22
-
Betonparaszt #22 Köszi -
#21 Még egy szakállas, egy régebbi. Erre gondoltam, ez magyar kiadásban is volt egyik Marvel Extra borítójaként. -
#20 Hol van neki szakálla, hol meg nincs. A Ultimate-ben általában szakállal ábrázolják, és a filmeknél is többnyire azt az univerzumot veszik alapul. Örülök mert egyébként is Szakáll párti vagyok, sokkal nagyobb tekintélyt kölcsönöz neki. Nekem a legjobban a hosszú szakáll verzió jön be. Arcszőrzet nélkül kicsit nyálasnak tűnik a széles vigyorával, és a szőke hajzuhataggal.
Szakállas Thor -
#19 Azért egy germán - vagy bármilyen - istenséget így lealacsonyítani, hogy tucat másik "szuperhős" között szerepeltetni, és még ott is egy jelentéktelenebbik fajtaként ... pfh ... -
Ray78 #18 Azért szerintem jobban körül kellene nézned a MARVEL világban....... -
#17 Ki mondta h a Vasember 3 ra gondoltam?... -
Betonparaszt #16 Majd rágyúr a csávó, mint Brendan Fraser a Dzsungel George szerepére
Viszont van itt valami, ami még normális szögből is feltűnő, ha jól emlékszem Thornak nem igen volt arc szőrzete a képregényben...... -
SBKMoses #15 milyen okos mindenki, hogy itten osztja az észt Thor kinézetéről egy hülye szögből készített forgatási fotó alapján...
ja és kedves SG, a forgatás január 11-én kezdődött el -
blessyou #14 Hát én Thort egy háromajtós szekrény nagyságú vikingnek képzelném. Olyan Schwarzenegger kaliberű figurának. -
#13 ugyan, paróka oszt doszt :D -
asdasdasd #12 Meg haja sincs már hozzá... -
#11 hát tény hogy egy stonecold steve austin kaliberű ürge hitelesebb KINÉZETŰ thort adna (ámbár valszeg az iq-ja és színészi képességei erősen fordított arányban állnának a bicepsze kerületével) -
Loverman #10 ki mondta hogy benne lesz a Vasember 3-ban? -
#9 Sztem ez el fogja venni a vasember hitelességét... -
Barakukk #8 Trak Thor -
#7 Csak engem zavar a műanyag páncél? -
#6 Miért? Az Atom Anti is milyen jó kis sorozat volt :-D -
WoodrowWilson #5 Pókember mivel jobb?:D -
#4 thor -
#3 Nem rossz-nem rossz. De valahogy hasonló a problémám magával a színésszel mint pl a dragonball-nál vagy a készülő tekkennél is. Túl vékony/cingár a karakterhez. Oké, képregényben/rajzfilmben picit testépítő alkatúak, de azért ennél többet várnék. Vagy CG-vel egészítsék ki, mint a 300-ban a színészeket :) -
cateran #2 Yikes..az ott mind izom rajta? Szegeny Thor.... -
bladesoft #1 Khmmm... Mély tisztelettel adozom a Szuper képességű hősök iránt ... de a hamgyaember dolgot nem beszi be a gyomrom.