251
Christopher Nolan új filmje Leonardo DiCaprio főszereplésével
  • csgj
    Nem, nem játszik benne. XD De van helyette Ellen Page és Marion Cotillard. :P
  • Montanosz
    Ellen Page-t láttam a trailerben? mert akkor kötelező)))
  • Prince23
    Nolan nagy betyár, egyedi és stílusos rendező, várjuk a filmet :)
  • Atkamon
    Nagyon várom a filmet, nagyon tetszik az alapötlet:)
  • ProGabe #7
    Zene nem gyenge a trailer alatt.
    Nem csoda, Zack Hemsey! :)

• Forrest Gump
    Zene nem gyenge a trailer alatt.
    Nem csoda, Hans Zimmer! :)
  • MR ME
    Zooey Deschanel játszik benne?
  • Tyler1
    én amúgy nem értem ezt a titanicos dolgot sem, az volt a szerepe, amit remekül megoldott és kész :D ez már egy sztereotípia mindenkiben h nyálas meg, kisfiús színész, csak mert a Titancban olyan volt a karaktere.
  • Mor3llo

DiCaprio az utóbbi évek egyik legnagyobb színésze, hihetetlen módon beért, illenek hozzá a komolyabb, nehézfiús szerepek is!
    Pedig jópár éve, a Titanic után nem gondoltam volna
  • Tyler1
    legjobban várt filmem az idén. remélem Nolan bácsi megint megmutatja a világnak, hogy kell filmet csinálni. DiCaprio pedig az egyik kedvenc színészem.

várós a négyzeten!!!
  • csgj
    "Az Inception amerikai-brit koprodukcióban készült sci-fi-akciófilm, melynek rendezője és producere Christopher Nolan. A film főszereplője Leonardo DiCaprio. Cillian Murphy, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Tom Berenger, Dileep Rao és Michael Caine színészekkel együtt készült el a film. A hagyományos és az IMAX mozik 2010 júlisában mutatják be a filmet.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) egy gyakorlott tolvaj, értékes titkokat lop a tudatalatti mélyéről, az álom állapotában, amikor az agy a legsérülékenyebb. Cobb ritka képessége őt egy kulcsjátékossá teszi ebben a vállalati kémkedés csalóka új világában, de ezzel egy hontalan világpolgárrá válik."

/Wikipédia/

Véleményem szerint ez egy tipikus Nolan-film lesz, elgondolkodtató tartalommal, remek látvánnyal, jó színészekkel, különleges történettel. Kicsit Mátrixos beütése van, de amúgy teljesen egyedi az egész. Ritkán esik meg velem, hogy ennyire várjak egy filmet. (Legutóbb a Komfortos mennyországot vártam ilyen őrülten.)

Hivatalos honlap - Nagyon tetszetős a honlap, és persze rögtön a legújabb, 3. trailerrel indít, azt nézzétek meg!

Magyarországon elvileg július 22-én lesz a premier, egy héttel az amerikai bemutató után. Nagyon-nagyon-nagyon várós film! :D Legalábbis nekem. :)

Új plakát.