7
  • marsupilami
    #7
    F@szbook!
  • nyuszimuszika
    #6
    nem is tudod magad letörölni Facebookról, csak inaktiválni a profilod. Bármikor vissza lehet csinálni és akkor aktiválja újra, mindennel együtt..
  • CptObvious
    #5
    @endrev
    Ez az oldal csak az üzenőfalas írásokat nézni. Szóval ha nálad pl, a "csak ismerősők" láthatják van beállítva, akkor ez az oldal semmit se talál.

    @WilliamMcKinley
    Nem csak SG. Ez globális. Külföldi tech lapok is, pl Gizmodo is hadjáratot folytat facebook ellen. Itt is kb az van, mint Google. Jól megy nekik, mások is részesedni akarnak, és most néhány biztonsági hiba után itt a remek lehetőség, hogy támadják az oldalt.
  • WilliamMcKinley
    #4
    SG hadjárat a facebookellen? :D Nem kell rábízni semmilyen információt amit nem akarsz hogy ás is megtudjon. Aki hülye... wait for it... haljon meg.
  • endrev
    #3
    Hm.. Rólam semmit, jellemző kulcsszavakkal se.
  • CptObvious
    #2
    Aki engedélyezi, hogy mindenki láthassa amit az üzenő falára ír, az ne csodálkozzon, ha aztán valaki visszaél vele.

    5-10 perc az adatvédelmi beállítások oldalon, és máris csökkentettük annak az esélyét, hogy illetéktelenek lássanak bele a magánügyeinkbe.
    Ha pedig az illető nem ért hozzá, akkor kérjen meg egy hozzáértőbb ismerőst, hogy ugyan segítsen már neki beállítani amit kell.

    Ez már egy mesterségesen generált folyamat, hogy a "fészbukon nincsenek biztonságban az adataink". Persze, egy weboldalon megadtunk személyes adatok, amiket vagy a Facebook tett elérhetővé, vagy éppen a felhasználó, vagy mindkettő, de azért már kicsit túlzásokba megy a dolog.

    Ha nem akarjuk, hogy visszaéljenek a személyes adatainkkal, nem kell megadni az olyan adatokat, mint a telefonszámunk, vagy a lakcímünk, stb.

    Aki nem ért hozzá, az vagy tanulja meg használni, vagy ne használja.
  • mateus33
    #1
    Vagy annyit tehetünk, hogy nem írunk ki minden sz@rt magunkról és nem csatlakozunk mindenféle idióta csoporthoz...