J.J. Abrams\' Super 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okcsá
REALista
hát te tudod...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tinman
Super 8-at 3 napon át szenvedtettem, 2x belealudtam.
Kölyök + kis csaj jól játszottak, csak kár, hogy a film egy Walt Disney matiné szintjét alulról...

Sosenelássamtöbbet/10

Cloverfield reggelire megeszi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

óóóó mama 😄
megnéztem már végre én is, hát olyan igazi spielberges-abramses film lett benne minden jóval!
LasDen
a sorozatoknál hozzákell tenni, hogy õ csak az elején van ott aztán szép lassan kivonja magát a produkcióból....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem láttam ezt a filmet, de én annyira nem vagyok elájulva J.J. Abramstõl. A Lost az tetszett az elején, de a vége egy hülyeség lett szerintem. A „Fringe” is az elején tetszett, de utána ellaposodott, s abbahagytam. A Star Trek se fogott meg, pedig a William Shatner-féle mozifilmek a mai napig a kedvenceim között vannak.
LasDen
most néztem meg....ez egy kurta nagy film lett...megint nem csalódtam Abramsben...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem bejött a film. Majd máskor írok róla miért. Viszont ha tetszik, ha nem, nagyon össze van rakva. 😊

berczely
Jegy lefoglalva 20:15kor kezdés 😊

Abrams maga mondta, hogy ez a film egyfajta tisztelgés a 20-30 évvel ezelõtt filmgyártás, különösen Spielberg mozijai elõtt. Így egyáltalán nem véletlen, hogy ennyi mindenben hajaz a spielberges filmekre.

A számomra fontos "kritikák" jók lettek, már úgy értem, amit olyanok írtak akiknek hasonló a filmes ízlésük. 😊 Én reggel nézem meg.

REALista
Na nemsoká adják itthon is.Kíváncsi vagyok milyen lett.Imdb-n elég jól áll eddig...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nem tudom, látom Abrams nevét még itt a topic címében is. Nincs is ezzel semmi baj, általában jó kis dolgokat hozz össze, no de van ám egy Spielberg nevû producer is, és engem már a bemutató is nagyon "spielberges" filmre hajaz. De majd meglátom, ha megnéztem a moziban 😊
Nem mellékesen az alapsztoriban lévõ kölykök emlékeztetnek szintén valakire, aki 12 évesen egy Super 8 kamerával rohangálva próbált filmjeleneteket felvenni a nõvérével. Mit ad Isten hát nem pont Steven Spielbergnek hívták? 😊

Magoo
Oops. "lens flare" akart lenni 😊

Magoo
AZTA Q....
Zsenialis film! 😄 Nagyon franko a tortenet, gyonoru kivitelezes, es a hangban plane odabasz...
Tipikusan ott van a J.J. fele lend flare effect, de sebaj, a film zsenialis!

SPOILER KOVETKEZIK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez egy E.T. story realisztikusabban, es nagyon odabaszosan!!!! 😄 A mellettem levo manus kb 2 percenkent szivrohamot kapott az esemenyek kapcsan...de ez betudhato a tul hangos mozinak is. Rohadt Arclight nem tudom miert bombolteti ennyire. Par durva jelenetnel mar nekem is sajgott a fulem...DE AKKORIS ZSIR!!! 😄

LasDen
néztem ám, hogy 1 óra múlva...aztán gondoltam biztos nem itthon vagy...😄
én is tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy lehet elmék rá maj moziba.....abramsbe még nem csalódtam....😄

Magoo
whahaha...1 ora mulva megyek a moziba csekkolni a produktumot. Alig varom mar. Most eloszor vagyok ugy egy filmmel hogy kb fingom nincs mit varjak tole 😄 csaladi mozit, scifit, kalandot, akciot, stb... meglatjuk 😊

Tower Guard
Nem sokára csak itt lesz már!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ubaze <#wow2>
LasDen
az eleje valamiért a Duelre emlékeztett...😄

Challanger
w77d
A Jelek szerintem fosatós volt. Amikor este egy pillanatra meglátja, hogy a szemben háztetõn egy alak õket bámulja, hát az elsõ nézésre kurva paráztató volt, nekem kiskoromban mindig ez volt a félelmem és akkor láttam elõször filmen 😄

Frosty01
jeleket amikor néztem, én röhögtem végig... mondjuk nekem elég béna film volt, meg a többiek ahogy paráztak rajta, megfizethetetlen élmény XD

practitioner of the forbidden arts of death

kastil
Ja, jelek egy örök befosatós.

Én ahol akárhányszori megnézésre is lecsúszok az életembõl, az az amikor a szülinapos kamerával veszik ahogy kisétál a bokor mögül. Na az nálam mindig betesz.

Volt régebben egy videó youtubeon, 2 tag focizik az utcán este, elgurul a labda, odamegy az egyik és kinyul vmi az oszlop mögûl. mind1, hogy fake vagy sem, kurva hiteles és beszaratós számomra.
Sajna nem találom, viszont ha valaki tudja, dobhatna egy linket.

kastil
Várom, nagyon várom.

berczely
Jelek nálam is parás volt! 😄 Fõleg amikor a kukoricásban kóborol Gibzon ... 5.1-ben halálos 😄

Ja és a Fourth Kind is nézõs neked akkor mert az is UFO-s és kicsit kézi kamos is!

MarkBlade
Lehet egy új szuperhõsszerû film lesz. Nekem nem egyértelmû a szörny.
Ami biztos: - nem kézikamerás lesz.
The Protector
Sztem is thriller.
Horror:Az amikor jön a baltás csávóka morogva feléd és látod ahogy közelít.
Thriller:Mikor fizikailag nincs jelen a szörny de TE tudod h ott van az ajtó mögött vagy dörömbõl.A jelek zenéjétõl a mai napig behugyozok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

FSpofon
pro shit

Arab money

LasDen
ha jól van megcsinálva, akkor jó...lásd lóhermezõ....de a célja meg, hogy közelebb hozza a nézõhöz a történést...

Tyler1
nem tudom, nekem ez a kézikamera dolog nagyon nem akar bejönni. egy filmnél engem zavar a rángatás, az hogy a fókusszal szórakoznak, és a legjobb részeknél mindig történik vmi ami miatt nem a lényeget mutatják.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
bár az horrornak van írva, de szerintem inkább thriller...abban nagyon jó volt a feszültség keltés....a zene, minden stimmelt....azt jól csinálta Mö Night Shyamalan...😄

jöhet 😄
+fav
stonesour
azon én is 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

The Protector
NAgyon jó elnne egy kézikamerás ufós cucc!!!
Imdánám.Én nem nézek horror filmet mert nem tudok tõle megijedni.Egyszerûen szarok.De az UFO-któl kurvára félek kiskorom óta.Én még e jeleken is összeszartam magam.
FAV+

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stonesour
szerintem eddig nagyon úgy tûnik, hogy kézikamerás lesz. az oldalon is a kameralencse, na meg a cím...

LasDen
kíváncsi leszek...fõleg, hogy ezt már õ rendezi....dehogy megin kézikamera....csak csínján vele...túl sokszor nem lehet ellõni...😄

stonesour
A Cloverfield után most eljön a következõ viral kampányos, rejtélyes, kézimerával vett(?) film.

Amit eddig tudni:

- Nem kapcsolódik a Cloverfieldhez, különálló film lesz, J.J. Abrams a rendezõ, a producer Spielberg

-Földönkívüli téma

-Valószínûleg kézikamerás film lesz, a Super 8 egyfajta kamerákba való film neve

Official site

Az elsõ viral site

A filmmel foglalkozó oldal