Mozgásban az utóbbi évek legjobb platformere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Én is azt mondom, de wiire van sok ilyen (még a wiiwaren is a lost winds 1 és 2, tower of shadows, megaman 9, 10), de persze a jobbak teljes áron vannak, de megérik.

A

Tinman
Ez igen! Ez már valami! Vevõs!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shenmuedc
Kár , hogy ennyire perifériára kerültek a platformjátékok. Inkább még sok ilyet mit az egy kaptafa GTA... meg call of duty x szarságokat.
zola2000
De most arról volt szó, hogy ez a legjobb platformjáték, hát biztos nem lesz rossz, de azért mérföldekkel gyengébb cím, és olcsóbb is persze mint egy galaxy2/NSMB.

A

Moyko
Limbo-t A MG2 -hõz hasonlítani olyan, mintha a SIN City -t hasonlítanád a Brumi Maci képregényhez.

There is only one Boss!

Hegi90
Engem is 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én ugyan itt a videót nem találom (neten máshol megnéztem), de a játék felkeltette az érdeklõdésemet. Lehet be is fogom szerezni, ha nem adják nagyon drágán.
Hangulatra engem a The Path-ra emlékeztet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zola2000
LOL, a legjobb platformer?! A Mario Galaxy 2nél biztos nem lesz jobb.

A