom de hálópartin kipróbáltam a CoD 2-t és a MW1-et is multiban. Hát hadd ne mondjam mind a kettő abszolút amatőröknek való. Ahogy lent is említi valaki, mutatja az ellent a radar, köcsög abszolút szükségtelen perkek, életerő úgy normális formában nem létezik, ja és mivel nem voltam tapasztalt gamer ezért még bármelyik fegyvert sem választhattam tehát még az egyenlő esély sincs biztosítva, egyszerűen szánalom. Az egyetlen amit tudok dicsérni az a MW-ből a pályák kidolgozottsága és a hangulatuk de ez nekem sajna kevés.
  • z99999
    jóféle lesz
    bosco: jó még a cod2 :D
  • ADAMEX9
    "Ahogy azt már korábban is írtuk, a Black Ops főleg a Hidegháború idején, mely 1947-től 1991-ig tartott vagyis egy elég nagy időszakot ölel fel."
    Csak nekem hiányzik egy szó a mondatból?
  • bosco05 #3
    Talán a multi is jó lesz végre. Cod2 óta nem volt elfogadható multis cod :( . Bár szerintem még mindig a cod1-hez kell a legtöbb tudás, a cod2 még egy bizonyos szinten belül volt, viszont a cod4-hez már csak a bal egérgomb megnyomásához szükségeltetik erőfeszítés. Talán itt újra lehet majd pro warokat nyomni mint régen cod1-ben. Rántson a fegyver, ne töltődjön az élet, a radar csak a társakat mutassa és rendben is leszünk :) . Bár ezekre az esély olyan 1 % kb :)
  • NovaTerra
    Aha! Meg az egér is visszarúg.
  • Hegi90
    Ha hason lövök valakit a robbanós nyílpuskával, szétrobbannak a belei?
    Ha már élethűszerűségről van szó.