12
-
mester1987 #12 A "FUCK" csak mint idézet a sokszor elhangzott játékból :) -
mester1987 #11 Mi a FUCK van már ezzel a filmmel, semmi hír 2 éve...erre mást forgatnak Willissel...FUCK...FUCK...FUCK...pedig ez ütne...hiába oszlott meg a vélemény a játék 1. részéről.
Mondjuk a címet elbaszták a játék 2. rész igénytelenségével, szóval ha nem lesz akkor 1 indok már van. -
Loverman #10 nagyon értelmes hozzászólás volt, köszönjük xD -
Lecs0 #9 Úgy 10%-ra saccolom azokat a nézőket, akik ismerik a játékot. 5%-ra azokat, akiket zavarni fog, hogy nem ugyanúgy néznek ki a szereplők. Szar lehet ebben az 5%-ban lenni. -
#8 Hamár a játékból csinálnak filmet akkor nem mindegy. Majd ha az lenne a neve, hogy Winnie & Twinnie, akkor nem érdekelne. -
kalapos01 #7 Öngól lenne két 55 éves színésszel elsősorban tiniknek készülő filmet forgatni. -
PokerFace #6 Mondjuk ezt én sem értem. Nem rossz színész Jamie Foxx, de Billy Bob Thorton, sokkal jobb lett volna helyette erre a szerepre... -
winnie #5 mert nem tök mindegy? a plakáton amúgyis két fekete van. -
#4 A játékban két fehér fószer van, miért is kellett lecserélni egyiküket feketére cserélni? -
PokerFace #3 Szerintem a Silent Hill, és kövezzetek meg, de nekem a Hitman is bejött, persze nem olyan szuper, mint a játékok, de szórakozásnak simán jó volt.
Ja, és a Resident Evil első és harmadik része is értékelhető szvsz... -
Loverman #2 az egyik a Mortal Kombat 1 -
#1 Amugy mi volt az elso 2 ertekelheto video jatek feldolgozas?