8
  • manoka29
    #8
    Én nem ilyen filmre számítottam, de pozitívan csalódtam :)
    Sokkal viccesebb volt, mint amire számítottunk(a barátaimmal). Érdemes megnézni.
  • Narxis
    #7
    Állati jól néz ki ez a Tina Fey, pedig nem mai csirke...
  • kalapos01
    #6
    A fiókot nem értettem. Vagy csak elaludtam AZt hittem, azért van ennyire kihangsúlyozva, mert a végén az lesz a megoldás. Ami a legjobb volt, az a sok ismerős arc: James Franco, Kristen Wiig, Mark Ruffalo, Mila Kunis, JB Smoove (á, a legjobb fekete komikus). Feynél pedig tényleg nem sok olyan színész van, aki jó poénokat is ír és humoros tud lenni. Oké, talán risten Wiig. De ő ritkán ír.
  • Broafka
    #5
    marha jó film volt, végig röhögtük a barátnőmmel. Érdemes volt beülni rá. És az autós jelenet, azokkal az autókkal az nagyon ott volt.

    az a baj, hogy "fiók kihúzogatás és akkor neki megy akkor az poén" volt egy poén ami neked nem tetszett. Most mit mondjak, ha minden poén ülne akkor az összes vígjátékról hullán jönnének ki az emberek a röhögéstől.

    Szerintem jó film volt, a motorcsónak elindítása az vicces volt, az autós jelenet vicces volt. A feleség és Mark Wahlberg kapcsolata vicces volt. Fiókos poénnál az elején nem volt vicces, mert az később vált viccessé amikor az aktákat keresték (szerintem). Ellenben Mark Wahlberg félmeztelenségén alapuló poénok nem voltak jók szerintem se. A végén az a sztriptíz táncos rész is gyönge volt. Ajjaj, tényleg a legszarabb film...

    u.i.: "haverokkal néztük moziban" menjetek Vasember 2-re, akkor az lesz a legjobb film. a csajok szerint meg fúj de szar. a "Pusztító ököl" biztos fiús a "szerelem labirintusában" meg biztos lányos. Ettől függetlenül nem biztos hogy szarok.
  • Loverman
    #4
    miért szerinted ki a legjobb női amerikai komikus jelenleg?
  • passatgt
    #3
    hát aki szerint ez a nő a legviccesebb színész jelenleg...
  • NiGhTM4R3
    #2
    Haverokkal néztük moziban, és az egyik legrosszabb film amit ott láttam. Szeretem a humort, a vígjátékot, de nem ezt az erőltetett fajtát. (kihúzva hagyta a fiókot, és nekiment - többször is. Jaj de nevetséges)

    Az alapötlet nem is lenne rossz: unalmas a házasságunk, dobjuk fel. Értem én, hogy kellettek ezek az erőltetett, béna karakterek/helyzetek ami miatt életszagúbb a dolog, de nekem ez túlzás volt.

    'Hiába híresebb Jennifer Aniston, mint Tina Fey, viccesebb sosem lesz.' - talán a kedves cikk írója ismeri személyesen? ez nem stand-up, hogy kiáll és nyomja a poénokat - van forgatókönyv, stb. Tudod, színészek. Áh, mindegy.
  • Loverman
    #1
    "Aki ellenben kacagna pár jó ízűt, az inkább a Párterápiára szavazzon, de az Exférje újratöltve című mozira"

    Google translator befigyel...