Inception - Eredet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megyek kialszom magam! :D
What about the forests?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
What about the forests?
Pl:
A film elején, mikor Saito ellenõrzi, a gyûrû ott van...
Yusuf álmában, van gyûrû...
Amikor Adrianne találkozik Mal-lal, utána nincs...
A repülõn sincs...
Viszont itt meg borul minden, mert itt rajta van, akkor tehát Mal-nak igaza volt, hogy leugrott?
Mi a valóság, mi az álom? A tököm sem tudja már! :D Nolan egy mester, nem vitás!
What about the forests?
A gyerek a végén, amikor eldicsekszik, hogy egy házat épített az egyik sziklára, érdekes a limbóban az elején pont ezt látja Cobb, és persze azt, hogy Saito háza egy sziklán van. Persze ekkor már mindenki arra figyel, hogy a totem eldõl-e. <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Lehet, hogy csak simán megunta az asszonyt, és fejbelõtte egyik este részegen, aztán álmában kitalálta hozzá, hogy nem is úgy volt. Kitalálta, hogy õ valami álomba furakodó kém, holott igazából csak egy sima kamionsofõr :) Az is lehet, hogy nem is volt asszony, csak kitalálta õt is az álomvilágban.
Az a baj ezzel, hogy így semmi stabil pont nincs a történetben, mivel soha nem vagyunk a "valóságban".
Meg amikor az iskolában beszélget vele, mond egy nagyon lényegesett Cain:
-Kérlek térj vissza a valóságba!
Neked egyáltalán nem furcsa, hogy évek után is minden ugyanúgy néz ki a házban, a gyerekek ugyanúgy játszanak, abban a ruhában, a kisfiú több évig gilisztát ásott! <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Ezt a dumát tiltólistára tenném, és aki használja, azt megbaszatnám egy lóval.
Amit a zenérõl írtál azt még mindig fenntartod? Mert meghallgattál egy filmzenét anélkül hogy láttad volna hozzá a képi anyagot? Na ezért tart itt ez az ország, mert az emberek ennyire elhiszik, hogy jó amit csinálnak aztán meg kiderül hogy kurvára nem értenek hozzá.
What about the forests?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ha figyelted a hangot már kezdett lassúlni...tehát eldõlni...,de persze benne van az is,hogy mégsem dõl el...../inception 2:P:)/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
simán belefér, hogy Cobb csak álmodja a találkozást a gyerekeivel és az egész filmet csak valaki (pl a felesége) álmodta...
Jah és van új hír a blu-ray kiadásról. Valszeg 9 ezer körül lesz és 2 bd lesz és hozzáadják a filmet dvd-n is. A limitált kofferes kiadás remélem azért marad 17 ezer.
http://www.demonicplayer.hu/2010/10/24/a-warner-nagyon-folytatna-mar-az-eredetet/
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Inception: The Cobol Job: Online comic that details how Cobb, Arthur and Nash came to be enlisted by Cobol Engineering to perform an extraction on Saito.
Inception: The Big Under: The story that reveals how Cobb and company get to Saito to put him under for the dream featured in the beginning of the film.
Ez gyakorlatilag annak az elismerése, hogy nem volt álom a film? :)))
hiszen az ember befolyásolni tudja az álmait!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mas:
Tegnap megneztem a filmet,nekem nagyon tetszett,elkepeszto alkotas es tobbszor nezos. 10/10
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
a pörgettyût azt meg mindenki megkérdezi valószínû nem mutatja rendesen azt hogy mikor van álom és mikor nem hisz Cobb feleségéé volt de Cobb is használta
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
inkább azt mondja el nekem valaki, hogy
A filmet meg szeretnem nezni, azon is vagyok. Ezt a filmet nem is jellemeztem, mint alabb lathatyod, hanem a zenejet, amit tobbszor is meghallgattam.
Leirtam a velemenyem, mint masok is. Ennyi. En is kerdezhetnem, hogy anyadek miert nem csaptak inkabb falhoz, ha meg ezt sem erted; Dehat en nem fogom felvenni a stilusod, inkabb csak annyit mondok, olvassal mar vissza es szalljal magadba..
Sajnos ez a hsz. sem a filmrol szol, mint az elozo nehany sem, ez viszont nem az en hibam, a szemelyemet illeto ragalmakra reagaltam.
A velemenyemet a film zenejerol es Hollywoodrol fenntartom, a filmrol pedig nem mondtam velenyt, csak pesszimista vagyok, mert sokszor csalodtam, sokadszorra irom, azert halovany remenyem van.
Azt is elfogadom, hogy teged v mast nem erdekel a velemenyem ill kulonbozik mase, de most ezert fikazni mert oszinte vagyok.. szerintem ez az igazi tahosag.
Hagyd már abba a fröcsögést, mert értelmeset nem tudtál még írni, hogy is tudtál volna, mikor még a filmet sem láttad, de ha ennyire elõre tudod, hogy ez az átlag szar filmekhez tartozik, akkor nem értem, hogy minek osztod az észt egy olyan topikban, ahol a felhasználók 80-90%-kának ez az év filmje. Olyan vagy, mint egy idióta troll, akit ha lebasznak a önnön szolipszizmusi okfejtései miatt, akkor direkt élvezi, hogy tovább folytassa a baromságait, aztán a reagálásban mást sem tud olvasni, hogy szegény Testsuo lelkébe megint belegázoltak és csak személyeskedést tud levonni belõle.
Nézd meg filmet, utána írj róla úgy, hogy szerinted mi miért volt rossz, vagy jó benne, de ne viselkedj úgy, mint aki megmondja a frankót, holott mögötte nincs semmi, amibõl kiderül, hogy nem a film hype-ja nagy, hanem te hájpolod magad, mivel olyan kijelentéseket teszel egy filmrõl, amit nem is láttál, ergo a fejedben lévõ kocsonyás masszának nevezet agyvelõbõl nem sokat osztottak ki.
What about the forests?
Az elmult egy evben nem lattam igazan jo filmet, ill a Wild China sorozat a BBC-tol nem volt rossz, de az ugye nem ez a mufaj.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De így van ez jól!
Békés, boldog életed lehet, ahol körülötted mindenki õrült, csak te vagy villamos!
DE hogy valami értelmeset is írjak:
Nem vagyok kezdõ sem mozik sem zenék terén. Igen, képzeld, vannak még mûvelt, tanult, ismeretekkel rendelkezõ emberek rajtad kívül is! Hihetetlen! :p
Nagy átlagban heti 6-10 filmet nézek meg, amit lehet moziban. A zenéhez (nem a Roxy rádióhoz, a ZENÉHEZ) nagyjából 15 éve van szoros kötõdésem.
Abban igazad van, hogy Hollywood manapság a pénzre megy rá, nincs egy épkézláb ötlet. Aláírom, ez így van!
Csak aztán amikor hirtelen mégis van, akkor mindig jön egy Tetsuo, aki kijelenti, hogy ez is ugyanolyan szar, mint a többi.
Már csak kíváncsiságból kérdezem: Az elmúlt 12 hónapban melyik filmre mondanád azt, hogy "Na, ez igen! Ezt már nevezem!"...hm? Mert ha benyögsz valami elmezavarodott mûvészfilmet, akkor minden világos, de TE rossz topicban vagy.
Tudod, sok fórumon megfordul egy-egy okos megmondóember, de aztán a vége mindig az, hogy meghunyászkodva távozik, mert - amint azt már mondottam volt - MINDENKI BOLOND, CSAK ÉN VAGYOK VILLAMOS!
A nepszeruseg nem egyenlo a minoseggel, manapsag foleg!
Egesz Hollywood egy nagy gyar, ahol mar regota nem muvesziranyzatok bontakoznak ki, hanem penzkereso otletek es marketing.
A kulonbozo dijak es pontszamok a kapcsolatokat es a fenti marketingnek valo megfelelest mutatja, koze nincs a tehetseghez.
A mai filmkozonseg a vicc kategoria, milliardnyi ember megkajal mindent, elmegy barmire a moziba, csak be legyen reklamozva.
Nezzel mar meg egy Vagy villamosat vagy hasonlo kaliberu regi filmet es ha el tudsz vonatkoztatni a mai cukormaz lufitol, effekthegyektol es nem zavar a regi kopia minosege, akkor ledobbenhetsz, mert azt hivjak szineszi jateknak..
Hans Zimmer munkassagat eleg jol ismerem, nem veletlenul irtam azt, amit.
Biztos nem lehet konnyu, de a szemelyeskedes es a biflazott zsigeri reakciok helyett legyel kicsit nyitottabb es nezzel korul, nem csak az lehet igazsag, amit a TV-ben kuldenek es tobb milliard zombi fogyaszto szajkoz.
;)
"Olyan filmet nem nezek, amiben George Clooney szerepel. Azert van egy minimum szint.. probalok csak jo filmet nezni, persze ez nem mindig jon ossze."
Aha, király vagy! Biztos igényes, és rohadt sznob is. Vagy csak szimplán egy idióta. Up In The Air? Csak hogy ne kelljen messzebb mennünk. Annyira igénytelen szar, hogy még egy gusztustalan szobrot is kapott...pfhejj!
"A sotet lovagrol csupa jot irtak/mondtak...NASA 2 az alagsorban, uberpancel, damilokkal elkap zuhano embereket, repul, stb.. a fizika teljes megcsufolasa. Az orultekkel dolgozo foOrult, aki teljes precizitassal iranyit minden esemenyt a film 3/4eig.. LOL ez meg olyan Fureszes lehetetlenkedes.Kb mindenbol a gagyi."
Biztos igazad van. Annyira gyagyi a film, hogy iMDB-n még mindig 8,9-en áll, és jelenleg a 11.-ik legjobb film. Persze, megértem, az iMDB-re csak ostoba, buta, fõleg amerikai ember jár, akik cseppet sem értenek a filmekhez, és a Dark Knight tényleg egy kula...hiszen TE azt mondod.
"Hans Zimmer muzsikaja is eleg lagymatag volt, mondjuk az Inceptionban sem vmi komoly, megha osszemixel mindenfelet (szimfonikus zenekar/ digit szinti/ analog) ezt fitogttasnak erzem vagy utkeresesnek, amit nem talalt meg. :S"
Ez meg konkrétan vicc kategória. Napjaink (napjaink?! kb.10 éve az egyik legmeghatározóbb zeneszerzõ. Útkeresés? MUHAHA! Akkora ostobaságokat hordasz össze, hogy én szégyenlem magam.
What about the forests?
hát ha visszaemlékszel a filmre akkor mondja hogy a feleségé-é volt