21
-
WilliamMcKinley #21 TestDrive 4 et valamiért nagyon szerettem anno! :) -
n3whous3 #20 Wow most olvastam csak el még1x, hogy hol is lesz :) Azt hittem marad Ohau, hát még jó, hogy nem :)) -
n3whous3 #19 Gondolom szimplán arra van csak, hogy közben is változtathass a karakter kinézetén. -
Eriongtk #18 Már most látom, hogy férfi karakter Ibizán nem lesz... :P -
who am I 7 #17 azt tudom...de az utcán hallották, ha arra mentem?Nem hiszem, hogy volt külön hangforrás a játékban erre :D vagyis..legalábbis nem emléxem ilyenre :D -
#16 Lesz városi forgalom. Rendőrök is lesznek. -
Elemir #15 Nem ájultam el... a kocsit kivéve talán olyan, mintha 5 évvel ezelőtt készült volna... -
gombabácsi #14 hát ja... és aki ezzel nem ért egyet az lesz szinte a sátán a tömeg szemében -
#13 Nem láttam a videóban városi forgalmat. Kísértetvárosokban lesznek a versenyek? -
#12 Hát ja... lassan elvárja a "tömeg", hogy dugni lehessen ilyen játékokban (is)...
-
#11 Kocsiba már az első részben is lehetett a beépített zenéken kívül saját zenét is betenni....:) -
Juszufka #10 A Cosmetic Surgery Clinic rész még így is totálisan kivágja nálam a biztosítékot Egyszerűen nem tudok felocsúdni a döbbenetből -
Juszufka #9 Ja igen, amúgy ahol autó volt a képen tetszett. Napszakok, időjárás, az a része fasza lesz! -
Juszufka #8 Remélem a beépített szeköndlájfszart még a menüben kikapcsolhatom, és teljes egészében kihagyhatom. Én vezetni akarok és elvárom, hogy az okádék, agymosott tiniknek (vagy nem tudom kinek) szóló rész ne legyen kötelező. -
#7 de lesz -
#6 Offline nem is lesz? Nincs otthon netem.
-
HENCIG #5 Hihetetlen, hogy ez a sok szánalmas LastNoob hogy tönkretesz minden játékot! -
#4 Még mindig az 1-el tolom :S -
#3 igaz. -
ZeemanX #2 Még jobb lenne, ha valami "anti-cheat" technológiát berhelnének bele... A sok gyökér fasz ellen... -
who am I 7 #1 jónak igérkezik hihi..már cask az kéne, hogy lehessen a kocsiba zenét betolni, aztán azzal jaszkarizni :D hamáradrogSZIGETÉNvagyunk