14
-
bippo #14 Ehhez tényleg egy kutatás kellett? Andersh-sel (#4) értek egyet, várták, hogy ők is kapják a taslit :)
Amúgy az ember ha beleéli magát más helyzetébe, akkor hasonló reakciókat képes szülni a szervezetünk, a beleélés mértékétől függően. A virtuális világ pedig elég magas beleélést képes kiváltani. Aki már játszott az Alien vs. Predatorral anno, az tudja, miről beszélek :)
Extrém reakciókra meg ott a már említett stigmák esete vagy az álterhesség is akár.
-
Freddy TNT #13 Ehhez szerintem nem kell semmiféle 3D meg mindenféle illúziók. Elég ha azt látjuk, hogy valakit úgy rendesen tökönrúgnak. Ilyenkor átérezzük a fájdalmát nem igaz ? Már akinek van persze... -
#12 3d sexvillához van olyan -
Oláh Herkules #11 igen lesz hozzá faszverő automata is, usb-s :D -
#10 Már alig várom, hogy egy crysis motorral felturbózott Red Light Centerben (szex-mmo) "ismerkedjek" virtuálisan! :D -
tomonor #9 fellendülni látom a cyberszex ipart... -
#8 mátrix inkább. -
#7 egy virtuális golyó?
FFFFFFFFFUUUU HAXOR BAN WALLHAKK -
#6 A legtobb mondjuk atveres.. -
Hoz_Hun #5 Ha virtuálisan kefélünk azt is érezzük? -
andersh #4 mivel tudta hogy ha hozzáérnek a virtuális világban akkor vele is megteszik a valóságban ezért előre felkészült hogy jól pofán fogják vágni :D
nem meglepő.
én is beszartam volna, először simi-simi, aztán látom h pofán csapás következik :D -
Daza500 #3 Hmm, én anno ugyanígy voltam a Stigmata-val. -
#2 Grotesque filmben van egy jelenet, amikor az elmebeteg gyilkos, 100-as szöget ver az áldozat heréjébe. Amikor lesújtott a kalapáccsal, rendesen megmozdul nálam is
Ergo biztos vagyok benne, hogy az elme képes létrehozni stigmát, fájdalmát, szinte bármit... -
endrev #1 Lásd: stigmák... Egyértelmű hogy az elme hozza létre, mivel az eredeti stigmák nem is a kézfejen, hanem a csuklón jelentkeznének.