Itt a Kane & Lynch plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "FUCK" csak mint idézet a sokszor elhangzott játékból 😊
Mi a FUCK van már ezzel a filmmel, semmi hír 2 éve...erre mást forgatnak Willissel...FUCK...FUCK...FUCK...pedig ez ütne...hiába oszlott meg a vélemény a játék 1. részérõl.
Mondjuk a címet elbaszták a játék 2. rész igénytelenségével, szóval ha nem lesz akkor 1 indok már van.
Mondjuk a címet elbaszták a játék 2. rész igénytelenségével, szóval ha nem lesz akkor 1 indok már van.
nagyon értelmes hozzászólás volt, köszönjük xD
Úgy 10%-ra saccolom azokat a nézõket, akik ismerik a játékot. 5%-ra azokat, akiket zavarni fog, hogy nem ugyanúgy néznek ki a szereplõk. Szar lehet ebben az 5%-ban lenni.
Hamár a játékból csinálnak filmet akkor nem mindegy. Majd ha az lenne a neve, hogy Winnie & Twinnie, akkor nem érdekelne.
PSN ID.: Beegabor
Öngól lenne két 55 éves színésszel elsõsorban tiniknek készülõ filmet forgatni.
Mondjuk ezt én sem értem. Nem rossz színész Jamie Foxx, de Billy Bob Thorton, sokkal jobb lett volna helyette erre a szerepre...
mert nem tök mindegy? a plakáton amúgyis két fekete van.
A játékban két fehér fószer van, miért is kellett lecserélni egyiküket feketére cserélni?
PSN ID.: Beegabor
Szerintem a Silent Hill, és kövezzetek meg, de nekem a Hitman is bejött, persze nem olyan szuper, mint a játékok, de szórakozásnak simán jó volt.
Ja, és a Resident Evil elsõ és harmadik része is értékelhetõ szvsz...
Ja, és a Resident Evil elsõ és harmadik része is értékelhetõ szvsz...
az egyik a Mortal Kombat 1