7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Prince23

remélem ilyen részek lesznek majd benne. (Altair pajzs, vmint templomos kincsek)
  • Kongy
    Egy idő után minden multit el lehet unni. Én pl CoD Black Opsban felfejlődtem 50-re, hogy aztán majd csak funoljak, és pont mire jönne a fun a legjobb gearrel, akkor unom meg. :D
  • CroftManor
    Tökre eluntam ezt a mulizást. :(
    Igazán betehetnének valami újítást. pl új képességek, vagy 1-2 új pálya.
    Lehet lecserélem most az AC 2-re, az jobban bejött single részről.
  • szabii98
    576ban is van :)
    Egyenlőre nem biztos, 16k-s áron
  • Kongy
    Örülnék neki ha pl február elején jelenne meg, mindenképpen premier napján kéne megvenni a Codex Edition-t, mert elfogy.
  • Kongy
    Jó lenne, ha már február lenne. :D Érkezne a PC-s Codex edition-öm. :) Nem tudjátok, hogy lesz-e az 576ban gyűjtői kiadás? Mert én csak a CD Galaxisban láttam.
  • tommygear
    ja értem
  • Atkamon
    A legtöbb bolt honlapján ez van kiírva. De most néztem a hivatalos fórumot, ott az egyik Ubisoftnál dolgozó valaki írta, hogy még nincs pontos dátum, a boltok csak azt írják, hogy körülbelül mikor fog jönni.
  • tommygear
    de honnan szedte mindenki? :D
  • Atkamon
    Semmi sem biztos, csak valószínű... :)
  • tommygear
    minden oldalon ez a február 11es megjelenést írják
    ez már biztos vagy mi?
  • CroftManor
    Én most a Lara Croft GoL-ra leszek ráállva, azt is lehet coopban nyomni. vagy majd megint előveszem a TRU dlcket.
  • CroftManor
    jaja, sokan kilépegetnek, főleg nálam szoktak, amikor privát mecsre hívom valamelyiket és nyerésre állok :D
    Most ráálltam a wantedra. Itt is produkáltam már első helyet, de még mindig zavar az hogy rám vadásznak, van hogy egyszerre ketten is, szal ha az egyiket le stunnolom, a másik megöl. :S
  • Hoz_Hun
    Már értem miért van 2 büntetőpontod...
    Ha a WoW-os hozászólásra reagáltál, teljesen felesleges WoW-os videot mellékelni, elég lett volna a szöveg. Végső esetben linket adj be az kissebb helyet foglal el. De ha mindenképp csatolsz videot legalább legyen Assassin's Creed-es. De ha már mind az összes eddigit figyelmen kivül hagytad, legalább legyen értelmes videó. Egy csóka úszkál két percig a vízben. Ez aztán nagyon érdekes. Mit is kéne látnom?
  • xXtamasXx
    most ettől el kéne ájulni? :)
  • Hoz_Hun
    Egy normál mecs 10 perces. Ez szerintem nem tartana 5 percig se. Ha valaki kilépne, biztos nem az unalom miatt tenné, hanem mert ideg lesz. Többnyire most is amiat lépnek ki a játékból.
  • lolSL

6 éve néztél róla utoljára képeket, mi? a játékot meg biztos nem ismered mélyebben ha azt hiszed hogy annyi jobb van nála :)
  • robotnyk
    kegyetlen unalom lenne az, én biztos nem ülném végig
  • Hoz_Hun
    Mondjuk ha jön valami új cucc, map vagy még inkább játékmód akkor biztos rögtön megyek.
    Gondolkodtam rajta és igazándiból, egy "Last (Wo)man Standing Wanted" módnak örülnék a legjobban. Ergó nem lenne respawn. 8 játékos, mindenkinek kijelölve egy másik és aki meghalt az kiesett. Az utolsó kettőnél pedig az alacsonyabb pontszámú kapná meg célpontnak a magasabb pontszámút (vagy random, szerencse kérdése). Egy sikeres Escape vagy egy Stun-nal viszont fordulna a kocka.
    Na egy ilyen játékmód igen király lenne. Rákényszerítené a jónépet, hogy óvatosabban mozogjon. A runnereket nagyon hamar lekapnák és mindenki jobban figyelne az inkognitójára mert effektive tétje lenne. A kiesettek pedig nézhetnék a vadász játékosokat (kizárólag a nem préda játékosét hud nélkül, hogy ne adja ki mikrofonon/telefonon havernak a játékos helyét, bár ennek csak a végén lenne jeletősége).
  • Hoz_Hun
    De ilyen erővel az összes PCs multi player is pénzbe kerül, mert a netért magáért is fizetni kell. Hovatovább az áramért is. Arra akartam kilyukadni, hogyha valaki már megvette a GOLD-ot valami tök más okból egy hónapja, egy éve vagy még régebben, annak egy petákjába nem került a Brotherhood mulija. Asszem te is, de én mindenkép csak az AC:B miatt lettem GOLD-os, így nekünk közvetve pénbe került. Így most már más játékot is kipróbálhatok multiban "ingyen".

LIVE-on mikor leszek? Hát most hogy elértem az 50-es szintet kicsit eluntam a játékot. Biztos felmegyek majd, csak nem tudom mikor. Most igen bejött a BioShock 2 és másodjára viszem végig éppen. Aztán ott van még a Fable III. Az annyira unalmas volt hogy karácsonykor kb három óra játék után abbahagytam, pedig a Fable II tetszett nagyon. Valószinűbb hogy előbb AC:B-zek mint ahhoz visszaüljek. Aztán most szilveszterkor akciós volt a LIMBO és elcsábultam és megvettem. Az nagyon ott van a szeren kb a felénél járok.
    Szóval nem tudom mikor ugrom vissza a Brotherhood multiba.
  • Hoz_Hun
    Én ugyan nem így fogalmaznék, de egyetértek. Mindazonáltal tisztelem a WoW-ot, mert nagyn sok embernek okoz örömet és mint ilyen valamit jól csinál. Személy szerint nem rajongok érte.
  • CroftManor
    ergo pénzbe kerül :)
    mikor leszel liveon?
  • szabii98
    A WoW az emberiség legrondább játéka.Egy olyan játékért, aminél vannak 100szor jobbak, pénzt elkérni, az egész világ történelem legkapzsibb dolga.Ennyit a WoWról.
  • Hoz_Hun
    Például a WoW? Vagy az nem számit mert az mmo?
    Hehe csak kötekedek. Kizárt hogy a AC:B pénzbe kerülne PC-n. XBox360-on sem fizetős, csak maga LIVE GOLD kerül pénzbe.
  • DarkSector
    jah.
  • lolSL
    a coop részhez van egy fizetős DLC de azon kívül ingyenes
  • DarkSector
    nekem nem ment ingyen.
  • grebber
    Az miért ne lenne ingyenes?
  • DarkSector
    Splinter Cell Conviction?
  • CroftManor
    hát én honnan tudjam? sosem játszottam pcn multival.
  • Atkamon
    Még jó, hogy ingyenes lesz... Melyik multiplatform játéknak nem ingyenes a multija PC-n?
  • grebber
    Megveszed a játékot és ennyi.Ez nem MMO :D
  • CroftManor
    Fú már nagyon unom a multit. Ha lejár a goldom 18.án, most nem is veszek újat. Vajon PCn a multi része ingyenes lesz?
  • elitehun
    Nem írtam oda mert gondoltam hogy evidens ha az előző hsz-ben leírták a jelentését :)
  • Atkamon
    Ja, tévesen... :)
  • elitehun
    Az emberek már régóta hívják az idegeneket ufóknak...
  • szega96
    am az ufo jelentése : azonosítatlan repülő tárgy ,ezzel ellentétben desmondot tudjuk h kicsoda , és tudtommal nem repülget :D
  • szega96
    Na de komolyan :D
  • szega96
    Biztosan :D
  • lolSL
    jaj bocsi töröljétek

így jó: