Community (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chang és Abed a legkirályabb arcX Abed bakker :D:D az hülye
+fav
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[merlinw.org]
egy csomó olyan rész van amit újranéznék, sõt az egészet újra akarom nézni most azonnal :D
a karakterek nagyon erõsek, pláne hogy jó színészek adják elõ õket. Senor Chang abszolúte favorit, nemtom kapott-e valamilyen díjat a szerepért, de én biztosan adnék neki :D
szóval többször felröhögõs, emlékezetes jelenetek, kiváló karakterek, és színes forgatókönyv (nem emlékszem rá hogy a 25x20 perc alatt egy másodpercig is unatkoztam volna).
kár hogy ilyen kevesen ismerik még nálunk. aki még nem látta, nyugodtan kezdjen bele, könnyû és vidám sorozat.
várjuk a 2. évadot
csak kár, h gyorsan bedaráltam.. kéne vmi más sitcom is :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
DFTBA ಠ_ಠ
[merlinw.org]
DFTBA ಠ_ಠ
+ az Mexikó lesz szerintem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
nagyon bejövõs a sorozat, thx a topiknyitónak, ma kezdtem el :D
DFTBA ಠ_ಠ
pl how i met your mothernél is észrevehetõ
György
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mondjuk ahogy nézem nem vagyunk sokan
"A történetrõl elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimibõl kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetû, iskolai papírra vágyó illetõ. Hõsünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Õ az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amibõl véletlenül igazi lesz."
Nézi valaki? Nekem nagyon tetszik, és sokan az idei év legjobb Sitcom-jának mondják. A 23. részt meg nagyon eltalálták.
Abed a meg simán a legjobb arc:D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun