464
-
pixx #183 Azért ez se kutya, mikor egy Apple fan felébred 11. komment link -
pixx #182 Mondjuk a BMW nem csak erről híres, hanem egy igen szerviz igényes autó is... -
slickboy #181 Az a BMW-t minősíti, de az egyik prémiummárka trehánysága hadd ne legyen mentség egy másiknak. :D -
Hugh Hefner #180 "Az Apple a nyílt szabványokat támogatja"
és itt abbahagyam
sg. 2010.
na jöjjenek az apple yuppiek -
G_ArchAngel #179 BMW 5-snek is gyulladt ki ulesfutese, attol meg nem szar az osszes - ember alkotta, kijavitottak. Happy End. -
slickboy #178 Dehogynem porosodik, de melegszik és hangosan megy a hűtőventilátora is. Ugye prémium minőség nem tucat dzsunkaPC. link Az első hozzászólót olvassátok.
-
Betonparaszt #177 Ajjaj, már megint egy szép reklámfogás -
pixx #176 "szagolgasd csak, ahogy a dzsunkaPC-d ventillatora egeti a koszt, mikor felporog ket task kozotti valtasnal"
Miért a Mac nem porosodik?
Amúgy Jobs-nak elég lett volna annyit mondania, hogy a ARM chip nem visszi rendesen a Flash-t, amíg nem lesz valami jó megoldás rá, addig nem rakják fel.
De el kezdett hülyeségeket magyarázni, hogy az Adobe zárt rendszer, az Apple meg nyílt rendszereket gyárt, meg támadható felületet ad Flash stb...
Így viszont egyértelmű, hogy mindenki a pénzt sejti a háttérben, félti a hasznát.
Amúgy ha tényleg nem jó rajta a Flash, ahogy mondja, akkor miért nem mutatták be azt az 50 alkalmazást, amit Flash alá írtak az Ipadhez az Adobe közreműködésével...lehet teljesen jól megy rajta, persze ez találgatás... -
G_ArchAngel #175 Melyik bolygon elsz Te, mert nekem a Flash maximum a Cartoon Network-on futott rendesen Superman mellett, de operacios rendszeren egyiken sem:)))
De az Apple tenyleg szar, szagolgasd csak, ahogy a dzsunkaPC-d ventillatora egeti a koszt, mikor felporog ket task kozotti valtasnal:)))
-
Rexhawk #174 nem kell ezt ragozni az apple, egy nagy szar
"Jobs kiemelte, hogy a Flash egy teljesen zárt rendszer, ami felett kizárólag az Adobe fejlesztőinek van ellenőrzési lehetőségük, így ők szabhatják meg a fejlődés irányát is és azt, hogy mennyit kérnek a termékükért."
Igen?és a javat akkor mért nem lehet telepíteni iphonera?az tudtommal nyílt rendszer
"Az Adobenak 10 év kellett ahhoz, hogy átálljon a Mac OS X-szel bevezetett Cocoára."
érdekes, linuxon, solarison és windowson miért fut rendesen? ja mert előbbi 2 API-ja teljesen nyílt, és win32 api is elérhető bizonyos feltételek között elérhető a fejlesztők számára -
pixx #173 Egy cégnél nem az lesz a középpontban, aki a 200 dolláros terméket választja, hanem, aki 10 ezer dollárosat viszi el, nem véletlen, hogy nekik ki mennek házhoz, ha gáz van, míg egy 200 dolláros felhasználó max telefonos segítséget kap. Ha kap...
-
pixx #172 Mivel még egy hónapja van kint a termék ne következtess, hiába hasonló OS-t használ, mint az Iphone, át lett dolgozva, és egy átlag felhasználó, képes leborítani, bármilyen rendszert...
Amúgy ha szétnéznél a neten tudnád, hogy bizony vannak, voltak hibák az Iphone-on is egy-egy update után itt egy oldal, ahol bizony rengetegen panaszkodnak ilyenekről link -
#171 Jah bocs az én hibám, hogy nem tudtam, hogy aki számít az egyenlő a proval. Akkor mi nem számítunk max fizetünk érte. (akkor sem számítok?) -
#170 Erről nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom kinek mire van szüksége. Végülis egy sport motorra is csak divatból van szükség, vagy chopperre is egy másik divatból, de azért nem merném azt kijelenteni, hogy minden Harley Davidsonos egy sznob és jól megszopatja a Harley őket mert sokkal többet fizetnek ki egy Harley-ért mint egy Honda chopperért. Nem tisztem megítélni ezeket. Ráadásul az ipadnál maradva, pár napi munkával ki tudja fizetni az árát, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy olyan nagyon átgondolt beruházást igényelne. -
pixx #169 Visszaidézem a hozzászólásom:
El vagy tájolva a final cut igen erősen a múlt. Egy középmezőnyben lévő editáló program...Ma már mindenki Avidet használ, aki számít.
Aki számít egyenlő a Proval, tudom nem a szöveg értelmezés így kár kötekedned... -
#168 Ezt a Pro dumát ezt most kezdted el. Az eredeti hozzászólásodban sehol nem szerepelt ilyen kitétel. Természetesen én nem látok a fejedbe, hogy mit szeretnél (amit nem írsz le) így én csak arra reagáltam amit írtál. Ott azt írtad hogy a Final Cut már a múlt mindenki Avidot használ. Erre írtuk be (én is) azt, hogy azért az a mindenki avidot használ az annyira erős csúsztatás, hogy a final cut piaci részesedése majdnem kétszer akkora. És pont. Ezt ne csürjük csavarjuk tovább mert ennyiről volt szó. -
pixx #167 Erre a termékre nem sok embernek van jelenleg szűksége, de divatból megveszik, mondhatnánk így is...
-
#166 "Tudod én nem kívánom neked, de ha egyszer lezuhan az Oprendszer az Ipadról, vicces lesz visszarakni wifiről, persze tudom ez sose történik meg az Apple gépeken. Akkor majd lesz fejfogás, és rendelni kell hozzá USB-s átalakítót. Valaki aki szakértő IT-ben, nem te Ulkesh, aki ért hozzá, mondja meg mennyibe kerül egy plusz USB"
Node most komolyan, hogy zuhan le az oprendszer? Ipadon ugyanaz van mint az iphoneon. Láttál már iphonet? Akkor egyrészt tudod, hogy nem zuhan le, node játszunk a fantáziával, és mondjuk tényleg összeomlik akkor rádugod a pcre vagy a macre és nyomsz egy resetet, és kész. Gondolom az ipadhoz is adják a kábelét. -
#165 "Értem, tehát ha nekem hiányzik valami eszközről egy csatlakozó, funkció, miegymás, akkor biztos bennem van a hiba, mert a mindentudó gyártó jobban tudja, hogy mire van szükségem, és csak én nem értettem meg, hogy mire való egy eszköz. "
Annyiban én itt egyetértek Ulkeshel, hogy egyszerűen akkor ne vegyél ipadet. Én sem veszek mert én sem tudnám mire használni, de ettől maga a termék még nem feltétlenül szar csak nem nekünk készült. Rengeteg olyan terméket tudnék mondani szerintem minden gyártótól, hogy én nemigen adnék érte pénzt, mégis sokat eladnak belőle mert másnak arra van szüksége. Szerintem ez nem minősíti sem a terméket sem a felhasználókat. -
pixx #164 Legyen, mindkét Oprendszerre, ahogy te akarod, de akkor mutasd Mennyi a Pro felhasználó, mert még mindig arról beszélünk, és nem arról, hogy a 200 dolláros Final Cutból mennyit adnak el.
Avid néven a pro-k futnak, a többi Pinnacle néven fut... -
Ulkesh #163 "Tehat mobilnal jo hogy van kabel (te irtad) de ipadnal mar jo, hogy nincs…"
Mit írtam és főleg hol? -
#162 "Mondhatnám, hogy milyen szar kocsid van, mert nincs előtte tolólap, pedig télen a hóban milyen fontos lenne, és nincs hátul plató sem, pedig évente egyszer biztos kéne valami nagyobbat is szállítani vele."
Hehhe, erről mindig haverom jut eszembe aki nem érti, hogy miért nem kombi autót veszek (kombi nálam kizáró ok, mert ormótlan), mert abba belefér a fűnyíró, stb. Hát nekem a harminciksz év alatt még soha nem fordult elő, hogy fűnyírót akartam betuszkolni a kocsimba :) -
pixx #161 Tudod én nem kívánom neked, de ha egyszer lezuhan az Oprendszer az Ipadról, vicces lesz visszarakni wifiről, persze tudom ez sose történik meg az Apple gépeken. Akkor majd lesz fejfogás, és rendelni kell hozzá USB-s átalakítót. Valaki aki szakértő IT-ben, nem te Ulkesh, aki ért hozzá, mondja meg mennyibe kerül egy plusz USB, gondolom legalább egy, de lehet két dollárba is nagy tételben...
-
#160 "Az ilyen ember minek ír blogot magyarul? Sms-t hogy ír vele vagy email-t..."
Bár nem tudom ki ez a csávó aki ilyen baromságot hordott össze, hogy nem kell magyar nyelv, de erre a mondatra fent csak azért reagálok mert eddig nem volt magyar nyelv az iphoneon (megjegyzem hivatalosan), de az nem jelenti azt, hogy nem kezeli az ékezetes betűket. Szóval egy angol nyelvű iphoneal teljesen tökéletes magyar smst és emailt tudsz írni. (máskülönben elég érdekes lenne, hogy magyarországon és még egy rakat másik országban forgalmazzák anélkül, hogy használni lehetne) -
#159 "400-600 felhasználó van az Avidnek, ez persze Macintosra. "
Komolyan nem értem, hogy mit csűrsz-csavarsz; TOTAL Market share. Azaz ebben minden benne van, és sehol nem is írja, hogy csak a mac licenszek lennének.
"A Final Cut lehet népszerű a kis felhasználók körében de itt a Pro felhasználókról volt szó..."
Nem, nem a pro felhasználókról volt szó. Bevételről és MARKET SHARE-ről volt szó. -
slickboy #158 Hát itt mindenki betűre szétszedi a másik mondatait csak nem értelmezi. Nekem úgy tűnik, hogy sathinel gyükeres mondatát úgy vezette be, hogy ilyen sznob és kioktató stílusban ő is tudna írogatni ("Ennyi erővel én is tudok ilyet"). Olvassunk vissza. Sathinel fenti mondatára nem kell érdemben válaszolni tisztelt Ulkesh, ugyanis iróniának szánta. :D
Értem, tehát ha nekem hiányzik valami eszközről egy csatlakozó, funkció, miegymás, akkor biztos bennem van a hiba, mert a mindentudó gyártó jobban tudja, hogy mire van szükségem, és csak én nem értettem meg, hogy mire való egy eszköz.
:D -
cateran #157 Tehat mobilnal jo hogy van kabel (te irtad) de ipadnal mar jo, hogy nincs...hmm,micsoda logika....
Masreszt, szerintem csak az ujgazdag nem illik rad:D -
Ulkesh #156 Az a gond, hogy akinek hiányzik az nem igen érti, hogy mire való ez a készülék és egy komplex számítógépet keres teljes körű bővíthetőséggel ott, ahol csak egy tartalomfogyasztásra készített tablet van. Egyszerűen sokan nincsenek képben és olyan dolgokat várnak el ettől az eszköztől, amire nem való.
Mondhatnám, hogy milyen szar kocsid van, mert nincs előtte tolólap, pedig télen a hóban milyen fontos lenne, és nincs hátul plató sem, pedig évente egyszer biztos kéne valami nagyobbat is szállítani vele.
Pont ilyen az USB is az iPad-on, évente 1-2-szer lehet, hogy kellene, de igazából nem lenne célszerű, ha gyárilag ott lenne és mindenkivel kifizettetnék, pedig a vásárlók kis részének van rá valójában szüksége. -
Ulkesh #155 Engem nem zavar, hogy mit látnak ők, amíg nálam jól működik :D -
WoodrowWilson #154 Nem, az nem gond, hogy neked nem hiányzik, az a gond, hogy szerinted senkinek se hiányzik, és ezért még jó is, hogy nem rakták rá, minek legyen meg a lehetőség a használatára. Biztos belehaltak volna az extraköltségekbe. -
pixx #153 Nehezen hiszem, hogy egy süllyesztett usb nagyon zavarna bárkit is... -
pixx #152 Ők másképp látják link -
Ulkesh #151 "Lásd Ulkesh esete az ipaddel meg az usb-vel."
Hát igen, egy alapvetően mobil eszköznél, ahol kábelt szinte csak akkor dugsz rá mikor töltöd, tényleg szükség lenne USB-re, a gond az, hogy nekem nem hiányzik.
Egyébként az iPod port alapból USB is, csak kell egy átalakító, akinek erre szüksége van, megveszi. Akinek nem, az meg nem szeretne mindenhol felesleges lyukakat látni a készülék oldalán.
Ez egy tablet, nem notebook, nem desktop PC és még csak nem is tabletPC, más felhasználás, más alkalmazások. -
pixx #150 "Igen, miután lesajnált mindenkit aki itt él és nem képes olyan magas színvonalú szolgáltatásokat igénybe venni, mint ő Angliában."
Nyugaton ez alap szolgáltatás, arra nem ő tehet, hogy Magyarországon a T-mobil, Vodafone, és Pannon sok ezerért nem ad semmit... -
Ulkesh #149 Semmi baj a Wifi-vel, egy hete használom és a lakás legtávolabbi pontján is 100%-os jelet fog.
Izraelnek sem volt semmi baja a Wifi-vel, viszont ott nem fogadják el az FCC bevizsgálási eredményeit, sajátot csinálnak minden elektronikai termékről. Miután az iPad ezen átment, feloldották a tilalmat. -
pixx #148 Jah arra emlékszem, "minek usb, ha van rajta wifi", Izraelen kívül mindenki panaszkodott a minőségére :) -
WoodrowWilson #147 Ez az Apple fanboyok egyik ismertetőjele, hogy valaminek a hiányát képesek feltüntetni előnyként, ahelyett, hogy elismernék, hogy ok, ez kimaradt, de nem olyan nagy probléma. Lásd Ulkesh esete az ipaddel meg az usb-vel. -
pixx #146 "Az Avatar pont nem Avid-dal készült, csak a zenéje készült Pro Tools-al, a képi világ az Adobe csomagjával készült. "
Tanulj meg angolul, After Effects, és PS volt a segítségükre textúrához, 2d és 3d-s layereket kompozitáltak össze stb. de itt senki nem azt vitatta mivel készült a képi világ.
Használtak Premiert, de csak az effekteseknek vágták elő a nyersanyagokat...
Amúgy itt az egyik vágóasszisztenssel interjú, az Amerikai Vágócéh honlapjáról aviddel digitalizáltak, és vágtak is link -
Ulkesh #145 Bár ha te gyökér agyatlan újgazdagnak gondolod magad, akkor sorry, csak a saját nevemben kérem ki magamnak :D -
Ulkesh #144 Igen, miután lesajnált mindenkit aki itt él és nem képes olyan magas színvonalú szolgáltatásokat igénybe venni, mint ő Angliában.
"Itt nem csak a gyükér agyatlan újgazdagoknak lehet okostelefonja akiknek fingja sincs hozzá és működik rendesen annak akinek 80 felett az IQ-ja. Tudod itt minimálbéren is meg tudod venni az ilyesmit."
Ha erre érdemben válaszoltam volna, akkor valószínű bannoltak volna pár napra innen….