Virtuális világ, valódi fájdalomérzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az ember ha beleéli magát más helyzetébe, akkor hasonló reakciókat képes szülni a szervezetünk, a beleélés mértékétõl függõen. A virtuális világ pedig elég magas beleélést képes kiváltani. Aki már játszott az Alien vs. Predatorral anno, az tudja, mirõl beszélek 😊
Extrém reakciókra meg ott a már említett stigmák esete vagy az álterhesség is akár.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
FFFFFFFFFUUUU HAXOR BAN WALLHAKK
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nem meglepõ.
én is beszartam volna, elõször simi-simi, aztán látom h pofán csapás következik 😄
Ergo biztos vagyok benne, hogy az elme képes létrehozni stigmát, fájdalmát, szinte bármit...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.