PC-re is jön a Star Wars: The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy bírom, amikor valaki Istenít egy akciójátékot, mintha az nem arról szólna, mint a többi, hogy mindenkit legyalulsz, és kalap-kabát. Persze, némelyiknek jobb a hangulata, jobb a sztori körítése, szebb a grafikája, éppen ezért jobban magával ragadja az embert, de ennek ellenére minden játék arra hajt, hogy az emberekben él a pusztítási ösztön amit itt kiélhetnek...
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
szerintem a hentelés a legjobb!! sok balékot kinyirni tök jó buli
azért egynek szerintem elment, én végigjátszottam és egészen jó volt
tény, hogy a 12-13 éveseket célozza meg elsõsorban a force unleashed, akik most fedezik fel a hentelés világának csodáit, és a hormontermelés beindulásával elkezd áramlani rá a tesztoszteron 😄
tény, hogy a 12-13 éveseket célozza meg elsõsorban a force unleashed, akik most fedezik fel a hentelés világának csodáit, és a hormontermelés beindulásával elkezd áramlani rá a tesztoszteron 😄
unalmas volt az 1, nulla hangulattal
nekem aztán mindegy, hogy jön-e pc-re a 2
nekem aztán mindegy, hogy jön-e pc-re a 2
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nekem is sokkal jobban bejött a Jedi Knight széria, mint ez (persze a KotOR mindent ver). Túlságosan monoton játék nekem ez a Force Unleashed.
Ha nem tetszik ne vedd meg és kész!
De minek jön pc-re. Elég fos volt az 1 is... Legalábbis szerintem semmi star wars feelingje nem volt. csak menni kellett és darálni. A jedi academy 10000000000-szor jobb
megvan a szülinapi ajándékom 😄
Kíváncsi vagyok, hogyan fog futni a gépemen. Az elsõ high detail nélkül folyamatosan 30fps-t produkál (tehát a limit fölött lehet egy picivel).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Kit érdekel! Legalább már biztos a PC verzió és ez nem egy évvel a konzolos után fog kijönni. És remélhetõleg a port is jobb lesz.
Október még messze van, addig bármi lehet... Meglepne, ha idõközben nem csúszna a játék PC-s verziója.