Persons Unknown

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
3.rész zsír volt, sok volt a váratlan húzás, ez bejön<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Az egyik csóka. Mondjuk az amelyik az arcát is megégette.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
szerintetek ki fog elõször meghalni? 😄
szerintem a szõke picsa

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

davidka003
Megnéztem az elsõ két részt. Jó lesz ez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bulykin

sorozatjunkieról, ha gondoljátok mehet bannerba... igaz kicsit kicsi 😄

AntiHero
Én is megnéztem. Tetszik, várom a többi részt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Frosty01
nekem is elnyerte a tetszésem <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Bulykin
nah megnéztem az elsõ rész végre, hát röviden és tömören: kicsit furcsa, nagyon relytéjes és kibaszott jóóó! 😄
ez a sorozat nálam jött, látott és gyõzött<#bohoc>

Bulykin
/isohunt, ezt.it, btjunkie/

felirat ügyben meg: "Felirat valamikor a hét folyamán legkésõbb hétvégén várható,jövõ héttõl már beállok rendesen a megszokott 1-2 napra."

DeerHunter01
Melyiken van fent ?
Magon nem láttam még :/

\"Erről van szó!\"

Frosty01
ha lesz felirat kiabáljatok :}

El is kezdem a letöltést.

Bulykin
kint van az elsõ rész

Bulykin
"A Persons Unknown-t promókban is minisorozatként emlegeti az NBC ráadásul a szeptemberi finálé elõtt, augusztus 14-én meg fog jelenni DVD-n. (Más kérdés, hogy papírforma szerint addig le fogják kapni az adásról.)"

Bulykin
fordítóaj is van már a sorozatnak 😊
nincs más hátra csak a premier 😄

Frosty01
huhuu ez nagyon fasza lesz <#eljen>

Bruk
<#eljen>
Imádom az ilyet, és látom jól lemaradtam.. de pótolom a Harper's Island-ot.

Bulykin
<#wow2> must see 😄
<#eljen>

A Harper's Island is nagyon ott van, annó egyben daráltam le, hatalmas kedvenc

A nyár sorozata lehet, hasonlóan a tavalyi Harper's Island-hoz. A történet röviden annyi, hogy van x szereplõ, felébrednek egy elhagyatott helyen, nem tudják hol vannak, hogy kerültek oda, de valaki figyeli õket kamerákon keresztül. A pilot június 7-én lesz az NBC-n.

promo1
promo2

← ElőzőOldal 3 / 3