Mozgásban a Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TestDrive 4 et valamiért nagyon szerettem anno! 😊

n3whous3
Wow most olvastam csak el még1x, hogy hol is lesz 😊 Azt hittem marad Ohau, hát még jó, hogy nem 😊)

púúúúú

n3whous3
Gondolom szimplán arra van csak, hogy közben is változtathass a karakter kinézetén.

púúúúú

Már most látom, hogy férfi karakter Ibizán nem lesz... 😛
azt tudom...de az utcán hallották, ha arra mentem?Nem hiszem, hogy volt külön hangforrás a játékban erre 😄 vagyis..legalábbis nem emléxem ilyenre 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

MerlinW
Lesz városi forgalom. Rendõrök is lesznek.

[merlinw.org]

Nem ájultam el... a kocsit kivéve talán olyan, mintha 5 évvel ezelõtt készült volna...
hát ja... és aki ezzel nem ért egyet az lesz szinte a sátán a tömeg szemében

CybeRick
Nem láttam a videóban városi forgalmat. Kísértetvárosokban lesznek a versenyek?

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

IMYke2.0.0.0
Hát ja... lassan elvárja a "tömeg", hogy dugni lehessen ilyen játékokban (is)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Skynet
Kocsiba már az elsõ részben is lehetett a beépített zenéken kívül saját zenét is betenni....😊
A Cosmetic Surgery Clinic rész még így is totálisan kivágja nálam a biztosítékot <#idiota> Egyszerûen nem tudok felocsúdni a döbbenetbõl <#wilting>
Ja igen, amúgy ahol autó volt a képen tetszett. Napszakok, idõjárás, az a része fasza lesz! <#eljen>
Remélem a beépített szeköndlájfszart még a menüben kikapcsolhatom, és teljes egészében kihagyhatom. Én vezetni akarok és elvárom, hogy az okádék, agymosott tiniknek (vagy nem tudom kinek) szóló rész ne legyen kötelezõ.
NEOreg3
de lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Offline nem is lesz? Nincs otthon netem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hihetetlen, hogy ez a sok szánalmas LastNoob hogy tönkretesz minden játékot!

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

ffxi
Még mindig az 1-el tolom :S

Fákjúal!

bertino
igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Még jobb lenne, ha valami "anti-cheat" technológiát berhelnének bele... A sok gyökér fasz ellen...
jónak igérkezik hihi..már cask az kéne, hogy lehessen a kocsiba zenét betolni, aztán azzal jaszkarizni 😄 hamáradrogSZIGETÉNvagyunk

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P