12
-
shootme99 #12 Úgy bírom, amikor valaki Istenít egy akciójátékot, mintha az nem arról szólna, mint a többi, hogy mindenkit legyalulsz, és kalap-kabát. Persze, némelyiknek jobb a hangulata, jobb a sztori körítése, szebb a grafikája, éppen ezért jobban magával ragadja az embert, de ennek ellenére minden játék arra hajt, hogy az emberekben él a pusztítási ösztön amit itt kiélhetnek... -
Vidékimann #11 szerintem a hentelés a legjobb!! sok balékot kinyirni tök jó buli -
Fbn Lx #10 azért egynek szerintem elment, én végigjátszottam és egészen jó volt
tény, hogy a 12-13 éveseket célozza meg elsősorban a force unleashed, akik most fedezik fel a hentelés világának csodáit, és a hormontermelés beindulásával elkezd áramlani rá a tesztoszteron :D -
#9 unalmas volt az 1, nulla hangulattal
nekem aztán mindegy, hogy jön-e pc-re a 2 -
Evoluti0N #8 Nekem is sokkal jobban bejött a Jedi Knight széria, mint ez (persze a KotOR mindent ver). Túlságosan monoton játék nekem ez a Force Unleashed. -
KillerBlue #7 Ha nem tetszik ne vedd meg és kész! -
tomboy013 #6 De minek jön pc-re. Elég fos volt az 1 is... Legalábbis szerintem semmi star wars feelingje nem volt. csak menni kellett és darálni. A jedi academy 10000000000-szor jobb -
jcsabi #5 megvan a szülinapi ajándékom :D -
#4 Kíváncsi vagyok, hogyan fog futni a gépemen. Az első high detail nélkül folyamatosan 30fps-t produkál (tehát a limit fölött lehet egy picivel). -
KillerBlue #3 Kit érdekel! Legalább már biztos a PC verzió és ez nem egy évvel a konzolos után fog kijönni. És remélhetőleg a port is jobb lesz. -
enzim #2 Október még messze van, addig bármi lehet... Meglepne, ha időközben nem csúszna a játék PC-s verziója. -
#1 Na, akkor a pc játékoknak mégsem áldozott le.