Az első kép Thorról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi <#worship>#worship>
Még egy szakállas, egy régebbi. Erre gondoltam, ez magyar kiadásban is volt egyik Marvel Extra borítójaként.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Hol van neki szakálla, hol meg nincs. A Ultimate-ben általában szakállal ábrázolják, és a filmeknél is többnyire azt az univerzumot veszik alapul. Örülök mert egyébként is Szakáll párti vagyok, sokkal nagyobb tekintélyt kölcsönöz neki. Nekem a legjobban a hosszú szakáll verzió jön be. Arcszõrzet nélkül kicsit nyálasnak tûnik a széles vigyorával, és a szõke hajzuhataggal.
Szakállas Thor
Szakállas Thor
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Azért egy germán - vagy bármilyen - istenséget így lealacsonyítani, hogy tucat másik "szuperhõs" között szerepeltetni, és még ott is egy jelentéktelenebbik fajtaként ... pfh ...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Azért szerintem jobban körül kellene nézned a MARVEL világban.......
Majd rágyúr a csávó, mint Brendan Fraser a Dzsungel George szerepére <#eljen>#eljen>
Viszont van itt valami, ami még normális szögbõl is feltûnõ, ha jól emlékszem Thornak nem igen volt arc szõrzete a képregényben...... <#wow2>#wow2>
Viszont van itt valami, ami még normális szögbõl is feltûnõ, ha jól emlékszem Thornak nem igen volt arc szõrzete a képregényben...... <#wow2>#wow2>
milyen okos mindenki, hogy itten osztja az észt Thor kinézetérõl egy hülye szögbõl készített forgatási fotó alapján...
ja és kedves SG, a forgatás január 11-én kezdõdött el
ja és kedves SG, a forgatás január 11-én kezdõdött el
Hát én Thort egy háromajtós szekrény nagyságú vikingnek képzelném. Olyan Schwarzenegger kaliberû figurának.
ugyan, paróka oszt doszt 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Meg haja sincs már hozzá...
hát tény hogy egy stonecold steve austin kaliberû ürge hitelesebb KINÉZETÛ thort adna (ámbár valszeg az iq-ja és színészi képességei erõsen fordított arányban állnának a bicepsze kerületével)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ki mondta hogy benne lesz a Vasember 3-ban?
Trak Thor
Pókember mivel jobb?😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem rossz-nem rossz. De valahogy hasonló a problémám magával a színésszel mint pl a dragonball-nál vagy a készülõ tekkennél is. Túl vékony/cingár a karakterhez. Oké, képregényben/rajzfilmben picit testépítõ alkatúak, de azért ennél többet várnék. Vagy CG-vel egészítsék ki, mint a 300-ban a színészeket 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Yikes..az ott mind izom rajta? Szegeny Thor....
Khmmm... Mély tisztelettel adozom a Szuper képességû hõsök iránt ... de a hamgyaember dolgot nem beszi be a gyomrom.