135
-
Cat 02 #15 Mert Senior Chang elmebeteg :D
+ az Mexikó lesz szerintem -
#14 egyet nem értek. spanyolórán miért olasz zászlók vannak a kártyákon meg azon az asztalon vagy miafenén? :D -
#13 ezen a jeleneten olyan hangosan röhögtem fel mint még szerintem soha :D
nagyon bejövős a sorozat, thx a topiknyitónak, ma kezdtem el :D -
#12 de -
Cat 02 #11 Arra nem gondoltál, hogy azért írogatta mindenki, mert az is ? :s (HIMYM esete, Community nekem tetszett mindig) -
#9 szart. amikor junkie-n írták az elején hogy nem rossz, akkor mindenki szerint nemrossz volt. amikor szar volt a szezon közepe, akkor mindenki ezt írogatta. most az utolsó pár résznél mindenki isteníti. ez a "sorozatjunkie-effektus"
pl how i met your mothernél is észrevehető -
#8 ahha, ők nagyon dícsérik :) szerintem én is neki fogok esni csak legyek túl a vizsgákon -
#7 Mert még nem ismerik a sorozatot. Én is csak a 23. résznél jöttem rá, hogy van ez a sorozat. A sorozatjunkie-nak hála. -
Cat 02 #6 Nézem hát hatalmas :D
Mondjuk ahogy nézem nem vagyunk sokan -
"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."sorozatjunkie
Nézi valaki? Nekem nagyon tetszik, és sokan az idei év legjobb Sitcom-jának mondják. A 23. részt meg nagyon eltalálták.
Abed a meg simán a legjobb arc:D