Ismét a Half-Life 2 minden idők legjobb PC-s játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyat is láttam, hogy az OrangeBoxot egy játéknak tekintették, és úgy jelentették ki minden idõk legjobb játékának, na azzal már tényleg nehezen lehet ellenkezni; teljes eddigi HL2 sorozat + Portal + TF2 😛
Ízlések és pofonok...
Egyébként számomra a HL játékok sztorija a legerõsebb érv mellettük, de a játékmenet és az irányítás is annyira az én ízlésemre van optimalizálva, hogy egy élmény vele játszani. És persze a gravigunos szórakozgatás és a fizikai puzzle-ök is hiányoznak szinte minden másik fpsbõl.
A mezefekt meg a cod a hatványadikon nem 6 éves játékok.
A HL fikázók közûl hányan szavaztak más játékra? Azt se tudtátok, hogy van szavazás. Akkor most nem értem mit habzik a szátok.
A Starcraftot pont szembeállitani a HL al. omg Fps Rts. Nálam speciel a minél több kattintás per nano másodperc nem annyira emeli a játékélvezetet.
A szakmai zsûri itéletét megkérdõjelezni is szép dolog, amikor tized annyi játékot láttál amivel õk játszottak. A filmszakma teljesen más dolog ott pont a szemetet értékelik max pontszámmal néha.
Bár az mindent elárul egy toplistáról, amin egy MW2 rajta van. Az a játék egy szégyen. Mondjuk helyette lehetett volna egy GTA IV vagy egy Diablo 2.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kicsit túlzottan feltud húzni 1-1 ilyen dolog, de hát a fenébe is, már mikor megjelent és minden díjat bezsebelt ( 70%-át absz indokolatlanul, mert sok olyan díj volt amit csak hozzádobtak, mint pl tavaly a Gettómilliomoshoz), akkor is zavart...
c&c generals, bár egy bugos optimalizálatlan szarhalmaz amit valszeg majmok programoztak, de maga a játék ötlet, és rendszer nagyon jó.
Witcher, tovább is tartott mint a hl, és izgisebb is volt.
Stalker elsõ a poszt apokaliptikus hangulatban, és ol moddal elég kemény nehézségben is, és az a világ... 😊
Mafia, fantasztikus, élvezetes történet, nagyon jól kialakított világ, a maga
idejében fasza grafika, és emellett jó optimalizáció is volt.
Na meg egy aktuális gta résszel is többet elszórakozok.
hl2 kapott egy jókis hype-ot, ezen kívül a grafikája miatt szeretik, és kis részben az hogy ez volt az elsõ fps amiben normális fizika. De ez kb olyan mikor a králysziszt legjobb játéknak mondják, mert fúúúú geci 8888665 millió poligon (közben azt sem tudja mi az a poligon), meg seder geccó!
Én egy Mafiat pl sokkal többre tartok.
FPS: Half Life 1, Portal
RPG: Baldur's Gate
jRPG: Final Fantasy VII.
Platform: ICO, Shadow of the colossus, Heart of Darkness, Kameo, Another World
RTS: Starcraft
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyerünk már, nem hagyhatjátok ezt... egy szaros EVE-Online dobogón végez, a WoW meg sehol sincs.
Mondjátok már el nekik, hogy nem is úgy van mert a WoW sokkal jobb.
Komolyra fordítva a szót, a HL2 jó kis játék, de hogy minden idõk legjobb játéka!?
Szinte lehetetlen olyat találni, hogy legjobb játék. Mégis miben jó? Hangulat, sztori, innovációk, zene, megvalósítás (nem a grafika)?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Persze akiknek szûk a látókörük, azoknak bizonyára. Eszerint ez max. arra bizonyíték, hogy tömegek szûk látókörûek. Mondjuk ezt eddig tudtuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
practitioner of the forbidden arts of death
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0