15
  • Tetsuo
    #15
    Te nem vagy szazas.. a barikad.hu-t olvasd egy kicsit ;)
  • Cefet
    #14
    Érdekes a cikk, még érdekesebb a videó. Csodálom, hogy egyáltalán az SG-n megjelenhetett. Tengermély tiszteletem érte a szerkesztőknek. Hadd terjedjen csak minél nagyobb nyilvánosság előtt az igazság.
    DjDano-nak üzenem, hogy elegem van a parazitákból. Lejár az idejük. A Jobbikot ne a Kuruc.info alapján itéld meg, nincs közük egymáshoz. A Kuruc nézeteihez, elveihez a Jobbik áll a legközelebb, de a Jobbik is megkapja a magáét, ha rossz fát tesz a tűzre. Talán a Jobbik az egyetlen párt, amelyik a cigányok problémáját helyén kezeli. Kár rasszistázni is. Kérdezd meg a cigányokat, hogy ők mennyire szeretik a magyarokat? Ha egy kicsit is rasszistábbak lennénk, akkor minden egyes megölt, megerőszakolt, megnyomorított magyarra tíz roma jutna. Ezzel szemben mi van: etetjük, szaporítjuk őket. Remélem már nem sokáig.
    Lehetne még 2-3 gyerekem, ha nem 4-5 cigányt kellene még etetnem az adómból.
    Nézz körül ott, ahol a cigányok mejelennek: pusztulás, szemét, betegségek.
    Szép jövő...
    DjDano "barátom", te a nyelvet beszéled, de nem magyar vagy. Remélem, ha eljön az idő, megkapod jutalmad. És mindegy lesz, hogy áruló vagy, vagy csak egyszerűen ostoba.
  • mujahedin
    #13
    Jah azt tudtad, hogy az mszp és az szdsz maga A maffia? :)
  • mujahedin
    #12
    "A halgatyó nevü mocsokláda szintén elhúzhat a picsába! Szögi Lajos ügyében felháborodsz, de az nem számít, hogy egy Jobbik szimpatizáns 7 cigányt köztük több gyereket gyilkolt le hidegvérrel!!!"

    és te azon nem háborodsz fel, hogy kb naponta ölnek meg azok a békés cigányok valakit? főként egyedül élő nyugdíjasokat? Vagy hogy naponta több tíz embert rabolnak ki/fenyegetnek meg? persze hogy nem mert egy szar alak vagy.

    Ja bocsánat azt is kihagytad, hogy hagyó miki haverod nokiás dobozolgatott, liberális haverjaid többszáz millát loptak el bizonyos kerületekből, és ezek még csak azok az ügyek amik már kiderültek, a jéghegy csúcsa.

    Én meg megítéllek téged a hozzászólásaid alapján: intoleráns (látszik sok topikban, ha valaki nem ért veled egyet akkor az hülye, szemét rohadék), rasszista, magyarellenes, kettősmércéző, rohadt álszentkedő féreg (az aláírásod alapján).
  • Dark Angel 666
    #11
    nem is kár értük , jót tették
  • DjDano
    #10
    Bocsánat azt még kihagytam, hogy bűnözők (köztük egy férfi csak azért rabolt 15 miliót, hogy a Jobbiknak adhasson belőle 12 millát) és maffiózók támogatták pénzzel a jobbikot és kampányát!
  • DjDano
    #9
    Én a Jobbikot a kuruc infó alapján ítélem meg, az az igazi arcuk!

    Rasszista, antiszemita, idegellenes, homofób, intoleráns, ultranacionalista, tekintélyelvű, diktatórikus... A Budaházy féle terrorszervezet csak hab a tortán!

    Ha neked ez szimpatikus akkor egészségedre, de jó lenne ha nem itt rontanád a levegőt!

    A halgatyó nevü mocsokláda szintén elhúzhat a picsába! Szögi Lajos ügyében felháborodsz, de az nem számít, hogy egy Jobbik szimpatizáns 7 cigányt köztük több gyereket gyilkolt le hidegvérrel!!!
  • FoodLFG
    #8
    rászistááá
  • Tetsuo
    #7
    Osszevagott video? LOL Es a mainstream media hogy hazudik a Jobbikrol? Terjed a technika..
  • Tetsuo
    #6
    Magyarorszagon csak a magyarnak nincs joga..
  • halgatyó
    #4
    Feljelentgetés helyett:

    1.) Kérjenek bocsánatot

    2.) A libernyáas sajtó is kérjen bocsánatot

    3.) A feljelentőket fel kell jelenteni közfeladatot ellátó személyek megfenyegetése miatt! Amely fenyegetés hatására a döntés szemmel láthatóan megváltozott!

    4.) Szigorúbb törvényeket kellene hozni azokra a szermélyekre. akik a mai törvényeket (büntetési tételeket) KIRÖHÖGIK!
  • halgatyó
    #3
    Még egyszer végignéztem az 1. hozzászólásban jelölt filmet, és módosítom az előző hozzászólásomat: nem előzménye egyik film a másiknak.

    Az általam idézett (2. hsz.) filmből valamint a SG cikkből is a lényeg kimaradt.

    Az 1. hozzászólásbeli filmben a 3perc 50másodpercnél a pepita kabátos nő mondja ki a legfontosabbat:

    "NEM KÍVÁNUNK 206 MILLIÓ FORINT HITELT FELVENNI..."

    Vagyis: az ordítozó söpredék azért fenyegetőzik (mert ekkora hangerővel csak fenyegetőzni lehet) hogy 206 millió forint hitelt vegyen fel a falu

    NODE MIRE?????

    Az ordítozás mértékéből mindenki kitalálhatja.
    Itt nem lesz rend, amíg nagyon erélyesen rendet nem csinálunk!
  • halgatyó
    #2
    Itt a másik videó: http://www.youtube.com/watch?v=LbPpFW79oTI

    Ez előbb indul és előbb és véget, mint az 1. hozzászóláaban idézett, félig átfedésben.

    Elképesztő! Iszonyatos. Nem találok szavakat.
    Ezt nem lehet szalonképes szavakkal jellemezni!

    Az az eset jut az eszembe, amikor Szögi Lajos gyilkosai több százmillió forintos kártérítést követeltek amiért lincselésnek nevezte valaki amit csináltak.
    Ahelyett, hogy lángszóróval tartolat volna le az igazság hadserege az egész rongyrohadék telepet, ahol ezek laktak....
    Nincs az az ordítás, ami kifejezné azt a moslékgyalázatot, amikor a gazember, a gyilkos, a fenyegető, a rabló, a tolvaj merészeli feljelenteni a tisztességes embereket!
    És még van olyan sznnyrongy, aki igazat ad nekik (ld. ál-libernyálas fosléksajtó)

    Sokszor azt kívánom, hogy rohadjon meg ez a bankáruralmi középosztály-gyilkos fejreállított értékrendű világot ránkerőszakoló mocsokrendszer!
    Itt forradalomnak kellene kitörnie, csak akkor lenne esélye, hogy az igazság érvényre jut, és a világ mai urait felelősségre vonják. De úgy ám, hogy ahhoz képest még az iszlám büntetésvégrehajtás is csak játék legyen!
    Ámen.
  • Cat #1
    http://www.youtube.com/watch?v=sOG3tzljOq8

    Én csak ezt a gagyi minőséget találtam. Van jobb?