15, illetve 17 eurós jogdíjak terhelnék a német PC-ket

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indujunk ki abból hogy a politikusok 10%-a (hmmm. inkább 99%) lop-csal-hazudik.
és szinte soha nem büntetik õket. tehát jó lenne ha már megválasztásukkor rögtön kapnának 2-3 év börtönt. (ami persze nem mentesíti õket a késõbbi büntetés alól !!!!)

na most már szavazhatnak ilyesmirõl is.
Narxis
jah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

17Euro? 5000Ft?! Ha én Német lennék akkor engem csúnyán átvertek volna, mert rengeteg eredeti szoftverem és játékom is van. Ha van pofájuk kifizettetni egy másolásra alkalmas gép árából a jogokat akkor szûnjön meg náluk az összes szoftverrel foglalkozó bolt is, a torrent oldalaknak pedig biztosítsanak állami támogatást...

...ellenkezõ esetben meg ne merjenek 15-17eurót kérni. Ezek egyszerûen bolondok. 😊

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Gyerekek!!!! Hát nem látjátok? Eljött a kánaán. Veszek egy gépet, amin rajta van ez a tizenx euró jogdíj és onnantól pofa be a szerzõi jogi szervezeteknek. Megfizettem a jogdíjat, innentõl nincs olyan, hogy illegális anyag a gépen!
olcsobb az 1 terrás vinyo mint ennyi dvd 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hát ha ezért lehet bármit tölteni, akkor mért ne. bár a lemezekre ki írt tartalomért igy is fizetni kell jogdijat.
hdo
Nagy balfaszság az egész. Miért pont az optikai lemezmeghajtókat terhelik nagyobb jogdíjjal? Kábé 3 éve nem használok már optikai lemezt, mindent merevlemezre töltök.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Kik ezek a l*f@szjóska jogvédõ uzsorásbandák, hogy csak így jogszabályokat alkotnak meg hirdetnek ki és mindenki rohan szagolni, ha finganak egyet? Meg félelemben tartják a kereskedõket, hogy akkor perelnek?
Az király! És bizony így van, ha a szerzõi jogdíjat kifizeti egy német, amikor megveszi a PC-t, onnantól a kutya sem varrhatja a nyakába, hogy a másolatokkal elveszi a szerzõtõl a jogdíjat. Ez eddig tiszta sor.

De remélem, ha veszek egy autót, nem zárnak be öt évre autólopásért. Csak azért, mert akár lophattam is volna.
Még több pénz kell majd a görögöknek?
lofaszt a seggükbe szabad a másolás!!!!<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Abban az eseteben természetesen egyetértenék vele én is de hát tudjuk hogy ez úgyse így fog alakulni.
Gratulálok a jogvédõk újabb hülyeségéhez. Kiáltsunk ki mindenkit kollektíven bûnösnek és húzzunk le még egynéhány bõrt a néprõl. Remélem ezt nálunk azért nem akarják bevezetni bár az adathordozókon már így is van jogdíj sajnos.
Szerintem ha 20 euro lenne annak az ara, hogy soha az eletben nem zaklatnak senkit, akarmilyen szerzoi jogserto tevekenyseget is vegez, akkor elfogadhato. Ha viszont mindezek mellett meg a rendorseg uldozi is azokat akik lemasolnak egy digitalizalt konyvet, akkor nem jogos a beszedett dij. Tehat a jogdijakert cserebe legalissa kell tenni a magancelu masolast, ami azt jelenti, hogy ha valaki nem ker penzt a masolt muvekert, akkor ugy terjesztheti ahogy akarja.
← ElőzőOldal 2 / 2