Intel: túl lassú a Windows Phone 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy mobilon a java már egyszer megbukott. Most mibõl gondolják, hogy a C# majd jó lesz? Azt meg azért szögezzük le, hogy egy JIT-elt futás mindenképpen lassabb, pláne egy ilyen egy magos kis telefonon.
Emlékeim szerint nem az OS csak a UI silverlight.
Az, hogy a .NET/C#/Silverlight platformot nyújt a középszerû programozók középszerû(+bloated) programjainak még nem azt jelenti, hogy a platform úgy egészében lassú. Az, hogy a környezetedben lévõ .NET-es programok/programozók ezt
tükrözik, az mondjuk pech.
Az, hogy a .NET/C#/Silverlight platformot nyújt a középszerû programozók középszerû(+bloated) programjainak még nem azt jelenti, hogy a platform úgy egészében lassú. Az, hogy a környezetedben lévõ .NET-es programok/programozók ezt
tükrözik, az mondjuk pech.
Ez nem az az OS, amit C#-ban írtak és csak XNA, meg Silverlight program fut rajta? Hát akkor nem is csoda, ha lassú. XD XD
"...nem kívánja támogatja a Windows Phone 7 és 8 operációs rendszereket..." <#nezze>#nezze>
"...A támogatott operációs rendszerek között a Moblin, az erre alapuló MeeGo, valamint az Android is megtalálható lesz..." <#eljen>#eljen>
"...támogatja az OpenGL ES2.0, az OpenGL 2.1 és az OpenVG 1.1 szabványokat... <#eljen>#eljen> ...Hiányzik viszont a DirectX-támogatás..." <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
(Ennyit a WinFOS 7-rõl , meg a trágya DX11esérõl)
"...A támogatott szoftverek közül a cég kiemelte az Adobe Flasht és Airt..."
(Ennyit a buzeráns EPLrõl is)
"...A támogatott operációs rendszerek között a Moblin, az erre alapuló MeeGo, valamint az Android is megtalálható lesz..." <#eljen>#eljen>
"...támogatja az OpenGL ES2.0, az OpenGL 2.1 és az OpenVG 1.1 szabványokat... <#eljen>#eljen> ...Hiányzik viszont a DirectX-támogatás..." <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
(Ennyit a WinFOS 7-rõl , meg a trágya DX11esérõl)
"...A támogatott szoftverek közül a cég kiemelte az Adobe Flasht és Airt..."
(Ennyit a buzeráns EPLrõl is)
Ha minden igaz NEM fogja elkészíteni az LG az atom-os telóját:
http://www.engadget.com/2010/04/30/confirmed-lgs-moorestown-based-gw990-wont-be-made/
Egy újságíró azért lehetne tájékozottabb még ha bulvársajtóról is van szó...
A bejelentésen nem nevezett meg az Intel egyetlen telefont sem ami az új processzorra épülne... <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.engadget.com/2010/04/30/confirmed-lgs-moorestown-based-gw990-wont-be-made/
Egy újságíró azért lehetne tájékozottabb még ha bulvársajtóról is van szó...
A bejelentésen nem nevezett meg az Intel egyetlen telefont sem ami az új processzorra épülne... <#szomoru1>#szomoru1>
Jaj! A sok naív kisgyerek hogy megkajálja egybõl az intel mellébeszélését <#idiota>#idiota>
HDMI már van néhol, pl. n8-ban is lesz.
Ha egy azsiai gyarto elkezdi arulni, akkor nagyjabol annyi, mindenki elkezd ilyeneket gyartani. Mar most is van video kimenet es usb csatlakozo a telefonomon, pedig ez csak egy kis olcso sony-ericsson. (sajnos a video csak vga szabvanyu kompozit, de sdtv-hez ez is jo) Ha eljutnak a vga/hdmi kimenetig, az mar eleg. Egy masik sg-s hirben most jelentettek be az ipad-hez laptop konverzios kit-et, tehat ugy nez ki van ra igeny es gyarto is.
Nem rossz ötlet, bár nem fog megvalósulni, mert a gyártóknak belátható okokból - két teljesértékû készüléket akarnak rádsózni - nem ez az érdeke.
Ha viszi a debian x86-os verziojat, akkor nekem tokeletes lesz. A 64 GB-os flash-be meg boven befer a rendszer is. Egy desktop operaval tokeletesen ellennek es itt mar trukkozes es ujraforditas nelkul is elmegy minden, mert fut rajta a nativ hardvergyorsitasos X szerver is. Ha raknak bele usb host interface-t is, akkor vegre lehet egy telefon meretu pc-m, ami ut kozben kis kijelzos, otthon meg mehet a 22 inches monitorra. Ha a wow elmegy rajta, akkor pedig jatszani is tokeletes, bar nekem igazabol eleg egy par flash-es meg javas jatek. (viszont egy ilyen telefonnal akar utkozben vagy suliban is wow-ozhatnak a gyerekek)
ps: Most mar csak egy dolgot kell megoldani, a tablet kijelzore dokkolhato telefont, hogy amikor az utcan megyek csak a telefon legyen kezben, de amikor leulok valahol akkor ratolhatssak a tetejere egy 10-12 inches sztereo hangszoros kijelzot, amiben nem art ha van egy potaksi is, sot en meg a toltot is beleintgralnam, egy magatol feltekeredo tapkabellel egyutt, igy a tablet konfiguracioban levo telefonhoz mar semmi kiegeszitot nem kellene cipelni. Az egesz lehetne kb. akkora mint egy mostani mini laptop, amibol a telefon (tehat a kozponti egyseg) egy normal telefon merete lenne, sajat kis kijelzovel, hogy a tablet resz nelkul is hasznalhato legyen.
ps: Most mar csak egy dolgot kell megoldani, a tablet kijelzore dokkolhato telefont, hogy amikor az utcan megyek csak a telefon legyen kezben, de amikor leulok valahol akkor ratolhatssak a tetejere egy 10-12 inches sztereo hangszoros kijelzot, amiben nem art ha van egy potaksi is, sot en meg a toltot is beleintgralnam, egy magatol feltekeredo tapkabellel egyutt, igy a tablet konfiguracioban levo telefonhoz mar semmi kiegeszitot nem kellene cipelni. Az egesz lehetne kb. akkora mint egy mostani mini laptop, amibol a telefon (tehat a kozponti egyseg) egy normal telefon merete lenne, sajat kis kijelzovel, hogy a tablet resz nelkul is hasznalhato legyen.
pontosan. Pont azt veszíti el vele a Win ami miatt a 6.x -t sokan szerették, hogy szabad, alakítható, testreszabható.
De t.f.h., kipróbálnám, de a lehetõséget sem adják meg hozzá. Pl. upgrade-elném a HTC HD2-t erre, de le van tiltva. A
Arról az apró, ámbár számomra cseppet fura dologról nem is beszélve, hogy a winmo azért nem halt meg az elmúlt pár évben, mert a HTC felkarolta és csinált belõle egy használható rendszert. Ehhez képest, a WP7-rõl minden egyéb GUI és társai ki lesznek tiltva, csak a gyári M$ maradhat.
Kivárjuk a megjelenést, kipróbáljuk és max áttérek androidra. 😊
De t.f.h., kipróbálnám, de a lehetõséget sem adják meg hozzá. Pl. upgrade-elném a HTC HD2-t erre, de le van tiltva. A
Arról az apró, ámbár számomra cseppet fura dologról nem is beszélve, hogy a winmo azért nem halt meg az elmúlt pár évben, mert a HTC felkarolta és csinált belõle egy használható rendszert. Ehhez képest, a WP7-rõl minden egyéb GUI és társai ki lesznek tiltva, csak a gyári M$ maradhat.
Kivárjuk a megjelenést, kipróbáljuk és max áttérek androidra. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nekem sem tetszik a WP7S, WM 6.x sokkal szabadabb, sajnálom, hogy gyakorlatilag lemásolják az iPhoneOS 2.0 funkcionalitását (2 év késéssel😊), eldobva mindazt, amit a WM mellett mint többletet fel lehetett sorolni... Amúgy amiket láttam videók, az alapján nem tûnt lassúnak (persze HD2-re felhackelve igen, de azt inkább nem tekintem referenciának😊), pontosabban animációk folyamatosak voltak, kérdés, hogy ez mennyire megy az ember idegeire huzamosabb használat után (gyanítom én nem szeretném).
/*WTF?!*/
Én sem hallottam még x86-os WM tervekrõl (bár WinCE kernel elérhetõ rá, s mivel az egész WP7S managelt, emiatt az alkalmazások kompatibilitásával sem lenne elméletileg probléma), emiatt eléggé magától értetõdõnek tûnik a "nem támogatás"...😊
/*WTF?!*/
Az eddig megjelentek alapján, nekem abszolút nem szimpatikus a win phone 7. Winmobile-t használok jópár éve (jelenleg 6.5) de a 7-es nem tetszik. Szép a GUI meg minden, de maga az elv amit vallanak, nem tetszik.
Állítólag nulláról újra írják az egész rendeszert. Ezek után ez elég nagy pofára esés, ha az intel már a megjelenés elõtt lehúzza, mely szerint tetü lassú lesz. Akkor hol az újítás? hol a fejlesztés? azon kívül, hogy az eddigi többnyire szabadon szétszedhetõ, átalakítható rendszerbõl csinálnak egy lassú, de szépet..
Állítólag nulláról újra írják az egész rendeszert. Ezek után ez elég nagy pofára esés, ha az intel már a megjelenés elõtt lehúzza, mely szerint tetü lassú lesz. Akkor hol az újítás? hol a fejlesztés? azon kívül, hogy az eddigi többnyire szabadon szétszedhetõ, átalakítható rendszerbõl csinálnak egy lassú, de szépet..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Homalyositsatok fel, hogyha ez elvileg egy x86-os architektura, akkor egyaltalan hogyan is merult fel a winmo, mint lehetoseg?
Masreszrol szerintem eselye nem lesz az ev vegere varhato arm alapu cuccokkal szemben.
Masreszrol szerintem eselye nem lesz az ev vegere varhato arm alapu cuccokkal szemben.
One Vision. One Purpose.
"Az Aton Z6XX támogatja a Hyperthreading funkciót"
"Az új Intel platform több mobil operációs is rendszerrel is kompatibilis, köztük van az Android, a Moblin 2.1-es verziója és a Meego."
Kérnénk szépen a javításokat. THX! 😊
"Az új Intel platform több mobil operációs is rendszerrel is kompatibilis, köztük van az Android, a Moblin 2.1-es verziója és a Meego."
Kérnénk szépen a javításokat. THX! 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Elég, ha a WP 6.5-öt támogatja.
Már most is igen szépen muzsikálnak az 1 GHz-es PDA-k vele
Már most is igen szépen muzsikálnak az 1 GHz-es PDA-k vele
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A windows phone 7 nem win7.
\"nincs fekete vagy feher, csak minden a ketto kozott\"
Windows PHONE 7, nem Windows 7
..::IBM X32::..