798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
  • Gubberx
    IIntroduction ID-t azért is érdemes megadni mert akkor VIP játékosként kezdesz és alapbol kapsz egy exkluzív armor szettet ami amellett hogy igen erős még marha jól is néz ki, lvl45-ig simán elvan benne az ember, szal aki még csak most kezdi vagy uj karaktert kezdd nyugodtan használja az ID-t: 8000130G070604071007600S3edfb2
  • lacikaboy
    kösz a segítséget na megyek is játszok rajta...!
  • matolcsidav
    aky abysson van adjon már nevet vagy itt az enyém HunP
  • lacikaboy
    Aha már tudom:)
  • matolcsidav
    Introduction IDbe írtál valamit?
  • Gubberx
    8000130G070604071007600S3edfb2 ezt a számot másoljátok be Introduction ID-nak és menni fog a karikészítés
  • lacikaboy
    Egyébként mi az az Introduction ID?:S
  • lacikaboy
    Most mér az Aqvariuson próbáltam regisztrálni de ott sem sikerül!:S
  • lacikaboy
    nem hiszem mert már minden hülyeséget beírtam:D:S
  • matolcsidav
    foglalt a név asszem nem tudtam megnézni mert én meg előre kreáltam 5 karit és nem tom 1 iket sem törölni
  • lacikaboy
    nem tudod mi lehet a probléme??
  • lacikaboy
    Ezt írja amikor rámegyek a completére:
    Creation Failed: Invalid ID entry. Please try again.
  • matolcsidav
    mit ír ki?
  • lacikaboy
    Helló!
    Az AbyssRealm szervereken vagyok fent.
    Lenne egy nagyon nagy bajom ami akadályozza a játszásban!
    Az a nagy baj hogy nem tudok karaktert létrehozni kérném minden kedves internet böngésző segítségét kérni(aki tudna segíteni)
  • matolcsidav
    hali abyss seron vannak magyarok?
    vagy meik seron vagyunk a legtöbben
  • Atesz1245
    kiválasztottad az East servert? mert annélkül nem updatel
  • Eclaire218
    Sziasztok!Van egy kis problémám, remélem tud valaki segíteni!Szóval letöltöttem, telepítettem, elindítom bejön a bejelentkezője de nem tudok ott semmit csinálni nem kezd el updatelni meg semmi!Vagy patchelnem kéne?Előre is köszi
  • Gaudior
    Van másik magyar klán is, EpicGod a neve.
  • Atesz1245
    már meglett de köszi azért!!!
  • darkling
    Update/start, majd utána ki tudod választani az europa-t
  • Atesz1245
    pls help nekem 1ik napról a másikra eltünt az europa sero mit csináljak?
  • Gubberx
    eventeket csináld
  • sentexxx
    38 ason hol fejlődjek? mert elfogyott az összes quest! csak a party-s boss questek vannak...
  • xido
    Ilyen MMO játékok közben mindig leveszem a zenét,mert hosszú távon untat...most poénból a telepített mappában hallgatom mp3-ban vannak..tisztára Stargate sorozat hangszerelése és hangulata van:)
  • Gubberx
    Dearone a karim neve lvl70 slayer :P
  • Me0w
    Terkepen a Paladins-t keresd Atlantisban, van 'lent' 5 nps, a nevuk ala van irva, hogy Slayer gear, Berzerker gear, stb., ott tudod oket bevaltani. A lv30 gear 4-5 runbol megvan.
  • Atesz1245
    Gubberx nem mondod h te ezzel is nyomatod milyen néven játszol?
  • sentexxx
    TATYLA majd vegyetek már be! Godricc néven futok! xido neked meg köszönöm a választ ;)
  • xido
    Kereskedőknél(Merchant) tudsz cuccokat vásárolni Atlantis főterén...van ahol majd ezzel a stamp-el lehet fizetni..van ahol coinnal,van ahol ZENnel,majd megtalálod melyik,melyik..
  • Tatyla
    van magyar guild Gizmo néven
  • sentexxx
    sziasztok!

Itt valaki említette hogy cuccokra lehet be váltani ezeket a piros biz-baszokat amit a boss-ok dobnak (stamp of promotion)... kérdés hol lehet be váltani / kinél és mire? a másik meg van e Magyar guild?!?!...ohh baszki legalább 15-20 ember trécsel itt miért nem csinálunk egyet! és akkor lesz MAGYAR GUILD!!!
  • Tomy Lee
    Találtam másik fórumokon ilyen ID kódokat.Azokat használom:)
  • Gubberx
    Te nagyon el vagy tévedve :D Ez már jóideje open beta és az Induction ID nem meghívó kód :)
  • xido
    Meghívó számot...az email azt mondja,ez még sajnos csak zárt béta..pedig azt hittem áprilistól már játszható a cuccos:(
  • Tomy Lee
    Introduction(ID) ezzel mi is a terve?Mit kell megadni ott?
  • BoneDragon
    Nekem lenne 1 kis problémám. Akár torrentról szedem, akár az oldaláról a játék kliensét, mikor elindítom, vagy rákattintok egyszerűen lefagy a windows intéző. Valaki tud megoldást rá?
  • Tatyla
    ZEN-t azt mikor kapok,vagy azt csak venni lehet valódi pénzért?
  • Vamp17
    Mit hoz a jövő: http://mmopium.web4.hu/cikk/boi-nagy-tervek-a-jovore-nezve
  • Super Saiyan
    Europe.
  • Tatyla
    melyik szerverre menjek?