10
-
#10 Nem is vészes a gépigénye. Mondjuk nem vagyok TR fan, de ahhoz képest miket szoktak manapság írni néhány konzol porthoz. -
#9 vedd meg steam-en, majd warezold le -
bakagaijin #8 Tomb 1-6-ot adják dobozosban egyben valami 8-10 fontért. A Tomb Raider Collection-re keress rá. Az utána levők darabját 3-5 font között árulják, én is most az Anniversary-vel játszom.
A Steam felejtős, iszonyat hülye az árazása. Ha valami ingyen vagy szuperakciósan van akkor ok, de amúgy a bolti ár többszörösét, akár a tízszeresét is el szokták kérni. -
#7 Nekem is megvan az összes TR - félek, ezt csak is az online függőség miatt nem tudom játszani, és dobozos verzióban megvenni [ami ugye szinte lehetetlen is :)]
-
#6 Nyertél.
"Steam is an online service ("Steam") offered by Valve Corporation ("Valve")."
Ettől még feláll a szőr a hátamon tőle.
-
Hoz_Hun #5 Életem első Tomb Raider játéka amit NEM fogok megvenni. Valószínüleg még csak játszani sem fogok vele. -
KillerBlue #4 Kíváncsi vagyok a fejlesztők mit gondoltak mikor megálmodták ezt a játékot? Nem hinném, hogy nagy sikert fog aratni.
Egyébként a fenti képen Lara tökre úgy néz ki mint Milla Jovovich. -
Indigo #3 Ez nem egy cégnév...
Amúgy szeretem a TR-t, de ettől valahogy nem várok sokat. -
#2 STEAM. Számomra ez a cégnév már elég ahhoz, hogy tudjam, megvenni nem fogom.
-
iambg #1 "A Lara Croft and the Guardian of Light csak letölthető formában lesz elérhető"
Lol, minden játék elérhető letölthető formában ez is ugyanott végzi mint a többi