21
  • WilliamMcKinley
    TestDrive 4 et valamiért nagyon szerettem anno! :)
  • n3whous3
    Wow most olvastam csak el még1x, hogy hol is lesz :) Azt hittem marad Ohau, hát még jó, hogy nem :))
  • n3whous3
    Gondolom szimplán arra van csak, hogy közben is változtathass a karakter kinézetén.
  • Eriongtk
    Már most látom, hogy férfi karakter Ibizán nem lesz... :P
  • who am I 7
    azt tudom...de az utcán hallották, ha arra mentem?Nem hiszem, hogy volt külön hangforrás a játékban erre :D vagyis..legalábbis nem emléxem ilyenre :D
  • MerlinW
    Lesz városi forgalom. Rendőrök is lesznek.
  • Elemir
    Nem ájultam el... a kocsit kivéve talán olyan, mintha 5 évvel ezelőtt készült volna...
  • gombabácsi
    hát ja... és aki ezzel nem ért egyet az lesz szinte a sátán a tömeg szemében
  • CybeRick
    Nem láttam a videóban városi forgalmat. Kísértetvárosokban lesznek a versenyek?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ja... lassan elvárja a "tömeg", hogy dugni lehessen ilyen játékokban (is)...
  • Skynet
    Kocsiba már az első részben is lehetett a beépített zenéken kívül saját zenét is betenni....:)
  • Juszufka
    A Cosmetic Surgery Clinic rész még így is totálisan kivágja nálam a biztosítékot Egyszerűen nem tudok felocsúdni a döbbenetből
  • Juszufka
    Ja igen, amúgy ahol autó volt a képen tetszett. Napszakok, időjárás, az a része fasza lesz!
  • Juszufka
    Remélem a beépített szeköndlájfszart még a menüben kikapcsolhatom, és teljes egészében kihagyhatom. Én vezetni akarok és elvárom, hogy az okádék, agymosott tiniknek (vagy nem tudom kinek) szóló rész ne legyen kötelező.
  • NEOreg3
    de lesz
  • IMYke2.0.0.0
    Offline nem is lesz? Nincs otthon netem.
  • HENCIG
    Hihetetlen, hogy ez a sok szánalmas LastNoob hogy tönkretesz minden játékot!
  • ffxi
    Még mindig az 1-el tolom :S
  • bertino
    igaz.
  • ZeemanX
    Még jobb lenne, ha valami "anti-cheat" technológiát berhelnének bele... A sok gyökér fasz ellen...
  • who am I 7
    jónak igérkezik hihi..már cask az kéne, hogy lehessen a kocsiba zenét betolni, aztán azzal jaszkarizni :D hamáradrogSZIGETÉNvagyunk