798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
Atesz1245 #77 Eu-ban ti hányas seron toljátok?? -
Atesz1245 #76 vagyis SeeCooN -
Atesz1245 #75 én most kezdtem el játszani ha valaki seígtene dolgokban megköszönném skype:atesz1245 Msn:[email protected] játékban SeeCooN_HUN -
kovalik #74 Beenged 2 fős partit is, tegnap próbáltam.A mobok elég gyengék tehát szólozni is lehetne, és még exp-t is nagyon jól adnak.Tehát érdemes megcsinálni ahányszor csak lehet.
Én a pvp-re vagyok kiváncsi.Milyen ? Van egyáltalán ? Vagy csak magasabb szinten elérhető ? -
#73 Mennék én, csak épp nem találok partyt. -
#72 Hát, nemsok jó cuccod lesz ha az ilyen helyeket kihagyod :) -
#71 Na, akkor oda se kell menni. -
#70 Nem, minimum 3 fős partyval enged be. -
#69 Solozni lehet a Knight Jailt? (Solozó emberke vagyok) -
#68 A legelső instance-ban(knight jail) kapsz egy piros itemet minden boss után(körönként 5-t) és ezeket tudod becserélni 30-as 45-s 60-as stb. szettekre. Magyar klán nemtudom van-e, de nem is érdekel :D -
kovalik #67 kösz !
látok másokon gear setteket, ami nagyon durva statokat ad 30 lvl-en.
Ezeket honnan lehet szerezni ?
Mások is kérdezték: magyar klán van-e ? -
#66 bank van, stash a neve a map-en megtalálod a városban, zen-t tudsz venni goldért is ugy 65k körül van 100 zen vagy a piacon a playerek is árulnak bag növelőt 94k körül(+5 helyet ad). -
kovalik #65 Egy halom itemem van és soha nem fér be a batyuba.Lehet vhogy bővíteni ZEN nélkül ? Vagy van BAnk a játékban ahova lepakolhatom a cuccaim egyrészét ?
Köszi! -
#64 -
#63 lvl 40 felett már azért belassul a fejlődés, csak az elején megy ilyen gyorsan :) -
#62 Az meg egy másik szélsőség. Jobban örülnék valami középútnak :D -
#61 akkor neked az sro való :D garantátan elunod az életed mire szinteket lépsz :D -
#60 Nem rossz kis játék ez de az hogy fél óra alatt eléred a 20. szintet az elég gáz. -
#59 lvl 60 :P -
#58 Enmeg lemarom magamrol a bört,mert nemindul! -
Redmarlboro #57 nyomsz egy Q betűt, ott van, hogy available.
katt rá és kiad minden elérhető questet a szintedre. -
Bandeeka #56 Merre kell tovább fejlődni ha megvan a mount és a lvl25? Én sehol se találok küldetést -
#55 Szimpatikus ez a játék. Sokan a Diablohoz hasonlítják és igaz ez vagy csak a felülnézet miatt mondják? -
#54 Újra kezdtem én is eu szerveren,heretic lettem,felhasználtam a vip kódot amit kaptam,és 4 óra alatt 34 lettem.
Valaki tud magyar klánról?
Nevem : Sorincha -
#53 lvl 57 :D egyre jobban tetszik a slayer :) -
Redmarlboro #52 európain találkoztam 1-2 magyarral.
easten még nem. -
Redmarlboro #51 conan-aion-wow-who-allods-me2-bf2..
komoly mmo funnal van dolgunk.
remélem sikerül gatyába ráznod. -
Bandeeka #50 Sziasztok!
Európai szerveren játszik vki? Tegnap óta játszok csak és eddig nagyon jó:) Hátha összefutunk
Üdv Bandeeka -
#49 Csak nemjovok ra milehet,mert van fenn a gepemen : conan-aion-wow-who-allods-me2-bf2..ect. Es osszes jatek tokeletesen megy. -
Redmarlboro #48 nekem is win 7em van, gond nélkül elindult.
pass -
#47 Hat minden felvan pakolva es nemindul el a jatek. -
#46 Win7 van es innet toltottem : BOTI -
Redmarlboro #45 én 34 -
#44 Most melozok,majd holnap ha leszel le vihetel,remélem nem baj hogy már lvl30 vagyok...:D -
Redmarlboro #43 jail.
van easten is karakterem.
westen nincs. -
#42 Gondolom ez most nekem jött,én véletlen usa szerveren kezdtem,nem vettem észre hogy lehet választani eu-t...-.-
Melyik dungeonban van ? :P -
Redmarlboro #41 realm 6on vagyok. -
Redmarlboro #40 bent van egy dungeonben.
írj rám és lemegyek veled. -
Redmarlboro #39 pasi karaktert keresek event questhez.
kíváncsi vagyok a kínai ruhára.
Viledj - Slayer -
#38 Elakadtam....nem találom ezt a hannibal nevezetű mobot,valami knight jail break vagy ilyesmi helyen van(melo helyen vaok nem tudom megnézni),és ez kell a mounthoz asszem..:D