Community (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
2010-Sep-23 Community 02x01 Season 2, Episode 1

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Szerintem Abed-et játszó színész is hasonló személyiséggel rendelkezik. Másképp kizárt hogy így el tudja játszani a szerepet. Eszméletlen betegül játssza. Teljesen hitelesen adja a hülyét:D De Chevy Case is hihetetlenül jól játssza a szerepét. Simán jobb mint a régi vígjátékaiban(pedig azok sem voltak rosszak)

Bulykin
most kezdtem el nézni és nagyon tetszik :D
Chang és Abed a legkirályabb arcX Abed bakker :D:D az hülye

+fav

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

MerlinW
Jaja, õt gyûrték be meztelenül a csomagtartóba:)

[merlinw.org]

PJack
bazmeg akkor onnan volt ennyire ismerõs :DDDDDDDDDDDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

MerlinW
MTV Movie Awards díjat kapott a "Másnaposok" c. film legjobb gonosz (vagy mellékszereplõ) alakításáért.

[merlinw.org]

PJack
ja és nem mehetek el szótlanul amellett, hogy Alison Brie igen figyelemreméltó hölgy :O
http://www.youtube.com/v/gUKeXoYmZFk&fs=1&rel=0&color1=f0f0f0&color2=f0f0f0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

PJack
hát ez hatalmas volt
egy csomó olyan rész van amit újranéznék, sõt az egészet újra akarom nézni most azonnal :D
a karakterek nagyon erõsek, pláne hogy jó színészek adják elõ õket. Senor Chang abszolúte favorit, nemtom kapott-e valamilyen díjat a szerepért, de én biztosan adnék neki :D

szóval többször felröhögõs, emlékezetes jelenetek, kiváló karakterek, és színes forgatókönyv (nem emlékszem rá hogy a 25x20 perc alatt egy másodpercig is unatkoztam volna).

kár hogy ilyen kevesen ismerik még nálunk. aki még nem látta, nyugodtan kezdjen bele, könnyû és vidám sorozat.

várjuk a 2. évadot

BlackShadow
haláli ez a sorozat.. a maffiás részt azthittem nem fogják ûberelni, de a 23-as odabaszott.. :D állat :)
csak kár, h gyorsan bedaráltam.. kéne vmi más sitcom is :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
most fogom nézni a 19es részt, de az elõzõben lévõ szélmalmon beszartam a röhögéstõl :DDd meg chang zsidó tesóján :D
Kicsikiraly
A 23. rész után biztosan merem állítani hogy ez az év sitcomja :D Már a cold open végén lévõ ajtóba görkorizásnál felröhögtem, és akkor még nem is számítottam arra hogy az egész rész milyen lesz :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
a 10. részben amikor troy felsikít az egér miatt pl. valaki linkelje videóban :ADDDDDDDDDd
MerlinW
Abed + Troy FTW:)

[merlinw.org]

tigeroo
http://www.youtube.com/v/8gB9A6ZHAbQ&hl=hu_HU&fs=1
MerlinW
Végignéztem az elsõ évadot, kötelezõ darab:) Mind a 7 fõszereplõnek szuperjó karaktert írtak, az epizódok pedig valóban sírva röhögõsek sokszor. A paintball-os és a csirkeszárny maffia-s részek nálam etalonok:)

[merlinw.org]

tigeroo
nem is említettétek hogy chevy chase az egyik szereplõ benne :D
tigeroo
megnéztem a pilotot, huáááááááááá

ez gecinagy sorozat lesz:)

Kicsikiraly
ááá mexikóra nem is gondoltam :D (európai szemmel könnyen összekeverhetõ a két zászló :D)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mert Senior Chang elmebeteg :D

+ az Mexikó lesz szerintem

Kicsikiraly
egyet nem értek. spanyolórán miért olasz zászlók vannak a kártyákon meg azon az asztalon vagy miafenén? :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ezen a jeleneten olyan hangosan röhögtem fel mint még szerintem soha :D

nagyon bejövõs a sorozat, thx a topiknyitónak, ma kezdtem el :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

sapkafej
de

György

Arra nem gondoltál, hogy azért írogatta mindenki, mert az is ? :s (HIMYM esete, Community nekem tetszett mindig)

sapkafej
szart. amikor junkie-n írták az elején hogy nem rossz, akkor mindenki szerint nemrossz volt. amikor szar volt a szezon közepe, akkor mindenki ezt írogatta. most az utolsó pár résznél mindenki isteníti. ez a "sorozatjunkie-effektus"
pl how i met your mothernél is észrevehetõ

György

Bulykin
ahha, õk nagyon dícsérik :) szerintem én is neki fogok esni csak legyek túl a vizsgákon <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Mert még nem ismerik a sorozatot. Én is csak a 23. résznél jöttem rá, hogy van ez a sorozat. A sorozatjunkie-nak hála.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nézem hát hatalmas :D

http://www.youtube.com/v/CpT4ChomJ7E&hl=hu_HU&fs=1&

Mondjuk ahogy nézem nem vagyunk sokan

AntiHero

"A történetrõl elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimibõl kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetû, iskolai papírra vágyó illetõ. Hõsünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Õ az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amibõl véletlenül igazi lesz."sorozatjunkie

Nézi valaki? Nekem nagyon tetszik, és sokan az idei év legjobb Sitcom-jának mondják. A 23. részt meg nagyon eltalálták.

Abed a meg simán a legjobb arc:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

← ElőzőOldal 3 / 3