7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • lolSL
    desmond ufo
  • szega96
    Leirná nekem valaki PM-ben a játék végét? mert nemnagyon értem
  • robotnyk
    Rómában lehet, de az Animust már nem hagyhatod el.
  • matecsavo
    sziasztok az lenne kérdésem h ha végigviszem a játékot akkor utána lehet szabadon korborolni?
  • DarkSector
    egy recevier tök könnyű elképzelni. :)
  • CroftManor
    Egyébként el nem tudom képzelni PCn ezt a multit. Boxon tök kényelmesen és gyorsan körbeforgatom a kamerát hogy jön e a hunter, na de PCn majd érdekes lesz...
  • CroftManor
    Büszkén jelenthetem hogy eljutottam az 50es szintig
  • Hoz_Hun
    Azért nem mindegy a számozás, mert megtévesztő lehet a tartalmat és terjedelmet illetően. De értem mire gondolsz; sajna nem tudom magyarul hol van leírva. Én meg most lusta vagyok rövid összefoglalót írni.
  • Hoz_Hun
    Jó neked. Én fülhalgatóval is alig hallom.
  • grebber
    3 db kiadott game az nekem 3 rész tökmindegy mi a neve!
  • CroftManor
    én a suttogást hangszórón keresztül is hallom. nem használok fülhallgatót.
  • Hoz_Hun
    Sajnos ez ilyen. A suttogás sem iránymutató (amúgy is csak fűlhallgatóval hallható), főleg ha 100-150 pontos támadást kapsz be. De pont ez lenne a lényeg. Ha mindenki tudná mikor éri a támadás, igen csak siralmas lenne a játék. Én ezt a sutogásosdit is kivenném belőle.
    Sajnos igen, ez egy frusztráló játék. Sok türelmet igényel. Azt el kell fogadni, hogy megalázó módon lemészárolnak játékról játékra. De végül is te is ezt csinálod. Idővel hozzá lehet szokni... nagyjából.
  • Hoz_Hun
    A harmadik részt még ki se adták.
  • grebber
    Van valami magyar oldal ami leírja a 3 rész történetét?
  • CroftManor
    figyi, gyere játsz velem privát matchba. :) ShownCroftmanor
  • robotnyk
    marha nagy figyelmeztetés. ha 150 pontot kap, akkor már nem volt incognito, kellett volna nyílnak is lennie.
  • CroftManor
    ha suttogást hallasz, akkor a közeledben van a huntered.
  • robotnyk
    ma próbáltam megint multizni. 3szor öltek meg 150 pontért úgy, hogy semmi figyelmeztetés nem volt? ok, köszi, azt hiszem ennyi elég is volt belőle. -.-
  • Hoz_Hun
    Én torrenten találtam meg. Úgy van több is. MS pontot NE áldozz rá! Azt nem éri meg, mert alig 10 perces, vagy még annyi se. Amúgy hangulatos.
  • CroftManor
    ezt az ascendance-t hol tudom leszedni pcn?
  • Hoz_Hun
    A kedvencem a Hellequin mindenek felett. Aztán Fiora (a kurtizán). Azon kívül hogy jól néz ki, ő a legfontosabb az összes multiplayer karakter közül. A Project Legacy-ban külön fejezete, van ami nagyon érdekes és az Ascendance-ban is van egy nagyon rövid kefélős-ölős jelenete (hehehe).
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - A vörös lábnyomok semmi. Csak egy iránymutató vissza a villa bejárata felé. Egyesek szerint azt mutatja, hogy sebesülten arrafele ment Ezio annakidején.
    - Azon kívül hogy érdekesek, semmi. Betekintést nyújt a modern assassin sejtek életébe.
    - A tárgyaknak megint csak semmi jelentősége nincs. Az elsőért jár egy Achivement. A társakkal majdnem minden főbb fejezet után tudsz beszélni, kivéve az utolsó párat.
    - Elméletileg napfelkelte előtt kell visszaérned. Ez mindig 10 percel a kimeneteled után történik (valami rejtélyes oknál fogva :)). Gondolom így magyarázzák, hogy éjjszka van és egy kanyi embert sem látni sehol.
  • miko1216
    Na hogy ne minden csak a multiról szóljon.. Amikor csak úgy tetszőlegesen visszamegyek a jelenbe akkor Desmond-dal szoktam mászkerálni sok kérdésem lenne:
    - Észrevette bárki hogy amikor kimész a városba és rögtön bekapcsolod az Eagle Visiont akkor egy vörös útvonal a lépcsőig vezet ahol aztán megáll. Mi az?
    - Mi értelme van a leveleknek azonkívül hogy érdekesek például Rebecca szellem tehrautós levele?
    - Mi értelme van összeszedni a dolgokat (medici cape mario"s sword) ? Mellesleg összeszedtem őket és semmi nem történt... Mindenkivel csak annyit lehet beszélgetni amennyit az elején? (két dialógus)
    - Tiszta poén hogy csesztetnek hogy érj vissza időben, de ha nem érsz vissza akkor sem történik semmi csak simán visszarak. Azt összefüggéstelennek találtam hogy még csak le sem toltak...
    Szóval ennyi :D
  • CroftManor
    hát így neveket nem tok annyira mondani, de általában a Hellequint választom, vagy a thief-ot. A legtöbbet ezt a kettőt, de nemrég a borbélyt is kedveltem :)
    S Te?
  • Hoz_Hun
    A méreg Manhunton nem is igazán jó. Az Wantedre való. Aliancet nem is játszom. Csak (sima) Wanted meg Manhunt-ot.
  • Hoz_Hun
    Jól belehúztál. Én azóta is a 48-on (mive hogy nem játszottam azóta, hehe).
    Melyik a kedvenc karaktered?
  • CroftManor
    ja bocs xD
    am már a 45ös szinten vagyok. mondjuk kissé már kezdem unni :S
  • Hoz_Hun
    Fast cool down-tól nem is fogsz hamarabb felkelni. Azt attól a kis pajzsos ikonos cuccól fogsz. A fast coold downtól hamarabb újratöltödnek a skillek.
  • elitehun
    Nem azért de a fast cooldown azt jelenti hogy gyors lehűlés. tehát sztem a fegyver vagy a templar vision hamarabb visszatöltődik. sztem ^^
  • CroftManor
    Tegnap belefutottam egy ilyen stunnolós csapatba, nem tartott sokáig mert jött a társam. de felváltva stunnoltak, hol smoke bomb-al hol csak úgy simán megvárva míg fölkelek...
    Egyébként megvan ez a fast cooldown is de nem érzékelem h hamarabb fölkelne, nekem kb 5 másodpercig fekszik a földön
  • CroftManor
    egyszerűen azért nem a konzolos topikba írjuk ezeket, mert NINCS a konzolos topikban AC topik. Már az AC 2-nél is a pc-s topikba írtunk...
  • Atkamon
    Nem értem mit kell itt erősíteni a széthúzást... Én is PCs vagyok, de azért szeretem olvasgatni ezt a topicot. Nem értem miért nem lehet megférni egymás mellett... Még azt mondom, ha a játék csattanóját vesézgetnék spoiler nélkül, akkor én is kiakadnék, de teljesen normálisan beszélgetnek, és tudják, hogy sokan vannak, akik még nem tudtak játszani a játékkal.
  • szabii98
    ez már majdnem belőlem is kirobbant, örülök hogy nem nekem kellett megmondanom.
    Lényegében a történetek engem érdekelnek, meg az ilyen dolgok, felőlem mehet :D
  • lolSL
    ha nem lenne ennyire összefüggő story a részek közt ki tudnám várni, de így lehetetlen :)
  • xido
    na de nem a minek érezzük magunkat van,hanem a min játsszuk éppen,nem?:)
    februárban pc-n is játszható:)
  • lolSL
    mert csak kényszerítve vagyunk arra hogy konzolon játsszunk vele, de pc gamerek vagyunk
  • xido
    Pusztuljak meg ha értem..miért nem a konzolos topikban nyitottátok ezt az egészet???
  • CroftManor
    Nah, eljutottam a 41-es szintre :D
    Nagyon tetszik ez az új pálya, ilyen kastélyos, nem jut eszembe a neve. Vmilyen St... valami :)
    Maga az advanced alliance különösebben nem érdekel, mentem két kört. Nekem a manhunt fekszik a legjobban meg a sima alliance.
  • CroftManor
    A méreggel nem nagyon boldogulok, mert közvetlen közel tudom csak használni. A charge nekem manhuntban bevált, ha egy tömeget célzok meg. De fordított esetben h én vagyok a menekülő, már kicsit nehezebben megy, de néha sikerül charge-al le stunnolni.
    Én még egyszer sem találkoztam olyan csoporttal, akik stunnoltak volna sorba, de remélem nem is fogok :)
  • CroftManor
    arra gondolsz, amikor ilyen női hang elkezd halkan "suttogni"?
    Az azt jelzi h a közelben van a huntered és mingyárt kinyír

Nekem nem jelezte h online lennél :S