889
Adjál-vegyél EREDETI PC játékot! Terjeszd az "originál" melléknevet!
-
#166 Valaki nem ad el Mass Effect 2-t ami nincs beregelve még? :) -
#165 Assasin's Creed 1 [PC] OEM verzió. Érd. privi. -
#164 Nekem egy Fear gold 1.kiadás,commandos 2 és egy might and magic vii for blood and honor evm-es van eladó sorba vagy csere másra... -
Papiczky #163 Tomb Raider (EVM)
Tomb Raider II (EVM)
Tomb Raider III (EVM)
Tomb Raider IV (EVM)
Tomb Raider V (első kiadás, olvasható állapot, de sérült)
Tomb Raider - The Action Adventure (kizárólag az USA-ban illetve Nagy Britanniában volt kapható, DVD lejátszós játék, csak jó ajánlat esetén válnék meg tőle mert iszonyat ritka, gyűjtőknek való darab!)
Medieval Total War II Gold Edition
Painkiller
Panzer Elite Action: Fields of Glory
F.E.A.R Gold Edition
Jericho
Az ajánlatokat privát üzenetben várom.
Csere érdekel más PC játékra, zenei CD-re (heavy, power, speed metal műfajban).
e-mail: [email protected] -
#162 Azért a szerződés hivatalos fogalma nem teljesen ez a polgári jog szerint..., a szerződés meg nem egyenlő az adásvételi szerződés fogalmával, te most azonosítod a 2-t, szerződés rengeteg féle lehet (kölcsön, építési, utazási stb.) De az adásvételi szerződés is meglehetősen leegyszerűsített ebben az értelemben.
Bocs nem okoskodni akartam, de jogász fejjel szúrja egy kicsit a szemem. :) -
Richter III #161 mint pÉLDÁUL
-
Richter III #160 Ja meg nem soká meg lesz a Bioshock és a Fallout 3.+++ -
Richter III #159 Nekem is meg van a Quake 4,Doom 3,DARK MESSIASH MIGHT AND MAGIC,Left 4 Dead. -
Zenszkij #158 Nekem megvan eredetiben a Diablo 2 és a kieg. :D... -
#157 Tényleg nincs nagy forgalom, pedig néhány kellemes, értékesebb játékot szívesen vásárolnék, irigyelnék az emberkéktől :)
-
#156 Megláttuk. -
#155 a használati jog, ha a szoftver is a tulajdonodban állna, akkor gond nlélkül másolhatnád és árulhatnád, hisz a tied. -
Oláh Herkules #154 de a tulajdonodban áll, ezért veszed meg. Mondom nézzétek meg a steamet. -
#153 A használati jog nem eladható, mivel a szoftver nem áll a tulajdonodban. Vicces is lenne, hogy pl: van egy albérlet, amit kivesz valaki, és a tulaj tudta nélkül kiadná másnak.
az oem szoft eladható a géppel együtt, de az más dolog ne is keverjük bele...
-
#152 Nem először mondják itt neked, hogyha nem nézel utánna, vagy nem tudod akkor ne írj hülyeséget. Utóbbi időben utánanéztem elég sok fogyasztóvédelmi dolognak, így tisztában vagyok azzal mit is beszélek ellentétben veled. Amennyiben vásárolsz valamit valahol, azzal te szerződést kötsz. Mivel eladnak neked valamit, te pedig vásárolsz, így ez adásvételi szerződés. (ha a szerződés szó jelentésével nem lennél tisztában, megállapodást jelent)
"A szerződés egy olyan megállapodás, amelynek alapján az eladó értékesítésre ajánl fel valamilyen terméket vagy szolgáltatást a vevőnek egy kölcsönösen elfogadott áron.
A szerződés - amely szóbeli is lehet - akkor jön létre, amikor az eladó és a vevő megegyeznek a termék vagy szolgáltatás jellegét és annak árát illetően.
A szerződés értelmében a vevő beleegyezik az áru leszállításába vagy a szolgáltatás igénybe vételébe és a kialkudott ár megfizetésébe."
Tehát Te ezzel adásvételi szerződést kötöttél szóban, és ennek igazolására kaptad a blokkot. Bővebben ITT -
#151 pompás. -
#150 [URL=http://www.gamestar.hu/thq-ea-osszefogas-a-hasznalt-jatekok-ellen.html]THQ-EA "összefogás" a használt játékok ellen[/URL] -
Oláh Herkules #149 opció -
Oláh Herkules #148 hülye vagy. A steamen is csak úgy véletlenül van gift akció, egyébként illegális az egész :DD -
n3whous3 #147 az ilyen konzolos beszólós pesszimizmusodat és trollkodásodat hagyd otthon, szia -
#146 #138 -
n3whous3 #145 nekem adhatsz hg jogot, úgyis figyelek ide gyakran :D -
#144 Hát, meglátjuk...
-
#143 Máris mutatja jeleit, jaja. Dehát a topignyitó bizonyítani akart (elsősorban nekem, mer4 milyen szemét vagyok, hogy nem törlöm az "illegális" olcso konzol game totyikot). Önjelölt forradalmárok mindenhol vannak és MINDIG elbuknak. Elsősorban azért mert ráunnak... -
#142 Minek? 2 napon belül megdöglik a topik. -
#141 Egy arkanygal tetteit/mozgatórugóit nem ítélheti meg halandó, valszeg. fel sem fogná... :D -
#140 "Én csak 1xű arkangyal vagyok" szigorú, de legalább igazságtalan -
#139 Egy szóval, tettel sem utaltam ilyesmire - nem szokásom nyomulni amúgy sem. :)
Ha félreérthető voltam, elnézést kérek. A "Moderátor" topikban már korábban jeleztem a kérést, választ nem kaptam még.
-
#138 Namost ha azt hiszed, hogy én tudok házigazdai jogot adni, avagy elvenni, akkor nagyon messze jársz az igazságtól! :D
Én csak 1xű arkangyal vagyok, nem maga iSten! -
#137 Szerintem sem kapok. [már ismerlek :)] -
barmi #136 Van 1 db eladó kód 6 - MW2, bővebb infót itt találsz róla .
Üdv ;)
-
#135 Szvsz. úgysem kapsz te olyat... :DDDD (csak genyázok, sry) -
#134 Esküszöm, ha megkapom a házigazdai jogkört, készítek egy FAQ-ot, benne az aktuális jogi hazai és külföldi háttérrel és akkor lehet fortyogni azokon... :)
-
n3whous3 #133 még egyszer megkérem a társaságot, hogy hanyagoljátok ezt a "legális-illegáláis" faszságot, már kitárgyaltuk lassan százszor azóta itt. -
Vlala #132 Régebben én voltam a legnagyobb eredetiszoftver-pártoló, de a jogvédők tehetnek egy szívességet. Amit belemagyaráznak a szerzői jogvédelembe, az nevetséges. Lassan az is jogdíjas lesz, ha más szerzőtől dúdolok...
Miért lenne illeg a használt szoftver? Megveszem, fizetek érte, a kiadó megkapta a pénzét, leülhet. Ha megúnom, és eladom, az nekik miért is fáj?
Ha a játékkal készített mentésemet felteszem valahová, mert valaki keres ilyet, az is illeg?
Bátortalanul kérdezem meg: Ugye, azért be szabad tenni a gépembe a DVD-t? Vagy kibontani sem szabad? -
syberia2 #131 szerintem illegális, ha ketten használnak egy lemezt, és ha fizet érte, azt szabad:) ennyi -
#130 Kussoljatok már el ezzel a hülye illegális nem illegális izével! -
Zóanagyvarázsló #129 Ja, illegális, azért foglalkoznak komplett üzletláncok ezzel, és ezért is tartalmazza több játék esetén az EULA tételesen. Pl. a Witcheré írja, hogy továbbadás után a játékot törülnünk kella saját gépről stb., van erre egy sablonszöveg, a Spore-é pedig külön kiemeli, hogy a játékkal nem érékesíthető tovább együtt a hozzátartozó acc (vagyis a játék önmagában viszont igen). -
#128 Na kb 1500Ft-ért (pkval együtt) lesz egy kiváló állapotú, 1. kiadású Crysis-om!
Azt nem tudom melyik legyen... 1500Ft-ért minimálisan használt vagy 2000Ft-ért bontatlan? -
ratgab #127 Egyébként erről jutott eszembe, hogy pl. a demók utóbbi években tapasztalt nélkülözése (nincsenek gyakorlatilag, tisztelet persze a kivételnek) is a warez felé terelik az embereket. Mert mit tud csinálni az egyszerű user, ha ki szeretné próbálni az adott szoftvert mégha meg is akarná venni. Lewarezolja kipróbálja, ami ugyan nem garancia arra,hogy az eredeti is ugyanúgy működik (sz...ar törés), de legalább bele tud kukkantani.
Mióta rendszeresen olvasgatom a fórumot rengeteg ilyen hozzászólást látok, hogy kipróbálják a warez verziót (esetleg már folyamatban lévő megrendelés esetén is, ugye warez hamarabb jön) és utánna megveszik a teljest ha tetszik.
Lényeg a lényeg a demó hiány nem segíti a legális szoftverek terjedését.
Most nem akarok itt ilyen és ehhez hasonló vitákat kirobbantani (warez-eredeti),de akkor az aki előbb kipróbálja warez formájában, majd megveszi az jogsértést követ el vagy nem? Mivel fizet érte csak más forrásból kezd el vele játszani először...