7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Kongy
    Na jó, az lett mondva, hogy novemberben jön mindkét konzolra és majd, ha kész lesz PC-re... nekem ez olyan mintha kétséges lenne.
  • tommygear
    miért lenne kétséges? el lett mondva számtalanszor hogy jön pc-re
    a hivatalos oldalon is ott van h jön pc-re, max a megjelenési dátum nincs még bejelentve
  • Kongy
    a buzi uborkaszaft nem is jelentette még be... PC-re
    még maga a port is kétséges, de a dátum tavasz elejére tehető szerintem.
  • tommygear
    inkább március lesz belőle sztem
  • rayman12
    Pc re mikor jön ki? azt olvastam január-február. ígaz ez?
  • CroftManor
    olyan nehéz kivenni a boxból a brotheroodot, mert azt mondja: gyere multizni xD
  • Hoz_Hun
    Játsz egy kicsit a 2-vel aztán tedd be a Brotherhoodot. Pedig szembeötlő a változás, föleg ami a karakterek kidolgozottságát illeti.
  • robotnyk
    max nem vetted észre. :)
  • CroftManor
    Én vitatnám a szebb, látványosabb dolgot, én nem vettem észre 2 hónap alatt h jobb lenne a grafikája, elvégre ugyanazt a motort használja, mint az AC2.
  • Hoz_Hun
    Amennyit én olvastam azt írták januárban. Dátumot nem láttam.
  • Hoz_Hun
    Szebb lett, jobb a grafikája, de nem annyival hogy nagy gépfejlesztést igényelne. Akinek az AC2 ment szerintem annak tuti fog menni ez is.
    XBox360-on nálam nem volt frame rate gond.
  • tommygear
  • balee4
    Szebb, látványosan szebb, a látótávolság nagyobb, a fények, a HDR sokkal szebb, a karakterek kidolgozása is részletesebb. De olyan számottevően ne fog nőni a gépigény, PS3-on 1080p-ben is tökéletesen fut.
  • Atkamon
    Hát, boxon már a 2-ben sem volt tökéletes a frame rate... De igen, sokkal nagyobb a terület, meg én azért vettem észre egy-két grafikai változást a 2-höz képest, főleg a karaktereken.
  • robotnyk
    ez lehet, viszont a fő helyszín sokkal nagyobb terület, mint az AC2es városok. btw, xboxon sem tökéletes a frame rate.
  • Reg5
    A CDG szerint feb 11.
  • tommygear
  • lolSL
    eltelt egy csomó idő, jöttek ki új vga-k meg prociak
    persze hogy erősebb gép kell majd :D
  • tommygear
    semmi grafikai fejlődés nem volt a 2höz képest, miért kéne erősebb gép hozzá?
    ha meg a kinézete ugyan az de erősebb gép kell hozzá az kicsit fail lenne
  • lolSL
    csak a kinézete ugyanaz, a gépigénye tuti nem :D
  • elitehun
    100% hogy jön PC-re. 99% hogy április előtt jelenik meg
  • tommygear
    ugyan az lesz mint a második részé
  • KollerN
    Ha egy hivatalos gépigényt kiadnak én már megnyukszok a megjelenésel kapcsolatban, addig még bármi lehet sajna :(
  • CroftManor
    remélem még jan 20 előtt kijön, mert akkor jár le a goldom :(
  • tommygear
  • Hoz_Hun
    Áhá. Hú, már rég voltam fenn a LIVE-on.
    Kicsit utánna néztem és ahogy írod egy új pálya és egy új játékmód jön. Az új játékmódban egy kincsesládát kell birtokolni, amolyan "Capture the Flag" típusú mód lesz, ami mindenképpen egy új színfolt.
    És ingyenes lesz ez a DLC is, mint az előző. Szeressük az ilyet, rendesek az Upisoftnál.
  • CroftManor
    Igen, tegnap jelent meg a multi menüjében a híreknél. Lesz egy új játékmód, illetve egy új pálya. Valami olyasmi, hogy el kell lopni a másik csapattól valamit és nekik meg vissza kell szerezni, nekünk meg meg kell akadályozni.
    Ja és lehet te nem tudsz róla, de Rómához kaptunk egy napsütötte pályát is. Rome- Dusk
  • Hoz_Hun
    Igen? Most jön valami új DLC?
  • Hoz_Hun
    Jó a multi, nem unalmas, csak egy idő után. Eléggé egyedi amúgy. Azt nehéz megmondani, hogy e miatt érdemes-e megvenni a játékot, viszont ha egészében tekintjük akkor mindenképpen jó vétel, mert kapsz mellé egy kb AC2 hosszúságú single player játékot. Ami szerintem nagyon jól sikerült. Tehát mindent tekintetbe véve jó vételnek számít szerintem.
  • Prince23
    Ez is akkor fog megjelenni. Március eleje, közepe felé.
  • CroftManor
    A kettő is kb március környékén jelent meg pcre.
  • tommygear
    vmi info jó lenne már
  • Kongy
    Aggódok a PC-s verzió miatt.
    Sokan február 11-et, 22-t, meg március 26-ot írnak...
    Egyik dátum se olyan biztató, de a március 26 az mindennek a teteje. Március 5-re még azt mondanám h ok. Február 11 nagyon jó lenne... de nem az lesz.
  • CroftManor
    hát én nov 19. óta tolom, a megjelenés napja óta. És így majdnem 2 hónap elteltével kezdem azt mondani hogy már jöhetne valami új. De a hónapban jön amúgy a 2. dlc pack. új pályával és új játékmóddal.
  • tommygear
    a multi miatt érdemes megvenni am? vagy unalmas?
  • CroftManor
    arca kicsit más. végülis mindegy. Amúgy egy csomó bugba lehet botlani a multiban. pl nem lehet leszúrni a másikat xD
  • tommygear
    sztem ugyan olyan
  • CroftManor
    egyébként Ezio elég gázul dobja le a smoke bombokat. Nem is értem minek kellett rajta változtatni. Amit még észrevettem h Rebeca most sokkal csúnyábban néz ki, vagy öregebbnek tűnik. ac2 vs acb
  • elitehun
    Próbáld megunni a Borderlands-et. Sztem elég sokáig tartana
  • tommygear
    lesznek