8
  • opeca
    Azért a Lost Planet-el igen jól elvoltam.

Ha megkérdezne engem a Capcom, akkor marha egyszerűen meg tudnám nekik indokolni, hogy miért nem fogyott a Bionic Commando. Mert egy szar volt.

Az LP-t kellett volna egy az egyben átülteni és nem lett volna probléma, vitték volna mint a cukrot.
  • ffxi
    Nyugati cég készítette el, vagyis azok tönkre is mentek :D Biztos kikötötte vmi a szerződésben. Ha nem teljesít úgy a játékuk, akkor zsebből kell kifizetniuk és hát az merész vállakozás volt :( azért sajnálom a Greench-et. Voltak szép játékaik is.
  • Seth
    Az említett játékokat külsős nyugati cégek fejlesztették. Esetleg folytassák ahogy régen, saját házon belül. Nem tudom miért gondolják azt, hogy a nyugatiak nem vevők a japán onlynak szánt címekre
  • narumon
    A fenti 2 játék mindkettő egy fos volt, gondolom ezért adtak el belőle ilyen keveset. Bár nekem úgy szuzammen egyik Capcom játék sem jött még be, a legtovább a Devil May Cry 4 érdekelt ezzel elvoltam 15-20 percig.
  • zola2000
    Hát eléggé az ázsiai piac igényeihez szabott játéknak tűnik a street fighter 4, és a monster hunter, meg a devil may cry is, de mindegyik komoly siker lett nyugaton is, az ilyen dark void/bionic commando szerű gyengébb játékok szerintem nem fognak sokaknak hiányozni.
  • KillerBlue
    Az nem jutott még eszükbe, hogy ha egy jó játékot készítenének az valószínűleg nem lenne anyagi csőd?
  • ffxi
    Jobb is.
  • ata4100
    na bumm.