Hivatalos Lara Croft and the Guardian of Light gépigény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Nem is vészes a gépigénye. Mondjuk nem vagyok TR fan, de ahhoz képest miket szoktak manapság írni néhány konzol porthoz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

NEOreg3
vedd meg steam-en, majd warezold le

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tomb 1-6-ot adják dobozosban egyben valami 8-10 fontért. A Tomb Raider Collection-re keress rá. Az utána levõk darabját 3-5 font között árulják, én is most az Anniversary-vel játszom.

A Steam felejtõs, iszonyat hülye az árazása. Ha valami ingyen vagy szuperakciósan van akkor ok, de amúgy a bolti ár többszörösét, akár a tízszeresét is el szokták kérni.
IMYke2.0.0.0
Nekem is megvan az összes TR - félek, ezt csak is az online függõség miatt nem tudom játszani, és dobozos verzióban megvenni

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nyertél.
"Steam is an online service ("Steam") offered by Valve Corporation ("Valve")."

Ettõl még feláll a szõr a hátamon tõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Életem elsõ Tomb Raider játéka amit NEM fogok megvenni. Valószínüleg még csak játszani sem fogok vele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kíváncsi vagyok a fejlesztõk mit gondoltak mikor megálmodták ezt a játékot? Nem hinném, hogy nagy sikert fog aratni.

Egyébként a fenti képen Lara tökre úgy néz ki mint Milla Jovovich.

Ez nem egy cégnév... <#hehe>

Amúgy szeretem a TR-t, de ettõl valahogy nem várok sokat.

IMYke2.0.0.0
STEAM. Számomra ez a cégnév már elég ahhoz, hogy tudjam, megvenni nem fogom.

"A Lara Croft and the Guardian of Light csak letölthetõ formában lesz elérhetõ"

Lol, minden játék elérhetõ letölthetõ formában ez is ugyanott végzi mint a többi <#hehe>