Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
az lennem a kérdésem hogy más eredetis warband-es látja??
Ez sima,mod nélküli szerver, vagy van rajta vmi mod?
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy...
korábban "virágbolti" verzióval játszottam online és mindíg a Troll game serveren voltam. Most megvettem steamen, letöröltem elõtte az összes létezõ warband fájlt és felraktam az eredetit.
Látok kb 2 olyan szervert ahol 50+ ember van, viszont a kedvenc troll szerverem nincs ott.
Haver aki hasonlóan tett annyi külömbséggel hogy csak a játék könyvtárában lévõ fájlokat törölte... õ még most is látja a troll-t +az összes új eredeti szervert.
Mit tegyek hogy én is lássam (mivel ott álltalában mindíg megvan a 90+ ember és nem laggol)
Elõre is kösz!
Valaki játszik a napoleon wars al?
Steamen olvastam ha onnan veszem meg a napoleon dlc-t az csak steames warbandal müködik.
Pontosítanék, ha hanglassulás a saját egyszégeimre is igazak, amikor felmerül. A lovagi játékoknál nem és némely katonai egység esetében nem. A rablóknál nagyobb az esély a hangmódosulásra.
Szóval, ha van valakinek ötlete a problémára, kérem, ne szorítsa magába! 😊
Köszi!
A Warband v. 1.134-et használom. Egy érdekességgel futottam össze a minap. Az egyik királyi teremben - nevezzük így a nagyváros úri termét - a szokásos nõk és férfiak között ott álldogált egy nõ alsóruhában (amolyan fürdõruha stílust képzeljetek el). Mindjárt próbáltam nyomni egy print screen-t, de kilépés után csak egy fekete kép fogadott.
Újabban felütötte a fejét egy eleddig nem tapasztalt jelenség is: némelyik szabadtéri csatánál az ellen hangjai belassultak, mintha lassított felvételrõl mennének a hangjaik. Tudjátok, amikor hullanak, mint a legyek, a halálsikolyaik és fájdalmas felkiáltásaik mélyebb hangszínûek és több ideig szólnak. Gondoltam, véletlenül elnyomtam valami gombot a csapatoknak szóló feladatkiadás során, nagy vehemenciám közepette, de hiába keresgélek a beállítások között, olyan opciót nem találok, hogy hang sebességének állítása. Egyébként is elég értelmetlen beállítási lehetõség lenne, viszont akkor marad a kérdés: Mi a franctól csinálja ezt a progi. Kicsit hangulatgyilkos, pedig az a játik egyik nagy erõssége a grafikával szemben.
Tippetek?
hoppááááá na ez érdekes lesz <#finom>#finom>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
:-)
Szerintetek ez bug?:
Egy kastély ura nem volt a helyén, egy másik istálótársa viszont igen. Kérdezem eme nemest, mit keres itt, hol hagyta a társát. Erre mondja, raboskodik idegen földön, de igazán kimenthetném. Jól van bmeg, még jó hogy nektek van seregetek. Elmegyek, elfenekelem az õröket, elveszem a kulcsot, kiverekszük magunkat a felszabadított nemeskével, aztán mindenki szélnek. És most jön a csavar. Visszavágtatok a kastélyba, ott vannak mindketten, az is aki felkért a szabadításra, az is, akit most hoztam ki a sittrõl. Bambulják a lovagteremben lévõ kandalló tüzét. És amint lezárnám a küldit annak adójával, csak annyit mondhatok, hogy "még dolgozom rajta", vagy "bocs, nem megy" - pedig már láthatóan megcsináltam. És ahogy eltelik a feladat határideje, sikertelenné válik a küldetés. Ez már másodszor fordul elõ - az összes szabadítóakcióm -, ez utóbbinál csak annyi volt a poén, hogy egymás mellett álltak, de nem köszönte volna meg.
Szóval? Szerintetek bogaram van?
Megalakult a 62nd Regiment of Foot a Warband Mount & Musket modjában.
Szívesen várunk minden egyes jelentkezõt, aki kellõen érettnek érzi magát.
Aki szeretne jelentkezni, azt szívesen várjuk a 22nd.eu TeamSpeak 3 szerveren a 62nd Regiment of Foot szobában, és vegye fel a kapcsolatot Col_Hakan illetve Cpt_Venon tisztekkel.
A részletekrõl ott tájékoztatnak titeket, a fegyelmezett, jó csapat garantált!
Sikerekben gazdag játékot kívánunk!
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Viszont a multi fasza lett😄 , szoktam dedikált szervereket indítani , pl. csinaltam egy olyat amin csak tournament mapok (arena) futnak.
csajosza, melyik szerveren szoktatok jatszani?
Ha már ennyire pofátlanul warezolsz és nyíltan felvállalod, legalább nyisd ki a pici szemed és olvasd el a hozzászólásokat, tekintve, hogy már régen megmondtam, hogy mit is kéne csinálnod, hogy végre abbahagyhasd a sok rinyálást! Ráadásul teljesen ingyenes megoldást választottam, mert azt állítod, hogy Te olyan helyen laksz, ahol nincs posta!
Szóval, nyisd meg az elõzõ topic-t, az elsõ oldal legalján (vagy a második legtetején) találsz egy linket az 1.113 patch+crack-hez.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Steam acc: kange82
Azert nemmegy a multiplayerom,mert SKIDROW Crack-em van és az 1.100 as verzioju,a jatek meg 1.112
Lécci valaki dobjon egy linket ahonnan lelehet INGYEN tölteni a 1.112-es Crack-et,emrt amr elegem van hogy a google tele van vele és kivan irva hogy FREE aztan meg keri hogy master-card,vagy visa
Lécives segitsetek
Hiaba harcolok,kiirta hogy 50 hirnevpontot kapok,és nem adja meg!
Csak 96 marad és megy lejjebb 1-2 ponttal
17 hirnevpont a lovagi torna,azt sem kapom meg!
Énmar nemtudom miez!?
Hogyan lehet szakittani a nõmmel?😊
Ide is beirtam,mert a masikon meg most nem ir senki:S
Nah jó, nem... 😊
Snipa, én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem fordul elõ a single-ben! 😊 De most komolyan, kb. 60 órát játszottam eddig a Warband-vel (fele warez, fele eredeti) és még tényleg nem találkoztam ugrándozó AI-vel. Elõször a multiban szembesültem ezzel! Ahogy írtam, azt elhiszem, hogy a lehetõség adott lenne rá, de még tényleg nem találkoztam ilyennel single-ben.
Amúgy én elhiszem, hogy meg lehet a hangulata, ha összejön két teljes csapat és összedolgozva csapkodják egymást, részben ezért is vettem meg. De amiben részem volt játékokban, az volt a jellemzõ, hogy mindenki rohangált össze-vissza, baltások ugrándozva közlekedtek + elõadták a forgószél effektet, valamint beálltak a Mi spawn pontunkhoz.
Jah és nekem is a top5-ben van a játék, félreértés ne essék!
Xfire nevem nekem sincs (azt se tudom, hogy mi fán terem 😄), Steam van csak.
Amugy is nagy kozepkor rajongo vagyok igy M&B, MTW2 szivem csucske!
Nem akarok en Kangeval vitazni csak nem ertem amit ir, mert amit kritizal multiban az singleben is megallja helyet...
En nem tudok tanitani, mindenki kifejleszti hogyan harcol legjobban a sajat izlese szerint. Gyakorolni kell sokat duelen...
Szerintem 1 csataban a lenyeg nem azon van, hogy 1vs1 ben ki gyoz, hanem azt kell elkerulni, hogy 1 vs 1 helyzet adodjon. Az adott helyen az adott idoben mindig mi legyunk tobben. Ezt csak komunikalva osszedolgozva lehet elerni. 😉 A hangsuly a csapaton, a csapatmunkan es nem az egyenen van.
Egyikõtök régi játékos, aki már a török tesztelõkkel együtt nyûtte a bétát is, a másikótok meg még kevés tapasztalattal bír a multis wb-ban.
Érthetõ, hogy különbözõ képetek (véleményetek) van a játékról. Szerintem Kange is próbálja még egy kicsit és meglátja, hogy a sok páncél sokszor csak lassítja az embert. Ha sokat gyakoroltok rájöttök, hogy a világ egyik legjobb játékával játszhattok.
Kange, szivesen játszunk multiban valad is, és még a trükköket is megmutatjuk.
Snipa, Te meg taníthatnál minket <#hamm>#hamm>
Mi az Xfire nevetek?
csajosza
Azert nem ertem mi a problemad multival, mert az altalad "pattogos gyalogos"-nak nevezett dolog singleben is el nemcsak multiban. Csataban pedig mindenki ugyanannyi esellyel indul, ha serulest okozol, vagy megolsz valakit tobb penzed lesz.
Nem integetni kell ha nyilzapor jon hanem pajzsot magad ele tartani. Tudod azert mert van egy ketkezes fegyvered meg 3 pajzsot feltehetsz magadnak. Vagy a kardot vagy a pajzsot hasznalod, nem tul bonyolult nyilvan mikor nyilaznak, akkor a pajzsot veszed elo.
Itt nem arrol van szo ki milyen ugyes, hanem arrol hogy AI kiszamithato, buta es ezmiatt rontja a jatekelmenyt singleben. Ezt pedig human playerek ellen a multiban potolhatod.
Amúgy meg nem lehet mindenki olyan ügyes, tehetséges és jó játékos, mint Te. 😉 Egyes embereknek még a "fos" AI is elég kihívást ad és nem tud egy szál kétkezes karddal 50 ellent egyedül lemészárolni 110%-os nehézségen, de én speciel még 80%-on sem, mert a nyílzápor ellen az integetés kevésnek bizonyult... 😉
De igazából nem értem ezt az egész "vitát". Nekem rohadtul nem jön be, vicces az egész (többször leírtam, hogy mi miatt), Neked igen. Ennyi.
De az is tetszik mikor 20 AI beragad a kerites moge, nem talaljak meg a letrat, beakadnak egy arokba, nem tud atmaszni egy 20cm es akadalyon stb stb. Igen ez mind nevetseges. Viszont multiban legalabb ezek nagyresze nincs mert mindenki human player.
Az hogy ugrik egy gyalogos na bumm, lorol landzsaval idoben kell szurni es akkor ugralhat a foszer senkit nem zavar. Vagy egyszeruen tartani kell a jozan tavolsagot a fegyvered hosszusaganak megfeleloen nem eszetlenul szembe menni...
Na igen singleben igy is lehet mert AI egy fos tobbek kozt akkor is mikor loval rohamozol AI gyalogost.
De az elõzõ kommentemet is így kezdtem... 😊
Pattogás alatt azt értem, hogy teljes vértezetben felugranak a ló magasságáig, valamint ezt megállás nélkül tehetik.
De mind1, sztem nevetséges az egész, ez van... 😊
helyesiras rulez! ;-)
Teljesen jo a warband, Robin Hood film alatt vegig warband feelingem volt...
DM-TDM szervernek multiban 1 ertelme van, a gyakorlas! Epp ezert vannak Duel DM szerverek, szabalyok vannak lefektetve hogyan tortenik egy parbaj. Pont azert ilyen hogy gyakorolhasd a kozelharcot.
A leggagyibb fegyverrel is meg tudod ellent olni akkor is ha legbrutalisabb fegyverzettel all veled szemben. Nem beszelve arrol hogy fejbe is loheted egy ocska nyilvesszovel. Azert jo a multi mert sokszor megunom az AI katonakat gyakni, ahol egy szall ketkezes karddal lemeszarlok 50 ellent egyedul 110% nehezsegen...
War. War never changes.
MSN: [email protected]
XFIRE: gale12
Remélem nem kell kifejtenem, hogy mit értek pattogó gyalogos alatt... 😄
A rendszerrel meg az a nagy bajom, hogy elkezdesz egy játékot és nem megy egybõl a dolog (mindig bele kell kicsit rázódni), akkor késõbb esélyed sem lesz felvenni a kesztyût a többiekkel, hiszen Nekik már fullos páncéljuk van, amíg Te max. egy kardot tudtál fejleszteni!
És pl. ez az a tipikus játék, amibe nem való a klasszikus DM-TDM.
Egyébként az, hogy van kihívás a harcban, szerintem alapkövetelmény. Azok a béna tengerentúli piacokra készült játékok, ahol az a szempont, hogy a felhasználónak minél kevesebbet kelljen gondolkodnia és fejlõdnie... szerintem nem adnak hosszan tartó játékélményt.
Emlékszem, hogy annak idején a COD 4-ben elõször úgy lõttek le mint a nyulat, mert az is voltam, de szívós játékkal és gyakorlással eljutottam oda, hogy már fel tudtam venni a harcot.
Így van ez most a Warband-ban is. Pl. a finn szervereken már olyan arcok vannak, akiket egyszer legyõzni is élmény, még ha elõtte zsinórban 10x csapta le is a fejemet.
A legjobb egyébként többen összeskype-olva felmenni egy szerverre és lehetõleg egy csapatban tolni, együttmûködve.
A mezõn lovagolni pedig, egy romos vár tövében, maga a tökély <#taps>#taps>
Kange : kb én is így vagyok vele. utoljára ( jó 2 hete ) rendesen felbasztam az agyam 1ik csatában aztán azóta nem is multiztam.
pedig nem lenne rossz móka csak még csiszolniuk kéne raja.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Számomra a multija 3.5, köszönhetõen a rossz rendszernek és a "pattogó" gyalogosoknak...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sziasztok Lovagok!
Azért nyitottam ezt a fórumot, mert már hetek óta játszunk a Warband Multival, de nem találtam olyan fórumot, ahol Warband Multisok cserélnének infókat, szerveznék a játékokat, megjelennének a magyar szerverek, a rutinosabbak segítenék a kezdõket. (A Mount and Blade SG topicban sincs multi csak elvétve.)
Pedig a játék minden pénzt megér (egyébként 5000 Ft-ba sem kerül) és akik játszott már vele multiban azok tudják, hogy 10.0! Tovább nem is fényezem, vagy bejön valakinek a középkori lovagi élet, vagy nem. Engem mindenesetre magával ragadott.
Szóval hajrá! Húzzunk bele magyarok és akkor újra nyilainktól retteg majd Európa <#vigyor2>#vigyor2>
Néhány hasznos link nyitásnak:
Warriors of Hungary
Hungarian Crusaders
Mount & Blade Magyarország