798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
#117 IIntroduction ID-t azért is érdemes megadni mert akkor VIP játékosként kezdesz és alapbol kapsz egy exkluzív armor szettet ami amellett hogy igen erős még marha jól is néz ki, lvl45-ig simán elvan benne az ember, szal aki még csak most kezdi vagy uj karaktert kezdd nyugodtan használja az ID-t: 8000130G070604071007600S3edfb2 -
lacikaboy #116 kösz a segítséget na megyek is játszok rajta...! -
matolcsidav #115 aky abysson van adjon már nevet vagy itt az enyém HunP -
lacikaboy #114 Aha már tudom:) -
matolcsidav #113 Introduction IDbe írtál valamit? -
#112 8000130G070604071007600S3edfb2 ezt a számot másoljátok be Introduction ID-nak és menni fog a karikészítés -
lacikaboy #111 Egyébként mi az az Introduction ID?:S -
lacikaboy #110 Most mér az Aqvariuson próbáltam regisztrálni de ott sem sikerül!:S -
lacikaboy #109 nem hiszem mert már minden hülyeséget beírtam:D:S -
matolcsidav #108 foglalt a név asszem nem tudtam megnézni mert én meg előre kreáltam 5 karit és nem tom 1 iket sem törölni -
lacikaboy #107 nem tudod mi lehet a probléme?? -
lacikaboy #106 Ezt írja amikor rámegyek a completére:
Creation Failed: Invalid ID entry. Please try again. -
matolcsidav #105 mit ír ki? -
lacikaboy #104 Helló!
Az AbyssRealm szervereken vagyok fent.
Lenne egy nagyon nagy bajom ami akadályozza a játszásban!
Az a nagy baj hogy nem tudok karaktert létrehozni kérném minden kedves internet böngésző segítségét kérni(aki tudna segíteni) -
matolcsidav #103 hali abyss seron vannak magyarok?
vagy meik seron vagyunk a legtöbben -
Atesz1245 #102 kiválasztottad az East servert? mert annélkül nem updatel -
Eclaire218 #101 Sziasztok!Van egy kis problémám, remélem tud valaki segíteni!Szóval letöltöttem, telepítettem, elindítom bejön a bejelentkezője de nem tudok ott semmit csinálni nem kezd el updatelni meg semmi!Vagy patchelnem kéne?Előre is köszi -
Gaudior #100 Van másik magyar klán is, EpicGod a neve. -
Atesz1245 #99 már meglett de köszi azért!!! -
darkling #98 Update/start, majd utána ki tudod választani az europa-t -
Atesz1245 #97 pls help nekem 1ik napról a másikra eltünt az europa sero mit csináljak? -
#96 eventeket csináld -
sentexxx #95 38 ason hol fejlődjek? mert elfogyott az összes quest! csak a party-s boss questek vannak... -
xido #94 Ilyen MMO játékok közben mindig leveszem a zenét,mert hosszú távon untat...most poénból a telepített mappában hallgatom mp3-ban vannak..tisztára Stargate sorozat hangszerelése és hangulata van:) -
#93 Dearone a karim neve lvl70 slayer :P -
#92 Terkepen a Paladins-t keresd Atlantisban, van 'lent' 5 nps, a nevuk ala van irva, hogy Slayer gear, Berzerker gear, stb., ott tudod oket bevaltani. A lv30 gear 4-5 runbol megvan. -
Atesz1245 #91 Gubberx nem mondod h te ezzel is nyomatod milyen néven játszol? -
sentexxx #90 TATYLA majd vegyetek már be! Godricc néven futok! xido neked meg köszönöm a választ ;) -
xido #89 Kereskedőknél(Merchant) tudsz cuccokat vásárolni Atlantis főterén...van ahol majd ezzel a stamp-el lehet fizetni..van ahol coinnal,van ahol ZENnel,majd megtalálod melyik,melyik.. -
#88 van magyar guild Gizmo néven -
sentexxx #87 sziasztok!
Itt valaki említette hogy cuccokra lehet be váltani ezeket a piros biz-baszokat amit a boss-ok dobnak (stamp of promotion)... kérdés hol lehet be váltani / kinél és mire? a másik meg van e Magyar guild?!?!...ohh baszki legalább 15-20 ember trécsel itt miért nem csinálunk egyet! és akkor lesz MAGYAR GUILD!!! -
Tomy Lee #86 Találtam másik fórumokon ilyen ID kódokat.Azokat használom:) -
#85 Te nagyon el vagy tévedve :D Ez már jóideje open beta és az Induction ID nem meghívó kód :) -
xido #84 Meghívó számot...az email azt mondja,ez még sajnos csak zárt béta..pedig azt hittem áprilistól már játszható a cuccos:( -
Tomy Lee #83 Introduction(ID) ezzel mi is a terve?Mit kell megadni ott? -
#82 Nekem lenne 1 kis problémám. Akár torrentról szedem, akár az oldaláról a játék kliensét, mikor elindítom, vagy rákattintok egyszerűen lefagy a windows intéző. Valaki tud megoldást rá? -
#81 ZEN-t azt mikor kapok,vagy azt csak venni lehet valódi pénzért? -
#80 Mit hoz a jövő: http://mmopium.web4.hu/cikk/boi-nagy-tervek-a-jovore-nezve -
#79 Europe. -
#78 melyik szerverre menjek?