Bekeményít a Ubisoft védelmi rendszere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó elõrendelt eredeti játékaim a Spore és a Heroes 5 volt, mindkettõvel szoptam, szarok lettek és kifizettem egy halom lóvét azért hogy két hét után a sarokban porosodjanak azóta is. Ami azóta van eredetim, azokat mind warezoltam már és ha tetszett hát megvettem eredetiben, ergo nem érte kár a céget.
Mondjuk az is igaz, hogy mostanában már nem is warezolok, mert nincs mit. Van egy halom fosadék folytatás, amit már kipróbálni sincs kedve az embernek, mert tudja, hogy 3 nap után uninstall. Nincs ötlet a játékokban, és akkor még szivatják is a rendes vásárlókat.
Az csak egy ezeréves sablonszöveg, hogy a warez miatt nem fogy a játék. Fenét, azért nem fogy mert aki tényleg sokat játszik az konzolt vesz, aki meg nem igazán az marad a pécénél, de az nem fog évi 100.000 forintot elkölteni játékokra pont amiatt mert annyit sem ér neki az egész, hogy emiatt konzolt vegyen.
Ha nincs kalóz verzió, akkor a a játékosok 20-80%-a veszi meg, a többi meg nem játszik vele.
Jól látható, hogy a fejlesztõnek 4-16-szoros bevétele van, ha nincsen kalóz verzió.
Amibõl sokkal jobb v. olcsóbb játékot tud fejleszteni...
Ha jó játékot csinálnak jó multi tartalommal veszik ha van védelem ha nincs
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szurkolok a Ubisoftnak, mert a kalózkodás megöli a PC játékfejlesztést.
Ha minden játékot sikerülne teljesen levédeni, akkor sokkal jobb játékokat lehetne fejleszteni és olcsóbbak lennének a játékok...
Aki meg nem tudja/akarja megvenni, játszon a demóval...
Minek?! Ha fizetnek sem kéne😊
Már le se warezolom az AC2-t mert tudom hogy két perc után megunnám.
A
Egész egyszerûen nem veszek Ubisoft játékot.
Settlers 7-et sem, pedig a sorozat négy darabját megvettem.
Ha direkt engem szívat a másolásvédelem, akkor nem, nem fogom megtisztelni a munkájukat. Inkább nem játszok vele, van más elfoglaltság is.
Jómagam is játszom a POP:WW al marhára teszik meg is venném, csak nem, 23 évesen inkább nem játszanék, így is megunok már mindent 3 nap alatt. Inkább sör+póker haverokkal.
Mentségemre legyen mondva, kis hülye gyerekként rengeteg játékom volt meg eredetiben. (Köztük a PoP 3D is 😄)
Elõbb tessék NORMÁLIS játékot csinálni, aztán lehet a védelemmel szarozni. Ja, hogy akkor már nem is kell? Mert az AC2-t a történet elviszi a hátán, de ez a SCC egy konzolborzalom. Mert érdekes, hogy egy Dragon Age-nél, vagy Mass Effect 2-nél, valahogy nem hallom a kiadói warez-rinyát... Pedig azokat is tuti warezolják. Csak olyan a játék, hogy veszik is.....
http://www.freetvmaci.info/
lac111, van ilyen próbálkozás US-ben, egy a gond: iiiszonyat alacsony pingre van szükség. Viszont a terv az, hogy a játékokat nem eladják, hanem havi elõfizetési díja van, amiért bármivel játszhatsz a kínálatból. Egyelõre béta fázisban van, OnLive néven fut.
És melyik cégnek van szüksége ubisoftos játékra? ^_^
A
Én kb 5 éve "feltaláltam" ezt a védelmet, de kb fél óra gondolkodás után elvetettem, az általad leírt indokok miatt. Az egész akkor ér valamit, ha olyan "részét" teszik a játéknak szerverre, amit kb lehetetlen normálisan reprodukálni. Ilyet meg csak az MMO-k tudnak jelenleg - a játék teljes logikája szerver oldalon van. Azt is lehet valamilyen szinten reprodukálni, de ugyanabba a "világba" már nem tudsz bekerülni, ahol a fizetõ játékosok játszanak, illetve ugyanazt a hardware-t, meg szoftver optimalizációt nem nagyon tudják biztosítani a crackerek. Szóval sose lesz olyan mint az eredeti, még megközelítõleg sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor rólam is írnak majd az ezsgén?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És? Ha nem létfontosságú, addig debugolják amíg el nem jutnak addig a részig, onnantól meg tudják, mit kell átugratni. Ha létfontosságú, tört exe beépített virtuális szerverrel. Ennyit az új rendszerrõl. Egyszerûen nem képesek felfogni, hogy profi kezekben egy védelem sem nyerhet egy kis SoftIce gondoskodás ellen.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
vegyes érzelmeim vannak ezekkel a védelmekkel kapcsolatban, de végsõ soron a cuccukat védik vele..
Commodore Plus4 forever!
Narxis: Hja egy rakás szar konzolport az AC2 és a SCC is...😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hülye lennék olyan játékot venni amihez folyamatos internet kapcsolat kell!!!
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Még is ezt hogy godnolták? Ha tényleg ekkora gond akkor ne fejlesszenek PC-re (nem vagyok konzolos, de ez már sok) <#szomoru2>#szomoru2>
Szerintem.
kedves ubisoft, tudok egy sokkal jobb módot a PC-sek szívatására: ne adj ki egy játékot sem PC-re! ugye milyen egyszerû és könnyen kivitelezhetõ? ráadásul sokkal több erõforrás marad más konzolos játékok készítésére, amik több profitot termelnek még akkor is, ha a szupervédelmeteket soha nem tudnák feltörni, így a PC-sek rá lennének kényszerítve a vásárlásra
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kiváncsian várom a további fejleményeket.