26
-
kropotkin #26 1. Conan a barbár
2. Conan a pusztító
3. Conan a csirke -
zOMG #25 Ha valamihez nem értesz minek okoskodsz?
Arnold ftw! ezt ne feledjétek. -
napimester #24 RONON !!!!!!!!!!!!!! -
#23 Nah ez ugy latom nem jött be itt vagy egy link inkább:
Conan a kalandor - episode1 -
#22 Yipeeee, nem is tudtam , hogy lesz új Conan film.
Épp most nézem belőle a filmsorozatot a Conan a kalandort. Amiben Ralf Moeller játssza a főszerepet. :P
Nem egy csúcsszuper, de azért tetszik. Vannak jó részek.
Itt az teljes első rész, hátha vkit érdekel, asszem még több rész is fenn van a youtubon. Sajna csak angol.
-
kissssss #21 majd akkor derül ki hogy jó választás volt e Jason Momoa ha látjuk az új Conan a barbár filmet.
szerencsére Momoa tudja hozni a be csomagollak egy banános dobozba fél perc alatt pofát így én nem nagyon aggódom a film miatt persze ettől még simán el baszhatják az egész filmet :-D -
#20 Ezek szerint nem ismersz ... ilyen vagyok alapjáratban! :D
De miből is indult ki az egész? Sérelmezték hogy nem egy újabb izomkolosszus játssza Conan szerepét, én mondtam hogy így csak hihetőbb lesz, illetve hogy mi lenne a teljesen hihető, de azért mégiscsak filmről van szó, úgyhogy Jason Momoa jó választás volt. Ennyi!
Amerika kapitány pajzsát meg messze nem én említettem, ahogy a vízmértéket _sem_. Azt se tudtam hogy az amerika kapitány pajzsa. -
kissssss #19 imyke hadíjad a fenébe hdo ma direkt csinálja a flame wart mindenhol olyan apróságokon és vicces dolgokon akad fenn ami bőven a mese kategóriába sorolható pl: ironman 2 amerika kapitány pajzsa :-DDD -
blessyou #18 Olvastál már Conan, a barbárt? -
#17 Láttál már testépítőt? Akkora ereik vannak a bőrük alatt mint a kisujjam, és xl-es a kezem! -
#16 Az izomkötegeknek nincs köze ahhoz, hogy egy ember (legyen az testépítő férfi vagy nő, vagy "hétköznapi" ember) milyen gyorsan vérzik el - fiziológiailag sem.
A "vérzékenységről" (hemofília) talán már hallottál...
"Az elvérzés ideje attól függ, hogy nagyobb vagy kisebb átmérőjü-e az ütőér, amely megsérült. Ha kisebb fajta ütőerét metszi át valaki öngyilkossági szándékkal vagy véletlenül, akár órákig is eltarthat, míg elvérzés folytán beáll a halál. Ha az átmetszett ütőér nagyobb, például a kézcsukló vagy a nyak erét metszi el valaki, akkor az elvérzés következtében már 15-20 perc mulva is bekövetkezhetik a halál.
Természetesen csak akkor, ha a vér szabad kiáramlásának mi sem áll utjában. Ennyi idő alatt körülbelül a fele ömlik ki annak a vérmennyiségnek, amely egy felnőtt ember testében lenni szokott. Ez a vérmennyiség rendesen öt kilót tesz ki, harmadfél kiló vér elvesztése után beáll a halál. Gyermekek azonban már egynegyed kiló vér elvesztése után meghalnak."
Forrás:
klikk
A Conan, a barbár és a többi történet [ahogy a Tarzan, és más hasonló "szuperemberes" sztori] nem arról szól, hogy a főhős meghal. Így, amiatt sem kell aggódnia az olvasónak, hogy mondjuk egy Schwarzenegger alkatú Conan egy karseb miatt meghal.
-
#15 "Szóval ha nem moziról és hatásvadászatról van szó ..." -
unisol1 #14 Még így is másabb, mint a Baywatchban. Atlantisból lement 2 azezon, mire rájöttem, hogy ez ugyanaz a faszi... -
#13 Hmmm ez lehet, hogy jó ötlet lenne, illetve ...
Vin Dízel derékig érő bongyor fürtökkel kicsit furcsán festene, mondjuk a Brűno mellé mehetne rétegfilmnek, bizonyos emberek videotékájába, akiket manapság marhára nem szabad lenéznünk és ők ezért marha büszkék.
-
#12 Tisztában vagy vele, hogy egy fantasy filmről beszélsz?
Vagy csak én nem éreztem tiztán az iróniát:)
-
gabeone #11 Conan a legendás termete miatt vált híressé/hírhedté. Kár a feldolgozásért, mivel a jelenlegi főszereplővel (szerintem) érhetik el a korábbi sikereket.. A filmet nem várom túlságosan, ellenben a régi Conan filmekhez megjött a kedvem! -
pixx #10 Lehet egy Vin Diesel jobb lett volna, aki alapból is karakteres... -
#9 Ha megvágsz egy swarcit 2 percen belül elvérzik abból a fél méter vastag izomkötegből.
Ha az volt a cél, hogy valamilyen szinten valószerű legyen - habár kétlem - akkor egy kevésbé kigyúrt embert jobb választani. A római gladiátorok sem hiába voltak "pocakosak", így egy felszíni sérülés nem ért se izmot, se létfontossággú szervet.
Ilyen értelemben HA valami túlzás volt, akkor az a - szó szerint - mister universe alkatú klasszikus Conan.
Szóval ha nem moziról és hatásvadászatról van szó, én Conan személyében egy 10-15 kilóval súlyosabb Momoát tudnék elképzelni! :D -
#8 Hát, tényleg nagyon nyámnyila így ez a csávesz. Schwarzeneggerhez pedig nem mérhető.
A kamera-rángatásos akciójelenetektől, és a túlzó test-reptetésektől már előre félek.
Conan babérjait rendesen porba tiporhatják a túlzásokkal.
Remélem, nem így lesz.
A könyv illusztrációk nélkül volt meg [nem is tudom, hogy létezik-e más fajta], én pedig a történet fontosabb jeleneteihez rajzoltam, és betettem a könyvbe - még mindig megvan, otthon :)
-
#7 Stargate Atlantisban rasztával meg körszakállal még nézett ki valahogy ... de így ... pfh ... -
#6 bob sapp és perlman... ajaj :D perlman se kis ember (lásd pl az outlander-ben milyen brutál vikinget alakított), és sapp....zzeg :D masnit köt momoából :D -
#5 svarciazisten! -
Wittgen #4 Swarci izmos alakja és Basil Poleoduris oltári jó zenéje nélkül nem biztos, hogy ugyanazt az érzést kelti majd a rajongókban, mint a régi film.
Viszont az új nézőknek, a fiataloknak, akik a 80-as évekbeli műveket teljesen leszarják és nem is ismerik, lehet, hogy bejön majd.
Ettől függetlenül várom, hisz Conan karaktere és Howard könyvei nem rosszak.
Mondjuk az eredeti filmben elég sok jelenet arra épült, hogy Swarci milyen qrva erős (pl üst felborítása, ló/teve leütése, stb).
Ez a Momoa gyerek inkább akrobatikus alkat. Remélem nem valami wusu-szerű harcművészetet fog gyakorolni... -
Multitask #3 Jaja, így már átlagosabb feje van.
Svari amúgy meg felülmúlhatatlan. :) -
kissssss #2 szakállal és bajusszal sokkal értelmesebb feje volt. -
T0nk #1 Svarci izmai után elég csoffadt kis szemüveges pistike...