Több befejezés is készül a Flash Forwardhoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te inkább ilyen mindennapokról szeretsz sorozatokat nézni.
Sci-fi témába ezek:
Star Trek az elsõ sorozat,
Star Trek The next generation,
Star Trek Deep Space Nine
Star Trek Voyager
Babylon 5
Stargate SG1
Stargate Atlantis (bár az kb. a 4. évadig élvezhetõ)
Más így hirtelen nem jut eszembe...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Nagyon jó sorozat lehetett volna ebbõl, bár már most kezd némi javulás látszani, miután a régi írógárda elhúzta a belét. Kár érte...
Remélem az SGU is kap egy ilyen kaszát, mert botrány, amit ott csinálnak...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

egy star trek sosem lesz olyan intelligens, mint mondjuk a boston legal.
mrzed001
Háááát ... a felsoroltakból csak a Star Trek ami nagyobb intelligenciára utal. És még csak az se mindegy, hogy melyik. Ha az új film, akkor dukta, totál átlag vagy. Ha a TOS (és érted is), akkor jócskán átlag feletti.
Végtelen Határokról mi a véleményed? Ha tetszett, és ütõs-durva a tartalma, akkor ez megerõsítheti a TOS-os kiemelkedõ IQ-t. Ha nem tetszett, nem értetted .... na ez az IQ szegénységi bizonyítvány.
Egyszóval egyszerû ez, mint az 1x1

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha én szeretem a, Las Vegast, Boston Legalt, HIMYM-t, Simpsons-t, Star Trek-et akkor én mennyire vagyok IQ-Lite? 😄

mrzed001
A Jerico ugyan mióta scifi? Max dráma.

"Az emberek többsége nem szereti a scifiket"
Hát igen, Verne könyvei sem voltak ám bestsellerek meg hasonló ... akkoriban. Manapság meg gondolom nem kell sorolnom a sikeres scifi filmeket és sorozatokat.
Mondjuk inkább úgy, hogy van egy nagy buta tömeg aki nem érti a scifiket, ezért nem szereti (IQ<90).
Van egy másik tömeg, aki ha van körítés, és le van butítva akkor "megeszi" a scifit (IQ<100-110)
És vannak a többiek, akiknek igen bejön a scifi (HiIQ)

"inkább a vidám hangvételû, szórakoztató mûsorokat nézik, amin kikapcsolódhatnak."
Mármint a kevésbé intelligens réteg. Tudod, intelligenciafüggõ, hogy kinek mi okoz kikapcsolódást, mi részére a szórakoztató.
Az egyik oldalnak a Végtelen Határok (B5, Fringe, V, jobb nyomozósok), a másiknak a American Idol (DH, 90210, süsüsitcomok, ...) meg a mónyika só.
A AI nézõkörét leülteted a VH elé ... 5 percen belül kapcsol el, hogy mi ez az uncsi sz.r ... mert nem érti.
A VH nézõkörét leülteted a AI elé, és röhögve nézi (vagy kapcsol el), hogy mi ez az IQ_Lite sz.r.

Szerintem.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Chocho
Azért abban van igazság, hogy nem egy sorozat megszenvedi a bevétel okozta húzást, fõleg, ha a kreativitás nem marad a szériával. A karakterek ellaposodnak, a forgatókönyv giccsesedik, és így tovább. Láttunk már ilyet, sajnos (pl. Heroes, Smallville). Oké, nincs megoldás rá, de mint nézõ, engem is irritál.

Gaming is believing.

"Persze az sem baj, ha nem nyújtják mint a rétestésztát évadokon keresztül. "

az jó, ha egy sorozat lenne olyan epikus, hogy 7 évadot is tudnának csinálni belõle, leforgatják a finálét, de ha kasza lesz, akkor 2 percben mindent lezárnak? ha olyanok a szálak, hogy csak úgy le lehet zárni õket, akkor nem lehetnek túl érdekesek😊
persze, hogy nem iq kérdése, akkor nem lenne tele az amerikai tévé intelligens és buta sikersorozatokkal, plusz intelligens és buta bukásokkal.

de az, hogy valaki az FF-et intelligensnek tartja, nos, az nekem is új. ritka nagy ökrök kellenek ahhoz, hogy egy ilyen jó alapötletet ennyi szinten elbénázzanak.

"Az emberek többsége nem szereti a scifiket, inkább a vidám hangvételû, szórakoztató mûsorokat nézik, amin kikapcsolódhatnak."

akkot ott vannak a vicces scifik😊 jelenleg mondjuk fut amerikában és angliában, mennyi, 15-20 scifisorozat? ezek nagy része azért sikeres, azért futnak.

a FF is nagyon, de nagyon érdekelte az embereket, sokan kezdték el nézni. de mint te, a legtöbben ki is szálltak, amikor látták, hogy mennyire buta a sorozat.
shenmuedc
"Az emberek többsége nem szereti a scifiket, inkább a vidám hangvételû, szórakoztató mûsorokat nézik, amin kikapcsolódhatnak."

Hát igen, és általában pont õk nem túl IQ huszárok.
Akkor pont rosszkor adtad fel, mondjuk nekem elsõ résztõl érdekes és jól összerakott, fõleg az utóbbi részektõl (11+). Sokkal inkább ez mint a 24 n-edik része.
Persze az sem baj, ha nem nyújtják mint a rétestésztát évadokon keresztül.
Narxis
Egyetértek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem rosszul látod a dolgot. Nem IQ kérdése, hogy melyik sorozat nézett vagy éppen hanyagolt a nézõk részérõl. A flash forward nagyon szûk rétegnek szól, akárcsak a jerico. Az emberek többsége nem szereti a scifiket, inkább a vidám hangvételû, szórakoztató mûsorokat nézik, amin kikapcsolódhatnak.

Én imádom a sci-fiket, de a flash forward számomra csalódás. Jó elsõ rész, utánna gyenge folytatás, így én is 7 rész után szakítottam a sorozattal. Nem mondom, hogy rossz lenne.
mrzed001
Hát igen, egy újabb sorozat mely túl intelligens (IQ 90) az átlag (IQ 70) amerikai állampolgár számára ...

Ugyan mennyi esélye lenne manapság ott a régi jó (IQ 120) végtelen határoknak?
Semmi?