J.J. Abrams\' Super 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kölyök + kis csaj jól játszottak, csak kár, hogy a film egy Walt Disney matiné szintjét alulról...
Sosenelássamtöbbet/10
Cloverfield reggelire megeszi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
megnéztem már végre én is, hát olyan igazi spielberges-abramses film lett benne minden jóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem mellékesen az alapsztoriban lévõ kölykök emlékeztetnek szintén valakire, aki 12 évesen egy Super 8 kamerával rohangálva próbált filmjeleneteket felvenni a nõvérével. Mit ad Isten hát nem pont Steven Spielbergnek hívták? 😊
Zsenialis film! 😄 Nagyon franko a tortenet, gyonoru kivitelezes, es a hangban plane odabasz...
Tipikusan ott van a J.J. fele lend flare effect, de sebaj, a film zsenialis!
SPOILER KOVETKEZIK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy lehet elmék rá maj moziba.....abramsbe még nem csalódtam....😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
practitioner of the forbidden arts of death
Én ahol akárhányszori megnézésre is lecsúszok az életembõl, az az amikor a szülinapos kamerával veszik ahogy kisétál a bokor mögül. Na az nálam mindig betesz.
Volt régebben egy videó youtubeon, 2 tag focizik az utcán este, elgurul a labda, odamegy az egyik és kinyul vmi az oszlop mögûl. mind1, hogy fake vagy sem, kurva hiteles és beszaratós számomra.
Sajna nem találom, viszont ha valaki tudja, dobhatna egy linket.
Ja és a Fourth Kind is nézõs neked akkor mert az is UFO-s és kicsit kézi kamos is!
Ami biztos: - nem kézikamerás lesz.
Horror:Az amikor jön a baltás csávóka morogva feléd és látod ahogy közelít.
Thriller:Mikor fizikailag nincs jelen a szörny de TE tudod h ott van az ajtó mögött vagy dörömbõl.A jelek zenéjétõl a mai napig behugyozok.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
+fav
Imdánám.Én nem nézek horror filmet mert nem tudok tõle megijedni.Egyszerûen szarok.De az UFO-któl kurvára félek kiskorom óta.Én még e jeleken is összeszartam magam.
FAV+
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Amit eddig tudni:
- Nem kapcsolódik a Cloverfieldhez, különálló film lesz, J.J. Abrams a rendezõ, a producer Spielberg
-Földönkívüli téma
-Valószínûleg kézikamerás film lesz, a Super 8 egyfajta kamerákba való film neve
Official site
Az elsõ viral site
A filmmel foglalkozó oldal
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.