8
-
opeca #8 Azért a Lost Planet-el igen jól elvoltam.
Ha megkérdezne engem a Capcom, akkor marha egyszerűen meg tudnám nekik indokolni, hogy miért nem fogyott a Bionic Commando. Mert egy szar volt.
Az LP-t kellett volna egy az egyben átülteni és nem lett volna probléma, vitték volna mint a cukrot. -
#7 Nyugati cég készítette el, vagyis azok tönkre is mentek :D Biztos kikötötte vmi a szerződésben. Ha nem teljesít úgy a játékuk, akkor zsebből kell kifizetniuk és hát az merész vállakozás volt :( azért sajnálom a Greench-et. Voltak szép játékaik is. -
#6 Az említett játékokat külsős nyugati cégek fejlesztették. Esetleg folytassák ahogy régen, saját házon belül. Nem tudom miért gondolják azt, hogy a nyugatiak nem vevők a japán onlynak szánt címekre -
#5 A fenti 2 játék mindkettő egy fos volt, gondolom ezért adtak el belőle ilyen keveset. Bár nekem úgy szuzammen egyik Capcom játék sem jött még be, a legtovább a Devil May Cry 4 érdekelt ezzel elvoltam 15-20 percig. -
#4 Hát eléggé az ázsiai piac igényeihez szabott játéknak tűnik a street fighter 4, és a monster hunter, meg a devil may cry is, de mindegyik komoly siker lett nyugaton is, az ilyen dark void/bionic commando szerű gyengébb játékok szerintem nem fognak sokaknak hiányozni. -
KillerBlue #3 Az nem jutott még eszükbe, hogy ha egy jó játékot készítenének az valószínűleg nem lenne anyagi csőd? -
#2 Jobb is. -
ata4100 #1 na bumm.